بزرگ‌ترین بازآفرینی شهری در تبریز

وی توجه به حوزه سلامت شهروندان را یکی از اولویت‌‌‌های اصلی شهرداری دانست و گفت: با اجرای طرح محلول‌‌‌پاشی، توزیع سالانه ۵۰‌هزار تن نمک حذف شده و این اقدام تاثیر چشمگیری در بهبود وضعیت سلامت شهروندان داشته است. همچنین، با آغاز تولید کمپوست از ابتدای امسال، هزینه ۱۵۰ میلیارد تومانی خرید کود در شهرداری حذف شده است.

شهردار به نوسازی ناوگان حمل‌‌‌ونقل عمومی نیز اشاره کرد و افزود: در ۱۰ سال گذشته تنها ۵۰ دستگاه اتوبوس خریداری شده بود، اما در دوره ششم شورا، قرارداد خرید۴۵۰ دستگاه اتوبوس منعقد شده و ۳۰۰ دستگاه اتوبوس‌‌‌ نیز تحویل گرفته شده است.

وی همچنین کاهش عمر ناوگان اتوبوسرانی از ۱۴ سال به ۷ سال و نوسازی ۵۰‌درصد از تاکسی‌‌‌های فرسوده تبریز، تکمیل خط یک مترو و پیشرفت چشمگیر خط ۲ مترو را از دیگر دستاوردهای این مدت برشمرد.

هوشیار با اشاره به هدف‌‌‌گذاری توسعه ۶۰۰ هکتاری فضای سبز در تبریز گفت: تاکنون ۲۵۰ هکتار از این هدف محقق شده و بنا داریم تا سال آینده سرانه فضای سبز ۳ مترمربع افزایش یابد. وی همچنین به راه‌‌‌اندازی سامانه‌‌‌های جمع‌‌‌آوری پسماند خشک و بهره‌‌‌برداری از لندفیل شماره ۲ سازمان پسماند اشاره کرد و خبر داد: لندفیل سوم تا یک ماه آینده به بهره‌‌‌برداری خواهد رسید.

شهردار تبریز در ادامه در خصوص اقدامات بازآفرینی شهری نیز گفت: تبریز در بازآفرینی شهری پس از شهرهای تهران و مشهد در رتبه سوم قرار دارد به طوری که مسیرگشایی ۴۵ متری شهید آل‌‌‌هاشم به عنوان بزرگ‌ترین طرح بازآفرینی کشور با ‌هزار میلیارد تومان اعتبار تا یک ماه آینده به اتمام خواهد رسید.

شهردار تحقق هوشمندسازی شهر را از برنامه‌‌‌های شاخص این دوره از مدیریت شهری اعلام کرد و گفت: توسعه فیبر نوری تا ۸۰۰ کیلومتر، نصب ۲۰۰۰ دوربین و احداث مرکز کنترل هوشمند ترافیک در این راستا انجام یافته است.  وی همچنین از دو برابر شدن سرانه ورزشی شهر با اجرای ۷۰ پروژه ورزشی خبر داد و در ادامه خدمات‌‌‌رسانی به ۳۰۰ مدرسه دولتی در قالب طرح «خانه من» را از دیگر اقدامات شهرداری برای بهبود وضعیت مدارس تبریز دانست. هوشیار تعامل و همراهی با استاندار آذربایجان‌‌‌شرقی را در راستای موفقیت دولت وفاق ملی دانست و در پایان اظهار امیدواری کرد: با حضور دکتر بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی شاهد توسعه استان در سال‌های پیش رو باشیم.