تلاش ایران برای جذب بخشی از گردشگران چینی
یک هیات ۳۸ نفره از مدیران نهادهای بخش خصوصی و اصحاب رسانه چین در ادامه سفری که از حدود یک ماه پیش در مسیر جاده ابریشم آغاز شده، به ایران سفر کردهاند. اعضای این هیات، به اتاق تهران رفتند تا با همتایان ایرانی خود در باب اهمیت توسعه روابط اقتصادی و گردشگری کشورهای مستقر در جاده ابریشم به بحث و تبادل نظر بپردازند. در این گردهمایی، دبیر کل اتاق تهران، طی سخنانی با اشاره به اینکه ظرف ۱۰ روز گذشته، این دومین هیاتی است که از چین در اتاق تهران حضور مییابد، گفت: «به لحاظ تاریخی، نوعی پیوند ناگسستنی میان ایران و چین شکل گرفته و ملت ایران و چین دوستان و دشمنان مشترک بسیاری دارند.
یک هیات ۳۸ نفره از مدیران نهادهای بخش خصوصی و اصحاب رسانه چین در ادامه سفری که از حدود یک ماه پیش در مسیر جاده ابریشم آغاز شده، به ایران سفر کردهاند. اعضای این هیات، به اتاق تهران رفتند تا با همتایان ایرانی خود در باب اهمیت توسعه روابط اقتصادی و گردشگری کشورهای مستقر در جاده ابریشم به بحث و تبادل نظر بپردازند. در این گردهمایی، دبیر کل اتاق تهران، طی سخنانی با اشاره به اینکه ظرف ۱۰ روز گذشته، این دومین هیاتی است که از چین در اتاق تهران حضور مییابد، گفت: «به لحاظ تاریخی، نوعی پیوند ناگسستنی میان ایران و چین شکل گرفته و ملت ایران و چین دوستان و دشمنان مشترک بسیاری دارند.»
بهمن عشقی، با بیان اینکه دو ملت ایران و چین نقش پررنگی در تاریخسازی در منطقه آسیا دارند، افزود: « اکنون افزون بر وابستگی اقتصادی شدید میان دو ملت، وابستگی سیاسی نیز وجود دارد. امروزه ظرفیت دولتها برای توسعه مناسبات بینالمللی محدود است و اندیشمندان معتقدند که دیپلماسی عمومی، رقیب دیپلماسی سیاسی است.» او سپس با اشاره به نقش گردشگری در دیپلماسی عمومی افزود: «واردات توریسم چین عدد قابلتوجهی را نشان میدهد و ما امیدواریم که با همکاری اتاق تهران و دوستان چینی سهم ایران در جذب این گردشگران افزایش یابد.»
او ضمن اعلام آمادگی اتاق تهران نسبت به بهرهگیری از ظرفیتهای گردشگری و راه ابریشم اضافه کرد: «امیدواریم این ارتباطات سهم ایران را از جاده ابریشم ارتقا دهد.» در ادامه این جلسه، فنگ زیهنگ، مدیر رسانهای هیات چینی نیز اظهار کرد: «ما در حقیقت در لوای یک پروژه که طی کردن جاده ابریشم و آشنایی با فرهنگ کشورهای واقع در این مسیر است، در ایران حضور یافتهایم. باید این را هم اضافه کنم که این پروژه زیر نظر دولت چین در حال پیگیری است.» این کارشناس رسانهای چین با اشاره به سفر رئیسجمهوری کشور متبوع خود به ایران افزود: «ایرانیها و چینیها باید برای دستیابی به شکوفایی اقتصادی و توسعه با یکدیگر تشریک مساعی داشته باشند. ما نیز معتقدیم که ایران و چین میتوانند مکمل یکدیگر باشند.»
ارسال نظر