گروه گردشگری: در نشستی با حضور مسعود سلطانی‌فر، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و نمایندگانی از سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری سلامت، وضعیت این بخش مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، سلطانی‌فر در این نشست از هدف‌گذاری این سازمان برای جذب ۳تا۵ درصد از درآمد جهانی گردشگری سلامت خبر داد و گفت: امکان استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی برای سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری سلامت فراهم شده است. معاون رئیس‌جمهور با اشاره به تفاهم‌نامه چهارجانبه وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی، وزارت امور خارجه و سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: در این تفاهم‌نامه کلیات کار مشخص شده و برای اجرایی شدن آن باید دستورالعمل‌های مورد نیاز تهیه شود.

وی با اعلام این خبر که دبیرخانه این تفاهم‌نامه چهارجانبه در سازمان میراث‌فرهنگی تشکیل خواهد شد، اضافه کرد: در چارچوب اجرایی شدن تفاهم‌نامه بین سازمان میراث فرهنگی، سازمان نظام پزشکی، وزارت بهداشت و وزارت امور خارجه، تشکیل کارگروهی برای رفع موانع و مشکلات موجود در این بخش مانند نحوه جذب و سرمایه‌گذاری و ساماندهی نظام تعرفه‌ها، ضروری به نظر می‌رسد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی در ادامه به روند رو به رشد گردشگری در کشور اشاره کرد و افزود: با توجه به جهت‌گیری مثبت دولت در اجرای سیاست خارجی شاهد رغبت ورود گردشگران به کشورمان هستیم. سلطانی‌فر ادامه داد: در سال ۲۰۱۳ میلادی از هزار و ۲۵۰ میلیارد دلار درآمد صنعت گردشگری، ۱۵۰ میلیارد دلار به بخش گردشگری سلامت اختصاص داشته است، که هدف‌گذاری ما در این بخش رسیدن به ۳تا۵ درصد از این درآمد تا پایان دولت یازدهم است.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه کسب این مقدار درآمد از محل گردشگری سلامت دور از ذهن نیست، گفت: در بخش توریسم سلامت، کشور ما با دارا بودن نیروی انسانی متخصص و مجرب حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد اما به لحاظ تجهیزات در این حوزه مشکلاتی وجود دارد که باید با حضور بخش خصوصی حل شود. رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اعلام آمادگی برای هماهنگی بین‌بخشی در حوزه گردشگری سلامت، تصریح کرد: تغییر باور در حوزه گردشگری موضوعی بسیار با اهمیت است که طی چهار ماه گذشته اتفاقات بسیار خوبی در این بخش رخ داده است. معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: عزم و اراده‌ای که بین این چهار دستگاه برای تدوین یک دستورالعمل جامع به وجود آمده، نقطه آغاز خوبی در بخش گردشگری سلامت است، ما در این حوزه وظیفه حاکمیتی خود را انجام می‌دهیم و در حوزه تخصصی ورود پیدا نمی‌کنیم.