ناگفتههای رئیس صندوق احیاء از ماجرای «مسعودیه»
مدیرعامل صندوق احیاء ضمن تشریح وضعیت بهرهبرداری از عمارت مسعودیه، درباره کاربری این بنا گفت: «بعید میدانم که بعد از بازگشت عمارت مسعودیه به دولت و سازمان میراث فرهنگی، ما به سمتی برویم که بخواهیم آنجا را به مرکز اقامتی تبدیل کنیم. »
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی صندوق احیاء، محمدرضا پوینده، به تشریح وضعیت پیش آمده برای عمارت مسعودیه در روزهای اخیر پرداخت و اظهار کرد: «تمام بررسیهای فنی که توسط کارشناسان رسمی دادگستری و کارشناسان فنی انجام شده است به این اشاره دارند که چیزی حدود ۵ تا ۱۰ درصد مبلغ ۴ میلیارد تومانی که در تعهد بهرهبردار برای کار مرمت بوده، در این عمارت هزینه شده است.
مدیرعامل صندوق احیاء ضمن تشریح وضعیت بهرهبرداری از عمارت مسعودیه، درباره کاربری این بنا گفت: «بعید میدانم که بعد از بازگشت عمارت مسعودیه به دولت و سازمان میراث فرهنگی، ما به سمتی برویم که بخواهیم آنجا را به مرکز اقامتی تبدیل کنیم.»
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی صندوق احیاء، محمدرضا پوینده، به تشریح وضعیت پیش آمده برای عمارت مسعودیه در روزهای اخیر پرداخت و اظهار کرد: «تمام بررسیهای فنی که توسط کارشناسان رسمی دادگستری و کارشناسان فنی انجام شده است به این اشاره دارند که چیزی حدود ۵ تا ۱۰ درصد مبلغ ۴ میلیارد تومانی که در تعهد بهرهبردار برای کار مرمت بوده، در این عمارت هزینه شده است. » وی اضافه کرد: «شرکت مذکور نه تنها کار مرمت بنا را انجام نداده بلکه از ابتدای در اختیار گرفتن مسعودیه به صورت غیر قانونی در حال بهرهبرداری است.» پوینده با بیان اینکه بر اساس نظر کارشناسان فنی هماکنون بهرهبرداری از این عمارت شرایط اسفناکی دارد، گفت: «طبق بندهای قرارداد شرکت سرمایهگذار اجازه بهرهبرداری از این بنا را ندارد. بنابراین بهدلیل عدم تمکین این شرکت ما تصمیم گرفتیم بحث نظارت را تشدید کرده و نهایتا افراد بیشتری را در مسعودیه مستقر کنیم.»
مدیرعامل صندوق احیاء با اشاره به مسائل مالی قرارداد بهرهبرداری از عمارت مسعودیه تصریح کرد: «کارشناسیهای انجام پذیرفته نشان میدهد شرکت مذکور درآمد بالایی از مسعودیه به دست میآورد؛ درحالیکه عنوان میکند برای این خدمات مبلغی را دریافت نکرده و بهرهبرداری از عمارت مسعودیه همراه با ضرر است. در کنار این مراحل مرمت را نیز تکمیل نمیکند و حاضر هم نیست که بنا را به صندوق احیاء برگرداند.» وی درباره مناقشه بر سر کاربری تعیین شده برای عمارت مسعودیه نیز توضیح داد: «بهرهبردار مسعودیه میگوید این عمارت ظرفیت تبدیل شدن به مرکز اقامتی و هتل را ندارد درحالیکه این بررسیها باید قبل از امضای سند قرارداد انجام میشد. وقتی یک سند قرارداد به امضا میرسد همگان مکلف هستند در چارچوب آن فعالیت کنند.» پوینده افزود: «البته این واگذاری در دولت گذشته انجام شده است؛ با اینهمه باید پرسید که اگر این بنا ظرفیت اقامتی نداشته چرا شرکت بهرهبردار بعد از انجام بررسیهای خود سند قرارداد آن را امضا کرده است؟»
وی درباره امکان تغییر کاربری عمارت مسعودیه نیز گفت: «در قدم اول این بنا باید به دولت و ملت ایران برگردد، چرا که یکی از بهترین عمارتهای کشور است و هماکنون در حال صدمه خوردن است. بعد از بازگشت عمارت مسعودیه به دولت، سازمان میراث فرهنگی و صندوق احیاء در این خصوص تصمیمگیری خواهند کرد.» رئیس هیاتمدیره صندوق احیاء درباره فسخ قرارداد واگذاری این بنا نیز اظهار کرد: «بر اساس قرارداد واگذاری و بهدلیل تخلفاتی که بهرهبردار انجام داده، ما فسخ این قرارداد را به آنها اعلام کردهایم و در یک مدت زمان مشخص باید عمارت به صندوق احیاء برگردد. فسخ این قرارداد هم براساس بندهای خود قرارداد انجام شده و ما هیچگونه اقدامی خارج از چارچوب قرارداد و قانون انجام ندادهایم.»
ارسال نظر