نقشه دو پارلمان برای گردشگری کشور
رئیس فراکسیون میراث فرهنگی، گردشگری، صنایعدستی و مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی در نشست با اعضای کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران گفت: «اگر به سمتی برویم که کشورهای دیگر هر چه بیشتر برای سرمایهگذاری به کشور بیایند، به حفظ امنیت سرمایهگذاری در کشور کمک میکند. » به گزارش سایت خبری اتاق ایران، جبار کوچکینژاد با تاکید بر اهمیت برگزاری نشستهای مشترک میان نمایندگان مجلس و فعالان بخش خصوصی افزود: «وقتی لایحه برنامه ششم به مجلس آمد هیچ بندی در مورد گردشگری در آن نبود. از طریق همین نشستها و تعامل با فعالان اقتصادی، سه ماده مهم ۹۸ و ۹۹ و ۱۰۰ به این قانون اضافه شد.
رئیس فراکسیون میراث فرهنگی، گردشگری، صنایعدستی و مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی در نشست با اعضای کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران گفت: «اگر به سمتی برویم که کشورهای دیگر هر چه بیشتر برای سرمایهگذاری به کشور بیایند، به حفظ امنیت سرمایهگذاری در کشور کمک میکند.» به گزارش سایت خبری اتاق ایران، جبار کوچکینژاد با تاکید بر اهمیت برگزاری نشستهای مشترک میان نمایندگان مجلس و فعالان بخش خصوصی افزود: «وقتی لایحه برنامه ششم به مجلس آمد هیچ بندی در مورد گردشگری در آن نبود. از طریق همین نشستها و تعامل با فعالان اقتصادی، سه ماده مهم ۹۸ و ۹۹ و ۱۰۰ به این قانون اضافه شد.» وی پیوست گردشگری طرحهای ملی را ضروری دانست و تاکید کرد: «هر طرح ملی در کشور باید پیوست گردشگری داشته باشد و در کنار طرحهای دیگر به توسعه گردشگری هم توجه شود.»
این نماینده مجلس همچنین یادآور شد: «انتظار داریم سازمان میراث فرهنگی آییننامههای اجرایی مواد ۹۸ و ۹۹ و ۱۰۰ برنامه ششم را که مربوط به گردشگری است، هر چه سریعتر آماده کند و به تصویب برساند تا زمینه اجرای آن مهیا شود.» رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد هنر و اقتصاد ورزش اتاق ایران نیز در این نشست با تاکید بر لزوم کاهش تصدیگری دولت در بخش گردشگری گفت: «اغلب کشورهای موفق در حوزه گردشگری از نقش اجرایی دولت عبور کرده و این نقش را به بخشهای خصوصی و نیمهخصوصی واگذار کردهاند. به این ترتیب بدنه دولت کوچکشده و دولت تنها به وظایف نظارتی، هماهنگی و سیاستگذاری خود میپردازد.» به گفته احمد اصغری قاجاری، مهمترین نقش دولت در این کشورها در حوزه اجرا به مقوله پیشبرد و ترویج کشور در قالب برنامههای بازاریابی و تبلیغات، خلاصه میشود. وی افزود: «برعکس کشورهای مذکور، بدنه گردشگری کشور ما بسیار بزرگ است و دولت تمام نقشهای بخش دولتی و حتی خصوصی را یکتنه برعهدهگرفته و اجرا میکند. درصورتیکه دولت باید قبل از هر چیزی به تغییر نگاه سنتی خود که حاکی از نوعی بیاعتمادی به سایر بخشها ازجمله بخشخصوصی است بپردازد و بیشتر امور به بخش خصوصی واگذار شود.» به باور رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران، تا زمانی که این نگاه و اعتقاد در مجموعه دولت وجود داشته باشد، فعالیت شراکتی بین بخشخصوصی و دولت در ایران امکانپذیر نخواهد بود.
ارسال نظر