طراحی «مدل جایزه ملی تعالی گردشگری ایران»
ایسنا - مدل جایزه ملی تعالی گردشگری ایران توسط دانشگاه علم و فرهنگ طراحی شد؛ اشتغالزایی در کشور و ثروتآفرینی برای همه اقشار جامعه، به ویژه بنگاههای اقتصادی فعال در حوزه گردشگری جزو نتایج کوتاهمدت این مدل است و این مدل در میانمدت و بلندمدت، توسعه همهجانبه صنعت گردشگری کشور و شاخصهای کلیدی عملکردی در این حوزه را بهدنبال خواهد داشت. به گزارش «ایسنا»، محمدحسین ایمانیخوشخو در اینباره اظهار کرد: با توجه به الزامات و اهداف تعریفشده در اسناد بالادستی کشور و در شرایط کنونی کشور، توسعه صنعت گردشگری بهعنوان یکی از راهکارهای سریع با قابلیت اجرایی بالا در اشتغالزایی و تولید ثروت، مورد توجه بسیاری از مسوولان و پژوهشگران است.
ایسنا - مدل جایزه ملی تعالی گردشگری ایران توسط دانشگاه علم و فرهنگ طراحی شد؛ اشتغالزایی در کشور و ثروتآفرینی برای همه اقشار جامعه، به ویژه بنگاههای اقتصادی فعال در حوزه گردشگری جزو نتایج کوتاهمدت این مدل است و این مدل در میانمدت و بلندمدت، توسعه همهجانبه صنعت گردشگری کشور و شاخصهای کلیدی عملکردی در این حوزه را بهدنبال خواهد داشت.
به گزارش «ایسنا»، محمدحسین ایمانیخوشخو در اینباره اظهار کرد: با توجه به الزامات و اهداف تعریفشده در اسناد بالادستی کشور و در شرایط کنونی کشور، توسعه صنعت گردشگری بهعنوان یکی از راهکارهای سریع با قابلیت اجرایی بالا در اشتغالزایی و تولید ثروت، مورد توجه بسیاری از مسوولان و پژوهشگران است.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: با بررسی مقالات، کتب و پروژههای متعدد پژوهشی که در کشور در ارتباط با مشکلات و معضلات این صنعت در ایران منتشر میشود، میتوان نتیجه گرفت که جهتگیری عمده راهکارهای پیشنهادی برای حل مشکلات شناساییشده به سمت «ایجاد یک نگرش مدیریتی علمی، جامع، یکپارچه و هدفمند (با توجه به اسناد بالادستی و نقاط ضعف و قوت کشور)» است. از سوی دیگر، در سالهای اخیر، نتایج بسیار مثبتی از عملکرد مدلها و جوایز تعالی در کشور مانند جایزه ملی کیفیت در ایجاد چنین نگرشی بهدست آمده و اینگونه مدلها نهتنها در ایران، بلکه در سراسر جهان، کارآیی و اثربخشی خود را به اثبات رساندهاند.
ارسال نظر