ورود یک میلیون گردشگر به ایران از مرز شلمچه
گروه گردشگری: در سیودومین جلسه کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران که با حضور روسای کمیسیون گردشگری اتاقها، دبیرکل اتاق اکو، مدیرکل اتاق اسلامی، اعضای هیات نمایندگان اتاقها، نمایندگان شورای شهر آبادان، مسوولان منطقه آزاد اروند و شهردار آبادان برگزار شد شیوه برگزاری اولین اجلاس توریسم سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) که ۲۷ تا ۲۹ مرداد سال جاری به مدت سه روز در مازندران برگزار میشود؛ مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش «دنیای اقتصاد»، شبنم بهرامی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران در این جلسه گفت: امروزه توجه به توریسم سلامت در اولویت کاری سازمانهای فعال در امور گردشگری کشور قرار دارد.
گروه گردشگری: در سیودومین جلسه کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران که با حضور روسای کمیسیون گردشگری اتاقها، دبیرکل اتاق اکو، مدیرکل اتاق اسلامی، اعضای هیات نمایندگان اتاقها، نمایندگان شورای شهر آبادان، مسوولان منطقه آزاد اروند و شهردار آبادان برگزار شد شیوه برگزاری اولین اجلاس توریسم سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) که ۲۷ تا ۲۹ مرداد سال جاری به مدت سه روز در مازندران برگزار میشود؛ مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش «دنیای اقتصاد»، شبنم بهرامی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران در این جلسه گفت: امروزه توجه به توریسم سلامت در اولویت کاری سازمانهای فعال در امور گردشگری کشور قرار دارد. وی افزود: از آنجا که تا پایان سال ۱۳۹۱ نزدیک به ۴۵ درصد گردشگری ورودی کشور از کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) بودند، توجه به برگزاری هر چه بهتر سمینار توریسم سلامت مردادماه در اولویت کمیسیون گردشگری اتاق ایران قرار دارد.
بهرامی معرفی ظرفیتهای استانهای دیگر در این حوزه را اولویت دومی دانست که کمیسیون گردشگری به آن میپردازد و ادامه داد: بر اساس آمار اعلام شده روزانه چهار هزار گردشگر از مرز شلمچه وارد ایران میشوند که در سال بیش از یک میلیون نفر را شامل میشود. وی مقاصد این گردشگران را شهرهای شمالی کشور در کنار شیراز، مشهد و تهران عنوان کرد و گفت: آبادان و خرمشهر با آنکه اولین مقصد این گردشگران هستند، مورد توجه قرار نگرفتهاند و ما درصدد هستیم در این زمینه امکاناتی را برای آنها فراهم کنیم. غلامحسین غلامعلیان، رئیس کمیسیون گردشگری اتاق آبادان، نیز در این نشست اظهار کرد: آبادان دارای مرز مشترک گسترده با عراق و بهویژه بصره بزرگترین بندر این کشور با سه میلیون نفر جمعیت است؛ از این رو ما باید از ظرفیتهای موجود در آبادان برای جذب گردشگران عراقی استفاده کنیم و زمینههای انجام این کار با محوریت اتاق آبادان در حال انجام است. در ادامه این نشست محمودرضا شیرازی شهردار آبادان نیز خواهان اختصاص پنل تخصصی منطقه آزاد اروندرود (آبادان، خرمشهر) در اولین همایش توریسم سلامت کشورهای عضو اکو شد تا این شهرها نیز بتوانند از فرصتهای موجود خود با توجه به نزدیکی به کشورهای حوزه خلیجفارس استفاده کرده و نسبت به معرفی این جاذبهها به سرمایهگذاران و علاقهمندان داخلی و خارجی اقدام کنند.
ارسال نظر