معاون رئیسجمهوری اعلام کرد
سیاست سازمان میراث فرهنگی برای برگزاری نمایشگاه صنایع دستی
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به پیشنهاد برگزاری نمایشگاههای صنایع دستی به شیوه گالریدارها و با دریافت درصد فروش از هنرمندان گفت: «به نظر من این فکری اساسی و درست است و بارها آن را با معاون صنایعدستی مطرح کردهام و گفتهام با انجام این کار نمایشگاه صنایع دستی برای ما درآمدزا میشود، اما معاون صنایع دستی این کار را انجام نمیدهد. » به گزارش «ایسنا» مسعود سلطانیفر افزود: «معتقدم باید همه مشارکت کنیم و از سود فروش هنرمندان درصدی به سازمان اختصاص پیدا کند؛ نه به این معنا که این پول را در جیبمان بگذاریم، بلکه آن را برای نمایشگاه صنایع دستی هزینه کنیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به پیشنهاد برگزاری نمایشگاههای صنایع دستی به شیوه گالریدارها و با دریافت درصد فروش از هنرمندان گفت: «به نظر من این فکری اساسی و درست است و بارها آن را با معاون صنایعدستی مطرح کردهام و گفتهام با انجام این کار نمایشگاه صنایع دستی برای ما درآمدزا میشود، اما معاون صنایع دستی این کار را انجام نمیدهد.» به گزارش «ایسنا» مسعود سلطانیفر افزود: «معتقدم باید همه مشارکت کنیم و از سود فروش هنرمندان درصدی به سازمان اختصاص پیدا کند؛ نه به این معنا که این پول را در جیبمان بگذاریم، بلکه آن را برای نمایشگاه صنایع دستی هزینه کنیم.»
او درباره بودجه اختصاص داده شده برای بیست و ششمین نمایشگاه صنایع دستی نیز تصریح کرد: «هنوز هیچ مبلغی برای این کار اختصاص داده نشده، زیرا شرکتکنندگان در این نمایشگاه باید خودشان بودجه این کار را تامین کنند.» به اعتقاد معاون رئیسجمهوری، کسانی باید در این نمایشگاه شرکت کنند که خودشان بتوانند اعتبار آن را تامین کنند. ممکن است ما بتوانیم کمکی در این زمینه کنیم، اما سیاست ما به این شکل نیست که پول غرفه، غذا و هتل بدهیم تا عدهای اجناس خودشان را بفروشند و در جیبشان بگذارند.
سلطانیفر ادامه داد: «من و معاون صنایعدستی تصمیم گرفتیم کمک خود را متوجه تولیدکنندگان مناطق محروم کنیم و این کار را بهصورت هدفمند انجام دهیم؛ مثل تورهایی که قرار است در مناطق محروم بگذاریم و به تولیدکنندگان یارانه بدهیم.» او خاطرنشان کرد: «بودجهای برای این کار اختصاص دادیم، اما رقم مشخصی نیست که آن را مطرح کنیم. ما باید این بودجه را با توجه به شرایط و برای کمک به این کار اختصاص دهیم. ممکن است اگر ما برای مثال رقم ۲۰۰ میلیون تومان را به عنوان بودجه این کار مطرح کنیم، کسانی به جز معاون صنایع دستی به خرج کردن این رقم فکر کنند! بنابراین رقم مشخصی در نظر نگرفتهایم و هر مقدار که لازم باشد هزینه میکنیم.»
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری درباره اینکه چرا سازمان از سیاست حمایتی به سیاست اقتصادی برای صنایع دستی رسیده، نیز توضیح داد: «سیاستهای ما کماکان حمایتی است، اما نه حمایت از جنس کمیته امدادی. ما باید هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع دستی را با حل کردن مشکلات دیگر حمایت کنیم، نه آنکه غرفه رایگان در اختیار آنها قرار دهیم.» البته او درباره اینکه هنرمندان را در حل کردن چه مشکلات دیگری حمایت میکند، پاسخی نداد و این موضوع را به بعد موکول کرد.
ارسال نظر