بررسی راهکارهای توسعه معادن استان گلستان
عابدی در جلسه بررسی راهکارهای توسعه معادن استان ، تصریح کرد: یکی از بخشهای مهم اقتصادی استان، معدن است که سازمان صنعت و معدن، محیطزیست و منابع طبیعی استان نیز به عنوان یک اهرم اصلی در این زمینه دارای اهمیت هستند.
وی افزود: معادن استان به عنوان یک کاتالیزور نقش مهمی در ایجاد اشتغال استان و رونق و توسعه اقتصادی دارند و در بخش معادن، ارزش افزوده و تامین زیرساخت و فعالیت سرمایهگذاران بخش خصوصی و توجیه اقتصادی طرحهای معادن، به پویا و فعال کردن این بخش کمک قابلتوجهی میکند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گلستان به اهمیت همکاری دستگاههای اجرایی در خصوص تدوین بودجه استان با توجه به رشد ۸درصدی در اقتصاد استان تاکید کرد و افزود: لازم است به موازات فعالیتهای اقتصادی همچون کشاورزی، تولیدی و صنعتی، فعالیتهای معدنی نیز با برنامهریزی اصولی و به صورت مستمر انجام گیرد. وی ادامه داد: تلاش کنیم دستگاههای متولی همچون منابع طبیعی، محیطزیست و امور اراضی که در خصوص اکتشاف، بهرهبرداری و احیای واحدهای مردمی وظیفه دارند حداکثر همکاری را داشته باشند. رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گلستان اظهار کرد: وجود نیروهای کارآمد، متعهد و متخصص همراه با دانش روز و سرمایهگذاری مناسب با شتاب بخشی و تسریع بیشتر در موفقیت و پیشرفت معدن در استان کارساز است.
عابدی گفت: استان گلستان میتواند به عنوان استانی که از مواهب طبیعی بسیار بالایی برخوردار است و در زمره ظرفیتهای برتر استانی است، با تلاش مضاعف در رسیدن به رشد ۸درصدی در اقتصاد استان موفق باشد. رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گلستان به تقویت مشارکت دستگاههای اجرایی متولی تاکید کرد و افزود: دستگاههای متولی، برنامههای پیشنهادی در بخش معدن برای رسیدن به رشد ۸درصدی را ارسال کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گلستان گفت: با توجه به اینکه بخش معدن یکی از بخشهای مهم اقتصادی استان است میتواند در پیشران توسعه استان گلستان موثر باشد. باید معادن را از نظر اهمیت جزء فعالیتهای اقتصادی استان و از الزامات اقتصاد مقاومتی و در اولویت توسعه اقتصاد استان قرار داد.
عابدی تاکید کرد: یک سیستم اکتشاف با انسجام و مطالعه و بررسی دقیق اقتصادی و فنی تاثیر بسزایی در توسعه پایدار معادن استان خواهد داشت. وی معتقد است باید در استان گلستان به دنبال اقدامات شاخص و اولویتدار برای توسعه پایدار معادن استان باشیم و با بهرهوری بالا و اثربخش همراه با مدیریت محیطزیست از معدن، از هدررفت این منابع ارزشمند جلوگیری کنیم.