دنیای اقتصاد: به گفته مدیر گردشگری و صنایع دستی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران، ایران امسال با ۸شرکت خصوصی در دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری مسه وین اتریش حاضر خواهد شد. به گزارش «دنیای اقتصاد» این نمایشگاه بین‌المللی گردشگری رویدادی بین‌المللی در حوزه تعطیلات، سفر و تفریح به شمار می‌آید که در آن علاوه بر اینکه بیش از ۸۰۰ شرکت‌کننده از ۷۰ کشور جهان حضور دارند، عموم مردم اتریش و گردشگران و مردم برخی کشورهای همسایه نیز از مخاطبان آن محسوب می‌شوند.

عبادرضا اسلامی در نشستی که با حضور دست‌اندرکاران برپایی غرفه ایران در نمایشگاه گردشگری مسه وین برگزار شد، ضمن تشریح برنامه‌های کشورمان در این دوره از نمایشگاه گفت: «مساحت غرفه ایران در سال دوم حضور در نمایشگاه مسه وین ۱۱۲ مترمربع است و قرار است در این غرفه چایخانه سنتی دایر و بازدیدکنندگان و میهمانان با سوغات و خوراکی‌های ایرانی پذیرایی شوند.»به گزارش روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، وی افزود: «برپایی نمایشگاه و کارگاه سفالگری با عنوان «صلح و سفال» از دیگر برنامه‌های غرفه ایران است و درآمد حاصل از فروش اقلام به نمایش گذاشته شده به موسسه خیریه محک اهدا خواهد شد.» به گفته مدیر گردشگری و صنایع دستی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، به منظور آشنایی بیشتر علاقه‌مندان با جاذبه‌های ایران، بازی کامپیوتری ایران‌شناسی نیز اجرا و برندگان برای بازدید از کشورمان به ایران سفر خواهند کرد.

ارزش نمایشگاه وین برای فعالان گردشگری

براساس این گزارش، در این دوره از نمایشگاه که از ۲۳ تا ۲۶ دی ۱۳۹۵ در شهر وین، پایتخت کشور اتریش برگزار می‌شود، کانون جهانگردی و اتومبیلرانی مانند سال گذشته به نمایندگی از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در کنار بخش خصوصی حضور پیدا خواهد کرد. این نمایشگاه در هر دوره میزبان بیش از صدهزار بازدیدکننده و هزاران نفر از کارشناسان صنعت گردشگری است که در یک رویارویی مستقیم به بازدیدکنندگان در انتخاب راه مناسب برای گذراندن اوقات فراغت و تعطیلات کمک می‌کند. شناخت و بررسی کمپین‌های بازاریابی و توسعه بازارهای جدید گردشگری، جمع‌آوری و تبادل اطلاعات و تجربیات تجاری، آشنایی شرکت‌های فعال در این حوزه با یکدیگر، ارائه مشاوره به علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان در رابطه با سفر و همچنین برگزاری سخنرانی‌های مفید و مرتبط با موضوع گردشگری از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه به شمار می‌رود؛ اهدافی که به باور کارشناسان می‌تواند برای جذب هرچه بیشتر گردشگران به ایران ارزش قابل ملاحظه‌ای داشته باشد. با این حال بسیاری از کارشناسان معتقدند چنین نمایشگاه‌هایی تنها در صورتی برای ایران نتیجه خواهد داشت که با برنامه‌ریزی صحیح و مذاکرات رودررو با فعالان گردشگری دیگر کشورها همراه باشد.