شماره روزنامه ۶۰۱۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۸۶ دنیای اقتصاد

اخبار گردشگری - استان‌ها - روزنامه شماره ۵۹۸۶

  • نوروز سرد بوم‏‏‌گردی‏‏‌ها

    دنیای اقتصاد-فاطمه باباخانی: نوروز ۱۴۰۳ سال چندان مساعدی برای بوم‌‌‌گردی‌‌‌ها نبود، یاور عبیری رئیس جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی ایران در گفت‌‌‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» اعلام کرد که ضریب اشغال بوم‌‌‌گردی‌‌‌ها در سراسر کشور به ۴۷‌درصد رسید. استان‌‌‌هایی مانند بوشهر، ‌‌‌ مازندران‌‌‌، آذربایجان شرقی، ‌‌‌ گیلان و فارس به نسبت آمار بالاتری داشتند. این عدد برای یزد و خراسان جنوبی به ترتیب ۴۵ و ۳۳‌درصد بود، در حالی که هر دو استان جزو مقاصد توریست‌‌‌های نوروزی هستند.
  • کمبود فضاهای آموزشی در گرگان

    دنیای‌اقتصاد – گرگان: رئیس شورای اسلامی شهر گرگان گفت: کمبود فضای آموزشی در این شهر در آینده چالش‌‌‌های متعددی را برای ما ایجاد خواهد کرد. براساس طرح‌‌‌های تفصیلی و جامع در شهر گرگان ما با کمبود ۸۵هکتاری فضای آموزشی مواجه هستیم. عیسی مهری در نشست چندجانبه شهرداری و شورای شهر با چند ارگان مختلف با اعلام این خبر اظهار کرد: برخی اقدامات شهرداری گرگان در محلات کم‌‌‌برخوردار امیدآفرین است؛ مانند کاری که پس از بیش از ۴۰ سال در محله انجیرآب انجام شده است. رئیس شورای اسلامی شهر گرگان با تاکید بر توجه ویژه مدیریت شهری به محرومیت‌‌‌زدایی از محلات کم‌‌‌برخوردار گفت: بسیاری از محلات کم‌‌‌برخوردار از جمله کوی عرفان، اوزینه، قلعه‌‌‌حسن، انجیرآب و... از دهه ۸۰ در محدوده شهر هستند اما از حداقل امکانات هم بهره‌‌‌ای نداشتند.
  • رشد ۱۶ برابری سطح کشت قراردادی آذربایجان شرقی

    دنیای‌اقتصاد – تبریز - امین بیل‌‌‌ساز: رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به کسب رتبه نخست استان در کشاورزی قراردادی در سال زراعی گذشته، از رشد ۱۶ برابری سطح کشت قراردادی در استان در سال زراعی جاری خبر داد. اکبر فتحی اظهار کرد: ایجاد نهادهای تخصصی برای انتقال دانش فنی، افزایش کمی و کیفی تولید و ساماندهی واحدهای تولید در یک زنجیره تولید با اجرای کشاورزی قراردادی محقق می‌شود. وی افزود: کشت قراردادی، یکی از موضوعاتی است که در راستای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم‌» در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد و یکی از پیش‌شرط‌‌‌های اصلی تحقق آن نیز مشارکت کشاورزان و بهره‌برداران بخش است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر