رئیس اتحادیه هتلداران ترکیه پیشبینیکرد
زمان ۴ساله تا بهبود مجدد گردشگری ترکیه
درحالیکه براساس گزارش کمپانی بازاریابی گردشگری فوروارد کیز، ترکیه در سال ۲۰۱۶ میلادی ۲۱ درصد از گردشگران خود را که از طریق هوایی به این کشور سفر میکردند از دست داده، کارشناسان معتقدند گردشگری ترکیه برای بهبود و بازگشت به شرایط عادی، حداقل به ۴ سال زمان نیاز دارد. به گزارش منابع خبری این کشور، ترکیه در ۱۱ماه نخست ۲۰۱۶ میزبان۲۴ میلیون گردشگر بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن کاهش چشمگیر ۳۱ درصدی را نشان میدهد. حالا پیشبینی میشود کاهش درآمدهای حاصل از گردشگری ترکیه به بیش از ۴۰ درصد برسد؛ صنعتی که سهم ۹/ ۱۲ درصدی در تولید ناخالص ملی این کشور و همچنین مشارکت ۳/ ۸ درصدی در اشتغالزایی دارد.
درحالیکه براساس گزارش کمپانی بازاریابی گردشگری فوروارد کیز، ترکیه در سال ۲۰۱۶ میلادی ۲۱ درصد از گردشگران خود را که از طریق هوایی به این کشور سفر میکردند از دست داده، کارشناسان معتقدند گردشگری ترکیه برای بهبود و بازگشت به شرایط عادی، حداقل به ۴ سال زمان نیاز دارد. به گزارش منابع خبری این کشور، ترکیه در ۱۱ماه نخست ۲۰۱۶ میزبان۲۴ میلیون گردشگر بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن کاهش چشمگیر ۳۱ درصدی را نشان میدهد. حالا پیشبینی میشود کاهش درآمدهای حاصل از گردشگری ترکیه به بیش از ۴۰ درصد برسد؛ صنعتی که سهم ۹/ ۱۲ درصدی در تولید ناخالص ملی این کشور و همچنین مشارکت ۳/ ۸ درصدی در اشتغالزایی دارد. به گزارش «ایسنا» به نقل از حریت دیلی، رئیس اتحادیه هتلداران ترکیه نیز با اشاره به اینکه شرایط در شش ماه آینده بسیار اهمیت دارد، گفت: «صنعت گردشگری ترکیه که آسیب جدی را به سبب حملات تروریستی متحمل شده، برای بهبود به ۴ سال زمان نیاز دارد و البته این مدت زمان در صورتی کافی خواهد بود که همه شرایط به خوبی پیش برود.»
تیمور باییندر خاطرنشان کرد: «به سبب حملات تروریستی، بحران روابط با روسیه و همچنین کودتای نافرجام در جولای سال گذشته، صنعت گردشگری ترکیه تاریکترین روزهای خود را سپری میکند.» وی همچنین با اشاره به روزهای سختی که فعالان گردشگری ترکیه سپری کردهاند، تصریح کرد: «مشکل ایجاد شده در بخش گردشگری، فعالیت ۵۴ بخش دیگر را نیز تحت تاثیر قرار داده است و بعد از یکسال سخت، سال جدید را نیز با شرایط بدی آغاز کردهایم.» باییندر افزود: «بهرغم تمامی این نکات منفی، استانبول شهر فوقالعادهای است که سرمایههای فراوانی را در گردشگری جذب میکند و این موضوع برای بیشتر مناطق ترکیه نیز صدق میکند. ما باید یک برنامه تبلیغاتی بزرگ با همکاری کمپانیهای مهم بینالمللی ایجاد کنیم. با وجود این نمیدانم چه کسی قرار است هزینه این کمپین تبلیغاتی گسترده را پرداخت کند، چرا که بخش هتلداری در شرایط بسیار بدی قرار دارد و حتی خطوط هوایی نیز بودجههای خود را کاهش دادهاند.» این درحالی است که به گفته رئیس اتحادیه هتلداران ترکیه، چهره این کشور تا پنج سال پیش برای گردشگران فوقالعاده خوب بود. براساس این گزارش، در سال ۲۰۱۴ ترکیه پس از ایتالیا در جایگاه ششم پربازدیدترین کشورهای جهان جای داشت و سالانه میزبان حضور ۴۰ میلیون گردشگر از سراسر جهان بود، اما شمار توریستها پس از کودتای نافرجام در این کشور و مجموعهای از حملات تروریستی سقوط قابل ملاحظهای داشت.
ارسال نظر