رئیس پارلمان خصوصی اهواز تصریح کرد
آسیبشناسی ضعف گردشگری خوزستان
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز گفت: «استان خوزستان بهدلیل جذابیتهای عمومی و منطقهای-مرزی اهمیت بالایی دارد؛ اما باوجود این جذابیتها، جذب گردشگر در این استان بسیار ضعیف است. » به گزارش پایگاه خبری اتاق بازرگانی ایران، شهلا عموری اظهار کرد: «حوزه گردشگری عرصه خلاقیت، سرعت در تصمیمگیری و سرمایهگذاری مستمر است، اما وضعیت حاکم بر استان خوزستان نشاندهنده این خلاقیت نیست. » وی تاکید کرد: «نشان دادن اهمیت صنعت گردشگری در رشد و توسعه اقتصادی کشورها مهم است. اما متاسفانه در ایران، بهطور عام و استان خوزستان بهطور خاص، نتوانستهایم از مزایای اقتصادی صنعت توریسم بهره ببریم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز گفت: «استان خوزستان بهدلیل جذابیتهای عمومی و منطقهای-مرزی اهمیت بالایی دارد؛ اما باوجود این جذابیتها، جذب گردشگر در این استان بسیار ضعیف است.» به گزارش پایگاه خبری اتاق بازرگانی ایران، شهلا عموری اظهار کرد: «حوزه گردشگری عرصه خلاقیت، سرعت در تصمیمگیری و سرمایهگذاری مستمر است، اما وضعیت حاکم بر استان خوزستان نشاندهنده این خلاقیت نیست.» وی تاکید کرد: «نشان دادن اهمیت صنعت گردشگری در رشد و توسعه اقتصادی کشورها مهم است. اما متاسفانه در ایران، بهطور عام و استان خوزستان بهطور خاص، نتوانستهایم از مزایای اقتصادی صنعت توریسم بهره ببریم.» عموری به وضعیت صنعت توریسم در استان خوزستان نیز اشاره کرد و گفت: «استان خوزستان به لحاظ تاریخی و جاذبههای عمومی اهمیت بالایی دارد.
اما باید پرسید چرا باوجود جاذبههای منحصربهفرد تاریخی و ثبت سه اثر جهانی (چغازنبیل، شوش و سازههای آبی شوشتر) این استان در جذب گردشگر ضعیف بوده است؟» او به این سوال چنین پاسخ داد: «در دنیای امروز وجود جاذبههای طبیعی یا تاریخی و منحصربهفرد، بهتنهایی قادر به ایفای نقش در جذب حداکثری گردشگر نیست. لازمه تشویق و ترغیب گردشگران از اقصی نقاط جهان، وجود امکانات، خدمات و بهرهمندی از تاسیسات و زیرساختهای لازم در کنار جاذبههای موجود است.» رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز ادامه داد: «متاسفانه در خوزستان توجه چندانی به این امر نشده و این استان مستعد و مملو از جاذبه و جذابیت نتوانسته است در قامت و مظهر یک استان توریستی ظاهر شود.» عموری به همجواری خوزستان با عراق و تبدیلشدن مرزهای زمینی استان به مرکز تردد عراقیها بهعنوان گردشگر سلامت اشاره و ذکر کرد: «متاسفانه نتوانستیم از این فرصت به شکل شایستهای، استفاده کنیم.» عضو هیات نمایندگان اتاق ایران خاطرنشان کرد: «بسیاری از این گردشگران بهجای اقامت در استان و استفاده از خدمات بیمارستانی و درمانی آن، سفر به سایر استانها را در پیش میگیرند که دلایل این رویگردانی، باید از سوی دستگاههای مرتبط ازجمله دانشگاه علوم پزشکی بررسی شود. اگر رویگردانی گردشگران ناشی از نقص در خدمات، ضعف تجهیزات بیمارستانی، گرانی تعرفهها و امثال اینها باشد، لازم است نواقص مرتفع شود.»
ارسال نظر