سونا و جکوزی در خانه تاریخی عامریهای کاشان!
گروه گردشگری: خانه تاریخی عامریها در کاشان برای مرمت و بهرهبرداری به یکی از شرکتهای تامین کننده قطعات خودرو واگذار شده و این شرکت در خانه متعلق به دوره زندیه، سونا و جکوزی تعبیه کرده است. به گزارش خبرگزای مهر، خانه عامریهای کاشان در دوره زندیه بنا شده و در دوره قاجار به وسیله سهام السلطنه عامری فرد توسعه یافته است. این خانه که پیش از این توسط متولیان میراث فرهنگی تا حدودی مرمت شده بود، توسط یکی از شرکتهای تامین کننده قطعات خودرو مراحل نهایی مرمت را میگذراند و قرار است به اقامتگاه گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود.
گروه گردشگری: خانه تاریخی عامریها در کاشان برای مرمت و بهرهبرداری به یکی از شرکتهای تامین کننده قطعات خودرو واگذار شده و این شرکت در خانه متعلق به دوره زندیه، سونا و جکوزی تعبیه کرده است. به گزارش خبرگزای مهر، خانه عامریهای کاشان در دوره زندیه بنا شده و در دوره قاجار به وسیله سهام السلطنه عامری فرد توسعه یافته است. این خانه که پیش از این توسط متولیان میراث فرهنگی تا حدودی مرمت شده بود، توسط یکی از شرکتهای تامین کننده قطعات خودرو مراحل نهایی مرمت را میگذراند و قرار است به اقامتگاه گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود. این واگذاری در سال ۸۹ زمانی که مدیریت سازمان میراث فرهنگی بر عهده حمید بقایی بود، انجام و اعلام شد که این شرکت میتواند سه ساله این بنای تاریخی را مرمت کند و تا هفت سال استهلاک و بازگشت سرمایه داشته باشد و به مدت ۵۹ سال از آن بهرهبرداری کند.
منتها این شرکت در بنای تاریخی عامریها از الحاقاتی استفاده کرده که با ماهیت این بنای تاریخی در تضاد است مانند افزودن سونا و جکوزی به این بنا. اما مدیرعامل صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی که طرف قرارداد با این شرکت بوده است، نوع مرمت این بنا را یکی از افتخارات میداند و به خبرگزاری مهر میگوید: بهطور حتم در بناهای تاریخی اگر الحاقاتی وجود داشته باشد، باید قابل برگشت به حالت اول باشد. تعبیه سونا و جکوزی نیز به همین ترتیب احداث شده است و آسیبی به بنا نمیزند. احسان ایروانی با بیان اینکه تزئینات بیرونی خانه عامریها تاریخی نیست ادامه میدهد: دیوار اصلی را از پشت قاب کردهاند که در هر لحظه که بخواهیم میتوان این دیوار و این سازه را برداریم.
بنای تاریخی عامریهای کاشان یکی از بناهای نفیسی بود که حمید بقایی آن را به بخش خصوصی داد تا به اقامتگاه گردشگری تبدیل شود این درحالی است که طبق قانون بناهای نفیس باید برای عموم مردم قابل بازدید و استفاده باشد و نباید آن را محدود به افراد خاص کرد.
ارسال نظر