رشد سهم گردشگری ماه رمضان در گردشگری حلال از ۲۰۳۰
حجم گردشگری حلال در منطقه خلیجفارس، از سال ۲۰۲۳ و با سفر مسلمانان در ماه رمضان افزایش چشمگیری خواهد داشت. به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی به نقل از گزارش MasterCard and CrescentRating از۲۰۳۰ ، امارات، عمان و دیگر کشورهای عضو منطقه شورای همکاری خلیجفارس تا سال ۲۰۲۳ شاهد افزایش گردشگری حلال با اتکای سفر مسلمانان در ایام ماه رمضان خواهند بود. این گزارش با اشاره به خنک شدن هوا در ماههای رمضان طی سالهای آینده که از ۲۰۲۳ به بعد خواهد بود، اعلام کرد کشورهای منطقه خلیجفارس به مقصد برتر کشورهای گرمتر مسلمان مبدل میشوند و کشورهای اسلامی دیگر همانند اردن، مصر، مراکش و تونس نیز از این شرایط بهرهمند خواهند شد.
حجم گردشگری حلال در منطقه خلیجفارس، از سال ۲۰۲۳ و با سفر مسلمانان در ماه رمضان افزایش چشمگیری خواهد داشت. به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی به نقل از گزارش MasterCard and CrescentRating از۲۰۳۰ ، امارات، عمان و دیگر کشورهای عضو منطقه شورای همکاری خلیجفارس تا سال ۲۰۲۳ شاهد افزایش گردشگری حلال با اتکای سفر مسلمانان در ایام ماه رمضان خواهند بود. این گزارش با اشاره به خنک شدن هوا در ماههای رمضان طی سالهای آینده که از ۲۰۲۳ به بعد خواهد بود، اعلام کرد کشورهای منطقه خلیجفارس به مقصد برتر کشورهای گرمتر مسلمان مبدل میشوند و کشورهای اسلامی دیگر همانند اردن، مصر، مراکش و تونس نیز از این شرایط بهرهمند خواهند شد. این گزارش یادآور شده که مالزی همچنان تا سال ۲۰۲۶، به عنوان مقصد برتر مسلمانان در ماههای رمضان آینده جایگاه خود را حفظ خواهد کرد.
فاضل بهاردین، مدیر موسسه CrescentRating & HalalTrip، در اظهاراتی پیرامون همین مساله گفته است: «سفر مسلمانان در ماه رمضان واقعیتی است که میتواند در بازاریابی مقصدهای گردشگری و نیز برنامهریزی استراتژیک مقامات گردشگری کشورهای اسلامی نقش موثری داشته باشد.» این تحقیقات که براساس تجزیه و تحلیل دادههای به دست آمده از ۵۰ مقصد جهانی انجام شده، بر سه مولفه مهم یعنی میانگین دما، مدت زمان روز و شاخص جهانی سفرهای مسلمانان در ۲۰۱۶ استوار بوده است. افزایش شمار زائران خانه خدا به عربستان سعودی، افزایش سفرهای تجاری، افزایش تمایل به گذراندن اوقات فراغت با خانواده در ماه رمضان، تجربه رمضان در محیطهای طبیعی و فضاهای فرهنگی مختلف، افزایش تمایل به برگزاری مراسم عید با خانواده و شدت گرما و شرایط آبوهوایی در اوقات ماه رمضان، مهمترین شاخصهایی بودهاند که دراین بررسیها مورد توجه قرار گرفتهاند.
ارسال نظر