احیای خانه تاریخی بزرگزاد توسط سازمان نظام مهندسی اصفهان
خانه بزرگزاد اصفهان توسط سازمان نظام مهندسی اصفهان بهعنوان یک نهاد عمومی غیردولتی احیا میشود. به گزارش «دنیای اقتصاد» به نقل از روابط عمومی صندوق احیا، مدیرعامل صندوق احیای بناهای تاریخی با اعلام این خبر اظهار امیدواری کرد که این اقدام بتواند به حفاظت هرچه بیشتر از بافت و بناهای تاریخی و پویایی محیط پیرامون آن کمک کند. مهندس احسان ایروانی افزود: با بهکارگیری این قابلیتهای بالقوه میتوان ضمن ایجاد امکانات مناسب و متناسب با شرایط و خصوصیات فرهنگی و اجتماعی، بسترهای لازم را جهت ترغیب سایر مالکان فراهم کرد.
خانه بزرگزاد اصفهان توسط سازمان نظام مهندسی اصفهان بهعنوان یک نهاد عمومی غیردولتی احیا میشود. به گزارش «دنیای اقتصاد» به نقل از روابط عمومی صندوق احیا، مدیرعامل صندوق احیای بناهای تاریخی با اعلام این خبر اظهار امیدواری کرد که این اقدام بتواند به حفاظت هرچه بیشتر از بافت و بناهای تاریخی و پویایی محیط پیرامون آن کمک کند. مهندس احسان ایروانی افزود: با بهکارگیری این قابلیتهای بالقوه میتوان ضمن ایجاد امکانات مناسب و متناسب با شرایط و خصوصیات فرهنگی و اجتماعی، بسترهای لازم را جهت ترغیب سایر مالکان فراهم کرد. همچنین این اقدامات سایر نهادهای دولتی را نیز ترغیب به خریداری و بهرهبرداری جدید از این اماکن میکند.
وی با تشریح سفر اخیر خود به اصفهان در راستای سیاستهای صندوق احیا مبنی بر جلب و جذب مشارکتهای خصوصی و نهادهای عمومی غیردولتی در سرمایهگذاری اماکن تاریخی تصریح کرد: در این سفر، جلسات مشترکی با نمایندگان سازمان نظام مهندسی، دانشگاه آزاد واحد خوراسگان، سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان داشتیم و همچنین بازدیدهایی از خانههای تاریخی بقایی، بزرگزاد، دارایی، مجربیان، همت یار، بخردی و شیران انجام پذیرفت.
مدیرعامل صندوق احیا گفت: یکی از نتایج برجسته این سفر رایزنی با سازمان نظام مهندسی اصفهان بود که نهایتا منجر به خریداری خانه بزرگ زاد توسط سازمان یاد شده جهت ایجاد کاربری با عنوان خانه معمار اصفهان شد.
ایروانی افزود: سازمان نظام مهندسی اصفهان که خود مطابق با ماده ۲ قانون نظام مهندسی، متولی اشاعه و تداوم معماری اصیل شهر اصفهان است، با این اقدام تدبیر حرفهای خود را در جامعه حرفهای مهندسان بهعنوان پیشرو در احیای اماکن تاریخی نشان داده است. نماینده صندوق احیا در اصفهان نیز در این رابطه گفت: برآورد انجام شده برای خرید این خانه حدود۳/۱ میلیارد تومان بوده و توافقات اولیه آن با پیگیری انجام شده،صورت پذیرفته است. جمالیان با تشریح ویژگیهای این خانه توضیح داد: این خانه مربوط به دوره صفوی با مساحت قریب به ۶۰۰ مترمربع و دارای سبک معماری آن دوره است. تالار شاه نشین و گوشوار (جنبی) این بنا از تزئینات فاخر و منحصربه فردی برخوردار است. همچنین برآورد تقریبی هزینههای مرمت و احیای آن بیش از ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود. وی خاطرنشان کرد: سازمان نظام مهندسی اصفهان قصد دارد در این مجموعه بخشی از سازوکار تشکیلاتی خود را با عنوان «خانه معمار» ایجاد کند.
ارسال نظر