مسترکارت در گزارشی معرفی کرد
۲۰مقصد برتر گردشگری آسیا-اقیانوسیه در ۲۰۱۵
به گزارش «ایسنا» منطقه آسیا- اقیانوسیه در سال ۲۰۱۴ میلادی ۲۳ درصد از گردشگران بینالمللی و ۳۰ درصد از درآمد گردشگری بینالمللی در سطح جهان را به خود اختصاص داده و از سال ۲۰۰۵ تاکنون سریعترین رشد را در عرصه گردشگری بینالمللی داشته است. در این میان جنوب و جنوبشرقی آسیا با ۶/ ۸ و ۹/ ۷ درصد رشد بیشترین روند صعودی را طی کردهاند. علاوهبر این، طبق گزارش مستر کارت ۲۰ مقصد برتر گردشگری منطقه آسیا-اقیانوسیه در مجموع ۵۰ درصد از ورودی گردشگران بینالمللی را در سطح جهان از آن خود کردهاند. در فهرست ۲۰ مقصد برتر گردشگری آسیا-اقیانوسیه، بانکوک - پایتخت تایلند - با ۹/ ۲۱ میلیون گردشگر در رده نخست جای گرفته و پس از آن سنگاپور با ۸/ ۱۱ میلیون گردشگر، توکیو با ۸/ ۱۱ میلیون گردشگر و کوآلالامپور با جذب ۳/ ۱۱ میلیون گردشگر خارجی رتبههای بعدی را به خود اختصاص دادهاند. در این بین، ژاپن با چهار شهر توکیو، اوزاکا، هوکایوو و چیبا، چین با سه شهر پکن، شانگهای و گوانژو و تایلند با شهرهای بانکوک، پوکت و شهر ساحلی پاتایا، بیشترین نمایندگان را در میان ۲۰ مقصد پربازدید گردشگری در منطقه آسیا-اقیانوسیه دارند. هند نیز دو نماینده در این لیست دارد که بمبئی و چنای دو نماینده این کشور در فهرست ۲۰ مقصد برتر گردشگری منطقه آسیا اقیانوسیه در سال ۲۰۱۵ هستند.
بیشترین رشد در کدام شهرها بوده؟
طبق این فهرست، چیبا با 6/ 56 درصد رشد، اوزاکا با 54 درصد رشد، توکیو با 2/ 53 درصد رشد، هوکایدو با 3/ 50 درصد رشد، بانکوک با 6/ 28 درصد رشد، پوکت با 5/ 15 درصد رشد و پاتاپا با 10 درصد رشد هفت شهری هستند که بین سال 2014 تا 2015 میلادی رشدی بیش از 10درصد را در جذب گردشگر داشتهاند. همچنین گزارش مسترکارت نشان از نقش قابل ملاحظه گردشگران چینی در آمار و ارقام گردشگری آسیا-اقیانوسیه دارد؛ بهطوریکه طبق آمارها، 70 درصد از رشد جذب گردشگر در تایلند و 45 درصد از رشد گردشگری در ژاپن مرهون گردشگران چینی است. گردشگران چینی سالانه یکی از بیشترین تعداد گردشگران بینالمللی را به خود اختصاص داده و کشورهای مختلف سعی میکنند چینیها را به کشور خود جذب کنند.
بیشترین اقامت شبانه در کدام شهر بوده؟
در عین حال، چنانچه اشاره شد بانکوک با ۱۰۷ میلیون شب اقامت، در جایگاه اول فهرست شهرهایی قرار دارد که گردشگران خارجی شبهای بیشتری در آنها اقامت داشتهاند. همچنین سیدنی که از لحاظ ورود گردشگران در رتبه ۲۱ این منطقه قرار دارد، از لحاظ تعداد شب سپری شده گردشگران خارجی با ۸۳ میلیون شب در مکان دوم جای گرفته و پس از آن کوآلالامپور، پایتخت مالزی با ۵/ ۶۸ میلیون شب جایگاه سوم را از آن خود کرده است. همچنین طبق گزارش شاخص مسترکارت از گردشگری منطقه آسیا- اقیانوسیه، هزینهکرد گردشگران خارجی در بانکوک ۲/ ۱۵ میلیارد دلار است که این شهر را از این حیث نیز در رتبه نخست کشورهای آسیا-اقیانوسیه قرار میدهد. بعد از بانکوک به ترتیب سئول با ۴/ ۱۴ میلیارد دلار، سنگاپور با ۱/ ۱۴ میلیارد دلار، توکیو با ۹/ ۱۱ میلیارد دلار و کوآلالامپور با ۵/ ۱۰ میلیارد دلار در جایگاههای بعدی قرار گرفتهاند. به گزارش «دنیای اقتصاد» پیش از این نیز مستر کارت در روزهای واپسین سال ۲۰۱۵ طی گزارشی به معرفی پربازدیدترین و پردرآمدترین شهرهای دنیا پرداخت و ۵شهر بانکوک، سنگاپور، کوآلالامپور، سئول و هنگکنگ در میان ۱۰ مقصد پربازدید سال گذشته میلادی معرفی شدند. همچنین ۴ شهر سئول، سنگاپور، بانکوک و کوآلالامپور نیز در لیست ۱۰مقصدی که بیشترین هزینهکرد گردشگران خارجی در آن انجام شده، جای گرفتند.
ارسال نظر