شماره روزنامه ۶۰۵۰
|

  • باخت توریسم به «ایران‏‏‌هراسی»

    مسعود پزشکیان، ‌‌‌ رئیس‌جمهور چهاردهم در یک بازه زمانی کوتاه باید کار را از دولت قبل تحویل بگیرد و به دنبال تایید اعتبار وزرای خود در مجلس شورای اسلامی باشد. وزیر میراث فرهنگی، ‌‌‌ گردشگری و صنایع دستی یکی از این وزیران است. او در این دولت باید چه اولویت‌هایی را مدنظر قرار دهد و با چه برنامه‌‌‌ای به مجلس بیاید؟ «دنیای‌اقتصاد» در گفت‌‌‌وگو با کارشناسان این حوزه تلاش می‌کند، خواسته‌‌‌ها و اولویت‌‌‌های اصناف مختلف گردشگری، ‌‌‌ میراث فرهنگی و صنایع دستی را پوشش دهد.
  • اولویت‏‏‌های شهری در تبریز

    دنیای‌اقتصاد – تبریز‌: شهردار تبریز از افتتاح پنج طرح فرهنگی و ورزشی در حوزه مناطق ۲ و ۷ با مجموع هزینه‌کرد ۲۲۴ میلیارد تومان خبر داد. یعقوب هوشیار با اعلام این خبر اظهار کرد: این طرح‌‌‌ها شامل مجتمع پردیس رسانه و هنر، پارک‌‌‌های رجایی‌شهر و شهید فاتح، سالن‌‌‌های چندمنظوره فضیلت و کوهستان است.
  • تاوان ژاپنی جسارت به طبیعت

    دنیای اقتصاد-صدیقه نژادقربان: تخریب ساختمان ۱۰ طبقه‌‌‌ای که چشم‌‌‌انداز کوه فوجی را مسدود کرده بود و همچنین محدودیت تردد به کوه فوجی برای گردشگران و اعمال «مالیات گردشگری» برای صعود به مسیر منتهی به کوه فوجی، همگی حاکی از میزان اهمیت و توجه سیاستگذاران ژاپنی به حفظ میراث طبیعی این کشور و حفاظت از آن برای آیندگان و توسعه شهری مطابق با استانداردهای «پایداری» است. قوانین سختگیرانه ژاپن تا آنجا پیش رفته که ساخت‌وسازها نه‌تنها در محدوده این کوه کاملا ممنوع است که حتی اگر یک ساختمان، مانعی برای تماشای چشم‌‌‌انداز این میراث طبیعی جهانی شود نیز به راحتی تخریب خواهد شد.
  • بهره‌‌‌برداری از ۱۱۲ طرح بهداشتی درمانی در لرستان

    دنیای‌اقتصاد – خرم‌‌‌آباد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۱۱۲ طرح بهداشتی درمانی و آموزشی با مساحت ۵۵‌هزار مترمربع و اعتبار بیش از پنج‌هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در دولت سیزدهم بهره‌برداری شد.
  • تولید صنعتی با چنگ و دندان

    دنیای‌اقتصاد – یزد: معاون هماهنگی محیط کسب و کار وزارت صمت گفت: در حوزه پروانه‌‌‌های بهره‌‌‌برداری صنعتی طی سه سال دولت سیزدهم نسبت به مدت زمان مشابه در دولت قبل ۱۳‌درصد رشد ثبت شده است.
  • آغاز پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در کیش

    دنیای‌اقتصاد–کیش: با پلاک‌گذاری خودروهای سواری وارداتی، وعده مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به کیشوندان محقق شد.
  • تخصیص اعتبار برای طرح‌‌‌های مسیرگشایی در تبریز

    دنیای‌اقتصاد - تبریز: شهردار تبریز از اتمام هفت رشته مسیرگشایی تا پایان سال‌جاری خبر داد و گفت: برای طرح‌‌‌های مسیرگشایی مصوب سال‌جاری ۳‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است. یعقوب هوشیار در دویست و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز ضمن تشریح آخرین وضعیت طرح‌‌‌های مسیرگشایی در حال اجرای شهرداری تبریز اظهار کرد: طرح‌‌‌های مسیرگشایی بر اساس اولویت‌‌‌ها، زمان‌بندی شده است به طوری که عمده مسیرگشایی‌‌‌های کلیدی شامل هفت رشته مسیرگشایی تا پایان سال‌جاری به بهره‌برداری می‌‌‌رسد.
  • پیشگامی هرمزگان در تولید انرژی خورشیدی

    دنیای‌اقتصاد – بندرعباس: استان هرمزگان از استان‌‌‌های پیشرو در بهره‌‌‌گیری از برق خورشیدی است.محمد کریمی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: مردم این استان سال گذشته با تولید ۱۴‌هزار و ۶۰۰ مگاوات ساعت برق از طریق انرژی خورشید ۴۱۰ میلیارد ریال درآمد کسب کردند.
  • بوم‌گردی زیرتیغ «تغییر اقلیم»

    در گردشگری روستایی و بوم‌‌‌گردی زنان حضور پررنگی در دو بخش مدیریت و خدمات دارند. بسیاری از خانه‌‌‌‌‌‌های بوم‌‌‌گردی توسط زنان اداره می‌شود و آنها در تعامل با سایر اهالی، ‌‌‌ محصولات منطقه خود را در سبد خدمات به گردشگران می‌‌‌گنجانند. با این حال تغییر اقلیم با تاثیر خود بر کشاورزی و منابع آبی، ‌‌‌ این کسب و کارها را به شدت آسیب‌‌‌پذیر می‌کند و باعث فقر بیشتر زنان در مناطق روستایی می‌شود. مریم طهماسبی مدرس ترویج و آموزش کشاورزی و رضا پهلوانی کارشناس اقتصاد در پژوهشی با عنوان «تاثیرتغییرات اقلیمی بر معیشت زنان روستایی و عشایری» این مقوله را بررسی کرده‌‌‌اند.
  • بهره‌‌‌برداری از ۲۱۶ طرح آموزشی در لرستان

    دنیای‌اقتصاد – خرم‌‌‌آباد: مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان گفت: باتوجه به اینکه دولت نگاه ویژه‌ای به مناطق محروم و دارای سرانه پایین فضای آموزشی دارد ۲۱۶ پروژه در۳۰ ماه گذشته در این استان تکمیل شد. یونس بهاروند‌ایرانیا با تاکید بر ضرورت آگاهی رساندن به نسل جوان اظهار کرد: این تعداد فضای آموزشی به بهره‌‌‌برداری رسیده در دولت فعلی دارای ۶۹۰ کلاس درس است. وی افزود: امسال ۲۲ طرح آموزشی در قالب ۸۳ کلاس درس در لرستان افتتاح شد که برای تکمیل و بهره‌برداری این طرح‌‌‌ها یک‌هزار میلیارد ریال هزینه شده است.
  • بیابان‌زایی ایران

    دنیای اقتصاد: نزدیک به ۷۰‌درصد از مساحت کشورمان نسبت به بیابان‌‌‌زایی حساسیت زیاد تا بسیار زیاد دارد، در دهه گذشته همچنین مناطق تحت‌تاثیر فرسایش بادی ۳۰‌درصد افزایش یافته است و سالانه هم یک میلیون هکتار بیابان در ایران ایجاد می‌شود. چنین روندی تبعات خود را هم بر اقتصاد خواهد گذاشت، ‌‌‌ هم بر اجتماع و زیست روزانه مردم و هم با بیابانی شدن عرصه‌‌‌های مختلف بر اکوتوریسم و حیات جامعه محلی در مناطق مختلف! جواد حیدریان در گزارشی با عنوان «چرا نرخ بیابان‌‌‌زایی در ایران بالاتر از میانگین جهانی است؟» در شماره اخیر تجارت فردا تبعات بیابان‌‌‌زایی را با فرهاد سرداری از مدیران سابق بخش بیابان سازمان جنگل‌‌‌ها، مراتع و آبخیزداری ایران و کارشناس مهار بیابان در میان گذاشته است.
  • تولید ۳۶۷ میلیون کیلووات ساعت انرژی در شرکت تولید برق مشهد

    دنیای‌اقتصاد - مشهد: بیش از ۳۶۷ میلیون کیلووات ساعت انرژی الکتریکی ناخالص در سه ماه اول سال‌جاری از ۷ واحد نیروگاهی شرکت مدیریت تولید برق مشهد، تولید و به شبکه سراسری تحویل داده شد.
  • نجات هوا با الگوی «نوبل سبز»

    دنیای اقتصاد: گردشگری و سایر فعالیت‌های انسانی با تخریب طبیعت دچار مشکلات جدی می‌شود. از این روست که در صفحه گردشگری امروز سراغ جایزه «محیط‌زیست گلدمن» و برندگان آن در سال ۲۰۲۴ رفتیم. جایزه‌ای که امسال هفت فعال محیط‌زیست آن را دریافت کردند. یکی از آنها آندریا ویدوراست، ‌‌‌ او یک سازمان‌‌‌دهنده اجتماعی ۲۹ساله اهل کالیفرنیاست که با برگزاری «تورهای سمی» (toxic tours) برای قانون‌گذاران ایالتی باعث تصویب قانون کامیون‌‌‌های تمیز پیشرفته در سال ۲۰۲۰ شد.
  • تولید خودروهای تجاری ۶ و ۹ تنی در تراکتورسازی تبریز

    دنیای اقتصاد - تبریز: مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با بیان اینکه امسال خطوط تولید خودروهای تجاری ۶ و ۹ تنی در این گروه صنعتی آغاز شده است، گفت: خط مونتاژ و تولید این خودروهای تجاری سال گذشته به دست رئیس‏‏‌جمهور شهید در این گروه راه‏‏‌اندازی شد. مصطفی وحیدزاده افزود: این خط تولید شرکت خودروسازان دیزلی تراکتورسازی با تمام توان در تولید به فعالیت ادامه می‏‏‌دهد و امسال تولید خودروهای یاد شده را به جمع سبد محصولات خود اضافه کرده است. وی اظهار کرد: با توجه‏‏‌ به شرایط تحریمی و نیاز ارزی که در کشور وجود دارد خط‌مشی صادراتی نیز برای خودروهای تجاری تولیدی در تراکتورسازی تعریف شده است.
  • هشدار جدی دادستان سوادکوه به دهیاران

    دنیای اقتصاد- گرگان: دخالت در ساخت‌وسازها و کسب منفعت شخصی نامشروع بوده و با متخلفان انحراف مالی بدون اغماض برخورد خواهد شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر