ایران و ترکیه، پیشتاز گردشگری سلامت کشورهای اکو
گروه گردشگری: دبیرکل اتاق اکو، گفت: با توجه به اینکه استان مازندران هم از نظر موقعیتی و دسترسی به انواع ناوگان حملونقلی و امکانات سلامت مناسب ارزیابی شد، تصمیم گرفتیم اولین کنفرانس را در این استان سرسبز برگزار کنیم.
محمدرضا کرباسی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ کشور عضو اکو دعوت شدهاند و تاکنون ۶ کشور به طور قطعی حضور خود را اعلام کردهاند. این کنفرانس در شهر رامسر استان مازندران برگزار میشود. دبیرکل اتاق اکو، در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیتهای گسترده منطقه اکو در بحث گردشگری سلامت اشاره کرد.
گروه گردشگری: دبیرکل اتاق اکو، گفت: با توجه به اینکه استان مازندران هم از نظر موقعیتی و دسترسی به انواع ناوگان حملونقلی و امکانات سلامت مناسب ارزیابی شد، تصمیم گرفتیم اولین کنفرانس را در این استان سرسبز برگزار کنیم.
محمدرضا کرباسی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ کشور عضو اکو دعوت شدهاند و تاکنون ۶ کشور به طور قطعی حضور خود را اعلام کردهاند. این کنفرانس در شهر رامسر استان مازندران برگزار میشود. دبیرکل اتاق اکو، در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیتهای گسترده منطقه اکو در بحث گردشگری سلامت اشاره کرد. به گفته او تجارت درون گروهی اکو از سال ۲۰۱۰ میلادی تا ۲۰۱۳ میلادی با رشد خوبی مواجه شده است. حجم تجارت درون گروهی در سال ۲۰۱۲ میلادی ۳/۱۰درصد حجم تجارت جهانی کشورهای اکو بوده است. در این سال کل حجم تجارت خارجی منطقه اکو بالغ بر ۸۱۶ میلیارد دلار برآورد میشود. کرباسی افزود: در سال ۲۰۱۲ نزدیک به ۵۵ میلیون نفر گردشگر وارد کشورهای عضو اکو شدند که ۴۲ میلیون دلار درآمد برای این کشورها به همراه داشته است. سهم ایران از این تعداد ۴ میلیون نفر بوده است. دبیر اتاق اکو با بیان این نکته که در بین کشورهای عضو اکو، تنها ایران و ترکیه در زمینه گردشگری سلامت فعال هستند، تصریح کرد: ایران باید از این ظرفیت بیشترین بهره را ببرد و با بسترسازیهای مناسب از جمله مراکز درمانی استاندارد و خدمات بیمهای لازم به جذب بیشتر گردشگران سلامت اقدام کند. وی با اشاره به بروز تحریمها و محدودیتهای ناشی از آن گفت: در این سالها تا حدی به دلیل بروز تحریم نتوانستیم آن طور که باید در حوزه صنعت گردشگری سلامت توسعه یابیم و تجهیزات درمانی خود را صادر کنیم. وی افزود: یکی از نکتههای اصلی در این رابطه فعال شدن بخش خصوصی است، چراکه دولت در زمینه سلامت، تنها وظیفه خدمترسانی به شهروندان خود را دارد. به گفته کرباسی در فرم جهانی میزان درآمد حاصل از یک گردشگر عمومی نزدیک به ۱۰۰۰ دلار است؛ در حالی که یک گردشگر سلامت بین ۵ تا ۱۰ هزار دلار درآمدزایی میکند. به گزارش «دنیایاقتصاد»، نخستین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو
۲۷ تا ۲۹ مردادماه در استان مازندران برگزار میشود.
ارسال نظر