ژاپن؛ جنگی برای صلح
ژاپن در جریان جنگ جهانی دوم مورد حمله هوایی آمریکا قرار گرفت و دو شهر هیروشیما و ناکازاکی در این کشور تبدیل به ویرانههایی هولناک شدند. اما ژاپن نگذاشت که این ویرانی باقی بماند و دست به بازسازی زد. با این حال هنوز قسمتهایی از مناطق آسیبدیده را مشخص کردهاند و از «جنگ» به «صلح» رسیدهاند. موزه بمباران توکیو، جزیرههای جنگزده، موزههای جنگ و پارک صلح (همان جایی که بمب اتم به آن اصابت کرد) حالا همه و همه به اماکنی برای بازدید گردشگران بدل شده است. آنها از فاجعهای مثل انفجار بمب اتمی، جاذبههای توریستی ساختهاند که هم به گردشگری کمک کنند و هم یاد و خاطره از دسترفتگان را زنده نگه دارند.
ژاپن در جریان جنگ جهانی دوم مورد حمله هوایی آمریکا قرار گرفت و دو شهر هیروشیما و ناکازاکی در این کشور تبدیل به ویرانههایی هولناک شدند. اما ژاپن نگذاشت که این ویرانی باقی بماند و دست به بازسازی زد. با این حال هنوز قسمتهایی از مناطق آسیبدیده را مشخص کردهاند و از «جنگ» به «صلح» رسیدهاند. موزه بمباران توکیو، جزیرههای جنگزده، موزههای جنگ و پارک صلح (همان جایی که بمب اتم به آن اصابت کرد) حالا همه و همه به اماکنی برای بازدید گردشگران بدل شده است. آنها از فاجعهای مثل انفجار بمب اتمی، جاذبههای توریستی ساختهاند که هم به گردشگری کمک کنند و هم یاد و خاطره از دسترفتگان را زنده نگه دارند. گویی ژاپن توانسته از چنین موقعیتی به نفع صلح جهانی بهره ببرد. موزه «یوشوکان» از معروفترین موزههای جنگ است که داخل محوطه معبد «یاسوکونی» در توکیو بنا شده است. در این معبد نیز اسامی نزدیک به سه میلیون نفر از نیروهای نظامی و غیرنظامی ژاپنی که در راه انجام وظیفه و حفظ سرزمین خود جانشان را از دست دادهاند، قرار گرفته است. این موزه در سال۱۸۸۲ میلادی احداث شده و در چند نوبت بازسازی شده است. این موزه شاهد حضور گسترده
اقشار مختلف شهروندان ژاپنی و همچنین گردشگران خارجی است و استقبال افراد از این موزه در روزهای نزدیک به سالگرد پایان جنگ جهانی دوم، دوچندان میشود.
ارسال نظر