یک مقام مسوول اتریشی خبر داد
افزایش علاقه اتریشیها به سفر به ایران
معاون وزیر در امور سیاست خارجی و ادغام اروپا در وزارت فدرال در امور علوم، تحقیقات و اقتصاد در نشستی با معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشورمان، امضای یادداشت تفاهم مشترک گردشگری میان دو کشور ایران و اتریش را نقشهراه قابل اتکایی برای تحقق افزایش مراودات گردشگری دانست. به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، گیر لینگر خاطرنشان کرد: «طی سال گذشته هیاتهای مختلفی با هدف توسعه همکاری در زمینههای مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از اتریش به ایران سفر کردند و سال جاری، زمان برآورد نتایج مذاکرات صورتگرفته و ترسیم نقشه راه همکاریهای قابل انتظار به شمار میآید.
معاون وزیر در امور سیاست خارجی و ادغام اروپا در وزارت فدرال در امور علوم، تحقیقات و اقتصاد در نشستی با معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشورمان، امضای یادداشت تفاهم مشترک گردشگری میان دو کشور ایران و اتریش را نقشهراه قابل اتکایی برای تحقق افزایش مراودات گردشگری دانست. به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، گیر لینگر خاطرنشان کرد: «طی سال گذشته هیاتهای مختلفی با هدف توسعه همکاری در زمینههای مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از اتریش به ایران سفر کردند و سال جاری، زمان برآورد نتایج مذاکرات صورتگرفته و ترسیم نقشه راه همکاریهای قابل انتظار به شمار میآید.»
وی با تشریح آمار گردشگران ورودی به کشورش گفت: «ورود ۳۹ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر به همراه ۱۳۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر - شب اقامت در سال ۲۰۱۵ در مقایسه با سال پیشین با ۳۸ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و نیز ۱۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شب - اقامت، با رشدی ۵ درصدی همراه بوده است.» لینگر ضمن اشاره به رشد علاقه اتریشیها به گردشگری در ایران تصریح کرد: «با افزایش خطوط هوایی و نیز تمرکز جدی بر توسعه همکاریها در این زمینه، منتظر رویت نتایج مثبت و قابل انتظار هستیم.» این مقام مسوول همچنین در پایان سخنانش، برگزاری کارگاه آموزشی گردشگری در تهران از سوی استادان اتریشی در اسفند ماه سال جاری را آغاز بخشی از تعهدات صورت گرفته میان دو کشور عنوان کرد. معاون گردشگری کشورمان نیز در این دیدار، پیشنهاد راهاندازی کمیته تنظیم رویدادهای مشترک گردشگری ایران و اتریش را به عنوان گامی جدی در راستای آشنایی دو کشور ارائه کرد. مرتضی رحمانیموحد برگزاری کارگاههای آموزشی مشترک، نمایشگاههای صنایعدستی و رویدادهای ورزشی، هنری و فرهنگی متنوع را از جمله این برنامهها دانست که به اعتقاد او میتواند در قالب برنامهریزی برای آشنایی هر چه بیشتر دو کشور موثر واقع شود. وی با اشاره به انتخاب شهر تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال ۲۰۱۸ یادآور شد: «افزوده شدن این امکان به جاذبههای متعدد تاریخی، فرهنگی و طبیعی تبریز میتواند عاملی جهت ارتباط فرهنگی و گردشگری این شهر با وین شود.»
ارسال نظر