کدام هواپیما؟ از کجا؟ چگونه؟
گروه گردشگری- پس از طی شدن نیمه اول ایام نوروز، سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد که طی دو ماه گذشته حدود ۱۴ فروند هواپیما به ناوگان هوایی ایران اضافه شد. این در حالی است که پیش از این کارشناسان صنعت حملونقل هوایی ایران اعلام کرده بودند تا تعهدات ایران در خصوص توافقات ژنو به نتیجه نرسد هیچگونه اتفاق مثبتی در خصوص ورود قطعات یا خرید هواپیما رخ نخواهد داد. به دنبال این اظهار نظر، اولین سوالی که در ذهن کارشناسان متبادر شد این بود که این هواپیماها کی و در چه پروسهای و توسط چه شخص یا شرکتی به ایران وارد شده است؟ نکته حائز اهمیت این است که شاید محدودیتهای ورود قطعات هواپیما در دور اول توافقات ژنو مشروط بر عمل کردن ایران به تعهداتش کاهش یافت اما در کل، خرید هواپیما توسط ایران جزء مفاد تحریم بوده و اگر طی پروسه چندماهه هواپیمایی وارد ایران شود با دور زدن تحریمها بوده است.
گروه گردشگری- پس از طی شدن نیمه اول ایام نوروز، سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد که طی دو ماه گذشته حدود 14 فروند هواپیما به ناوگان هوایی ایران اضافه شد.این در حالی است که پیش از این کارشناسان صنعت حملونقل هوایی ایران اعلام کرده بودند تا تعهدات ایران در خصوص توافقات ژنو به نتیجه نرسد هیچگونه اتفاق مثبتی در خصوص ورود قطعات یا خرید هواپیما رخ نخواهد داد. به دنبال این اظهار نظر، اولین سوالی که در ذهن کارشناسان متبادر شد این بود که این هواپیماها کی و در چه پروسهای و توسط چه شخص یا شرکتی به ایران وارد شده است؟ نکته حائز اهمیت این است که شاید محدودیتهای ورود قطعات هواپیما در دور اول توافقات ژنو مشروط بر عمل کردن ایران به تعهداتش کاهش یافت اما در کل، خرید هواپیما توسط ایران جزء مفاد تحریم بوده و اگر طی پروسه چندماهه هواپیمایی وارد ایران شود با دور زدن تحریمها بوده است.
به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی هر کشور متعهد است که شرکت های هواپیماییاش مطابق مقررات وضع شده از طرف شورای ایکائو و گزارشهای عبور و مرور، آمار هزینه و صورتهای مالی را با نشان دادن تمامی دریافتیها و منابع آن به همراه سایر موارد ارسال کنند. اما وقتی مسوولان اقدام به انجام مصاحبهای میکنند یا حتی میخواهند گزارش عملکرد خود را در رسانههای داخلی منتشر کنند همه آنچه عنوان میکنند پراز ابهام و سوال است.
ارسال نظر