انتقاد صریح معاون رئیسجمهوری از اقدام شهرداریها علیه بناهای تاریخی
معاون رئیسجمهوری از عملکرد شهرداریها در خصوص از بین بردن بناهای تاریخی و ارزشمند انتقاد کرد. به گزارش «ایرنا»، زهرا احمدیپور در نشستی با اعضای فراکسیون گردشگری مجلس ضمن اشاره به اینکه شوراها و شهرداریها بر اساس برنامههای توسعهای کشور موظف هستند از آثار میراث فرهنگی حفاظت کنند، گفت: «این درحالی است که شهرداریها با لودرها حرکت میکنند و آثار را از بین میبرند؛ زیرا معتقدند این بناها فرصتهای توسعه را از شهر گرفته است. » به گفته وی، بسیاری از مدیران ارشد در استانها به دنبال تخریب بناها هستند تا بهجای آن، برج، پارکینگ و مجموعه جدید بسازند؛ اما توجهی به تزلزل هویت شهرها نمیشود.
معاون رئیسجمهوری از عملکرد شهرداریها در خصوص از بین بردن بناهای تاریخی و ارزشمند انتقاد کرد. به گزارش «ایرنا»، زهرا احمدیپور در نشستی با اعضای فراکسیون گردشگری مجلس ضمن اشاره به اینکه شوراها و شهرداریها بر اساس برنامههای توسعهای کشور موظف هستند از آثار میراث فرهنگی حفاظت کنند، گفت: «این درحالی است که شهرداریها با لودرها حرکت میکنند و آثار را از بین میبرند؛ زیرا معتقدند این بناها فرصتهای توسعه را از شهر گرفته است.» به گفته وی، بسیاری از مدیران ارشد در استانها به دنبال تخریب بناها هستند تا بهجای آن، برج، پارکینگ و مجموعه جدید بسازند؛ اما توجهی به تزلزل هویت شهرها نمیشود. رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری همچنین، صنعت گردشگری را یک چرخه بههم پیوسته دانست که صرفا در این حوزه جابهجایی مسافران مدنظر تصمیمگیران نیست. احمدیپور خاطرنشان کرد: «باید میراث گرانبهای فرهنگی حفظ و مرمت شود و این نیازمند تخصیص اعتبارات مناسب است.»
معاون رئیس جمهوری تاکید کرد: «مجلس باید کمک کند تا تمام ارکانهای دولتی و نهادهای عمومی و شهرداریها به عنوان میراثبانهای کشور، قبل از هر اقدام توسعهای به بررسی پیوست میراث فرهنگی بپردازند.» احمدیپور توجه به صنایعدستی را منجر به ایجاد اشتغال پایدار دانست و افزود: «باید به کسبوکارهای کوچک توجه کرد تا زیرساختهای محلی توسعه پیدا کند و در نهایت به توسعه ملی دست یابیم.» وی با بیان اینکه سال جدید میلادی، به عنوان سال گردشگری نامیده شده، خواستار تبیین برنامهای مناسب شد و اظهار کرد: «بخش دولتی به تنهایی نمیتواند امور را اجرایی کند؛ بنابراین نیاز به حضور بخش خصوصی است.» نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست به طرح مسائلی مانند نوع ساختار، موازیکاری در امور، نداشتن دفتر آمایش سرزمین، عدم پاسخگویی، تعامل ضعیف با فراکسیون گردشگری مجلس، ضرورت برنامهریزی برای صادرات صنایع دستی، شناسایی مناطق گردشگری، توجه به بخش خصوصی، توجه به مناطق توسعه نیافته، گسترش بومگردی، تغییر رویکرد دولت، توجه به ظرفیتهای گردشگری مانند کویر و... پرداختند.
ارسال نظر