تاسیس، راهاندازی و توسعه صندوقهای سرمایهگذاری در اولویت برنامهها
فرحآبادی ادامه داد: توان رقابتپذیری و افزایش کفایت سرمایه شرکتهای تامین سرمایه، مهمترین کارویژههای راهاندازی و تکثر صندوقهای سرمایهگذاری است.
مدیرعامل تامین سرمایه کیمیا با اشاره به اینکه دارایی تحت مدیریت (AUM) صندوقهای تامین سرمایه کیمیا طی مدت کوتاهی به ۳هزار میلیارد تومان رسید، افزود: ۲۸مردادماه نیز پذیرهنویسی صندوق درآمد ثابت هزار میلیارد تومانی اونیکس انجام شد. اکنون ارزش این صندوق با بازدهی سالانه ۳۱.۶درصدی در مهر ماه، بالغ بر هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است و امیدوارم این رشد تداوم داشته باشد. فرحآبادی ادامه داد: آذرین هزار میلیارد تومانی به عنوان دومین صندوق تامین سرمایه کیمیا، هشتم مهرماه پذیرهنویسی شد. او با بیان اینکه صندوق سرمایهگذاری صنعت مس به عنوان بازارگردان فملی با AUM ٩٥٠میلیارد تومانی، یکی دیگر از محصولات کیمیاست، افزود: در مجموع این سه صندوق، دارایی تحت مدیریت ۳هزار میلیارد تومانی ایجاد کردهاند.
فرحآبادی از راهاندازی صندوقهای جدید تامین سرمایه کیمیا خبر داد و گفت: تامین سرمایه کیمیا از یک سال پیش، شناسایی پروژههای سودآور شرکت ملی مس صنایع ایران را آغاز کرده و در این رابطه بیش از ۳۰ گزارش توجیهی تدوین شده است. او ادامه داد: بر اساس قرارداد شرکت ملی صنایع مس با تامین سرمایه کیمیا که از طریق سامانه کدال به استحضار سهامداران محترم رسید، مسوولیت و وظیفه ارزیابی طرحهای توجیهی شرکت ملی صنایع مس ایران به شرکت تامین سرمایه کیمیا محول شده که این قرارداد درآمد باثبات برای شرکت فراهم میکند. مدیر تامین سرمایه کیمیا افزود: اسفندماه سال گذشته موافقت اصولی پروژه ۹۰۰ میلیون دلاری اکسیر از فرابورس اخذ شد. این پروژه به تولید ۴۰۰هزار تن کنسانتره در مجتمع مس سونگون کمک میکند. او با بیان اینکه به شکل کلی تامین مالی پروژههای محوری ملی صنایع مس در دستور کار تامین سرمایه کیمیاست، افزود: با این حال، تامین سرمایه کیمیا به حوزه معدن و صنایع معدنی محدود نیست. سرمایهگذاری در صنایع غذایی، دارویی، فلزی، خودرو، انتشار اوراق، بازارگردانی و تعهد پذیرهنویسی و... با هدف کاهش ریسک و مدیریت دارایی از دیگر برنامههای کیمیاست.