بانک پاسارگاد، امروز ظرفیت شکل گرفته مدیریت نوین در کشور است
جایزه تعالی سازمانی با هدف ایجاد فضایی برای تبادل تجربیات موفق سازمانها و معرفی مدل تعالی سازمانی به عنوان چارچوبی برای اعمال شیوههای مناسب مدیریتی، خود ارزیابی و شناخت نقاط قوت و زمینههای قابل بهبود از سال ۱۳۸۲ با همکاری سازمانهایی چون سازمان ملی بهرهوری و سازمان مدیریت صنعتی بنیان نهاده شد.
کلیه سازمانها و بنگاههای ایرانی که در زمینههای مختلف فعالیت میکنند، میتوانند متقاضی این جایزه باشند. جایزه تعالی سازمانی در پنج بخش ساخت و تولید، خدمات، سلامت، آموزش و عمومی به اجرا درمیآید.
جایزه تعالی سازمانی با هدف ایجاد فضایی برای تبادل تجربیات موفق سازمانها و معرفی مدل تعالی سازمانی به عنوان چارچوبی برای اعمال شیوههای مناسب مدیریتی، خود ارزیابی و شناخت نقاط قوت و زمینههای قابل بهبود از سال ۱۳۸۲ با همکاری سازمانهایی چون سازمان ملی بهرهوری و سازمان مدیریت صنعتی بنیان نهاده شد.
کلیه سازمانها و بنگاههای ایرانی که در زمینههای مختلف فعالیت میکنند، میتوانند متقاضی این جایزه باشند. جایزه تعالی سازمانی در پنج بخش ساخت و تولید، خدمات، سلامت، آموزش و عمومی به اجرا درمیآید. بانک پاسارگاد نیز به عنوان یک بانک خصوصی پیشرو در صنعت بانکداری کشور از سال ۱۳۸۹ استقرار و نهادینهسازی نظام تعالی سازمانی برمبنای مدل EFQM (جایزه اروپایی کیفیت) را با نگاهی مبتنی بر آینده پژوهی و در چارچوب رویکردی دوراندیشانه در دستور کار قرارداد. این اقدام راهبردی بانک پاسارگاد با هدف تثبیت روند شتابان رشد و توسعه بانک در عرصههای مختلف تخصصی و اراده معطوف به تضمین تداوم و ارتقاء موفقیتهای کسب شده پیریزی گردید. مدلهای تعالی سازمانی یا سرآمدی کسب و کار، با مدنظر قرار دادن معیارهای اصلی مدیریت کیفیت فراگیر (TQM) و با تکیه بر برخی اصول و مفاهیم اساسی، یک ساختار مدیریتی مناسب برای پیشرفت و بهسازی مستمر سازمانی را پیشنهاد میکنند.
به عبارت دیگر این مدلها به عنوان ابزارهایی قوی برای سنجش میزان استقرار سیستمها و فرآیندهای نوین در سازمانهای مختلف به کار گرفته میشوند و با پیشبینی مکانیزم خود ارزیابی مناسب، حرکت رو به جلو و پیشرفت پیوسته سازمان را تضمین میکنند. از آنجایی که مدل تعالی سازمانی EFQM، اشتراکات و مشابهتهای فراوانی با فرهنگ ویژه پاسارگادی، استراتژیهای اصلی بانک و رویکرد مدیریتی حاکم بر آن داشت و میتوانست در مسیر پیشتازی بانک موثر باشد و تحقق هدفها را تسریع نماید، به عنوان مدل مناسب برای استقرار در بانک پاسارگاد انتخاب و به کار گرفته شد. در سال 1390 برای نخستین بار بانک پاسارگاد با توجه به شرایط حضور در یک ارزیابی بیرون از نظام بانکی در جایزه ملی بهرهوری و تعالی سازمانی شرکت و موفق به کسب تقدیرنامه 4 ستاره شد. کسب تقدیرنامه 4 ستاره تعالی سازمانی در نهمین دوره جایزه ملی بهرهوری و تعالی سازمانی به عنوان بالاترین سطح تقدیرنامههای اعطا شده در یکی از معتبرترین و جامعترین ارزیابیهای ملی در اولین حضور بانک در این نوع ارزیابیها و اذعان و اقرار نخبگان دانشگاهی، اقتصادی و صنعتی کشور به این مهم، بدون شک جایگاه بسیار ممتازی
بود که در نه دوره برگزاری جایزه به ندرت برای سازمانهای شرکتکننده در این جایزه اتفاق افتاده است. پس از این موفقیت، بانک پاسارگاد توانست در سال 1391 نیز که برای این بانک با عنوان «سال اوج پرواز» نامگذاری شده بود نه فقط به عنوان اولین سازمان در صنعت بانکداری بلکه در حوزه بسیار گستردهتر سازمانهای غیرصنعتی فعال در بخش خدمات به سطح تندیس جایزه ملی بهرهوری و تعالی سازمانی دست یابد.
در پیام تبریک دکتر مجید قاسمی، مدیرعامل بانک پاسارگاد، به همین مناسبت خطاب به بانکداران این بانک آمده است: امروز که شاهد و گواه دیگری بر کارآیی و حقانیت بانک پاسارگاد نمایان شده و در دومین سال حضور بانک در فرآیند سنجش و ارزیابی تعالی سازمانی بر مبنای مدل اروپایی EFQM و در اتفاقی کمسابقه، تندیس بلورین تعالی سازمانی به بانک پاسارگاد اعطا میگردد، ضمن تقدیم سپاس مجدد و مکرر به درگاه خداوند قادر متعال، با سرور و سرافرازی این توفیق و موفقیتها را حاصل مجاهدت و خدمت صادقانه آحاد همکاران فرهیخته و جوان در تمامی واحدهای بانک میدانم.
عهد سازمانی
دوشنبه گذشته بار دیگر بانکداران پاسارگادی گردهم آمدند تا در همایشی با عنوان «راه سرآمدی» برنامههای تعالی سال ۱۳۹۲ را با یکدیگر مرور کنند و به درخواست دکتر قاسمی با یکدیگر هم پیمان شوند تا در جهت افزایش تعالی سازمانی تا نمره ۱۰۰۰ از هیچ کوششی دریغ نکنند. بر همین اساس صدها پاسارگادی اعم از اعضای هیات مدیره، مدیران ستادی، کارشناسان و کارکنان این بانک در این مراسم به پا خاستند و با یاد حضرت زهرا و با نام او همعهد شدند. در همایش افتتاحیه برنامههای تعالی سال ۱۳۹۲ بانک پاسارگاد که در مرکز همایشهای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد علاوه بر بانکداران پاسارگادی، رییس سازمان مدیریت صنعتی و چند تن از ارزیابان ارشد جایزه تعالی سازمانی که بانک پاسارگاد را در مراحل مختلف برای دریافت این جایزه مورد ارزیابی قرار داده بودند نیز حضور داشتند.
دکتر علی کرمانشاه، رییس سازمان مدیریت صنعتی و دبیر جایزه ملی بهرهوری و تعالی سازمانی :
پاسارگاد راهگشای تحولات ساختاری
رییس سازمان مدیریت صنعتی در این همایش گفت: مجموعه هایی مانند بانک پاسارگاد فقط در عرصه عمل فعالیت نمیکنند. بلکه ظرفیتهای خوبی را ایجاد کردهاند. امروز بانک پاسارگاد با ایجاد ظرفیتهای خوبی در بحث دانشگاهی، دانشی و مؤسسات آموزشی، به امر توسعه مفاهیم ادبیات مدیریتی پرداخته است. در خصوص بانک پاسارگاد از منظرهای متفاوتی میتوان نظاره کرد. تجربه ای که بنده در 12 سال اخیر که دروس مدیریت و اقتصاد را تدریس میکنم دارم این است که در ابتدا از شاگردان می پرسم کجا مشغول خدمت هستید یا دوست دارید در کجا فعالیت کنید. دانشجویان نخبه با بهترین سابقه علمی و هوشی در رشتههای فنی و مهندسی یکی از مجموعههایی که در آن کار میکنند و یا تمایل به کار دارند، در گروه مالی پاسارگاد است. این شاخص معناداری است.
وی خاطرنشان کرد: به نظر می رسد که بانک پاسارگاد را می توان با مفاهیم و عناوین مختلفی معرفی کرد. اما می توانم بگویم که ظرفیت شکل گرفته مدیریت نوین کشور به معنای واقعی در بانک پاسارگاد وجود دارد و بسیار مهم است که این ظرفیتهای شکل گرفته را به نحو احسن گرامی و پاسداشت و آنها را تشویق کرد و برای مجموعه ما که شاید نتوانیم به آنها کمک کنیم می توانیم، از آنها یاد بگیریم.
به گفته وی بانک پاسارگاد یکی از اولین مجموعههایی است که راهگشای تحولات ساختاری و ارایه show case های موفق در بخش سرویس است. اما متناسب با این انتظار و تحول و فضا و فرصتهایی که خدمات و service industry دارد مجموعه مدیریت کشور و دانشگاهها و موسسات آموزشی هنوز خود را در به روز رسانی مفاهیم مدیریتی در کانتکس سرویس آماده نکردند. وی افزود: به نظر می رسد این ضعف وجود دارد اینجا یکی از زمینه های همکاری ما با مجموعه های بانک پاسارگاد، مدیریت صنعتی، دانشگاهها یا موسسات آموزشی مرتبط کمک به نظریه پردازی و بازتعریف مفاهیمی است که در صنعت جا افتاده است. اما نیاز به بازتعریف ، تئوری سازی و مفهوم سازی در کانتکس و ساخت و بافت مثلا بانک، بیمه یا خدمات مالی، دارد و همین طور ارایه کیسهای موفق. اگر ما بخواهیم تولید علم بومی مدیریت داشته باشیم، نمی توانیم نمونههای خارجی را مثال بزنیم. به خصوص در بحث هایی که ایرانی، اسلامی هستند، نمی توانیم کیسهای غربی را برای تأیید آن تئوریها نزدیکتر بدانیم. بنابراین باید از این منظر بانک پاسارگاد و مجموعههای شبیه این، نمونههای ما در تئوری مفاهیم مدیریت باشند.
به گفته دکتر کرمانشاه بانک پاسارگاد یکی از مجموعههایی است که نوآوری در خدمات را شکل داده است. وی افزود: من وقتی اظهارنامه بانک پاسارگاد را نگاه می کردم میدیدم از منظر نوآوری یک دریای غنی است. آماده هستیم از شما یاد بگیریم و متقابلاً تجربه ۵۰ ساله خود را در دانش مدیریت در اختیار شما قرار دهیم و در کنار هم کشور را به سمت تعالی بیشتر و ارتقاء ظرفیت مدیریت کشور پیش ببریم. این شعار نیست که ما از ظرفیتهای شکل گرفته مدیریت نوین باید فرصتی برای یادگیری خودمان مهیا کنیم.
مهندس نیکروش، مدیرتعالی سازمانی بانکپاسارگاد:
رکورد بانک پاسارگاد در دستیابی به تندیس تعالی
مهندس نیکروش مدیر تعالی سازمانی بانک پاسارگاد در آغاز این همایش با ارایه گزارشی از روند دریافت این جایزه در دو دوره قبل، از برنامههای سال 1392 بانک پاسارگاد در زمینه تعالی سازمانی سخن گفت. به گفته وی: این اقدام راهبردی بانک پاسارگاد، با هدف تثبیت روند شتابان رشد و توسعه بانک در عرصههای مختلف تخصصی و اراده معطوف به تضمین تداوم و ارتقاء موفقیتهای ارزشمند کسب شده پیریزی گردیده است و در همین مدت کوتاه نیز دستاوردهای ارزشمندی به ارمغان آورده است.
وی با بیان اینکه در طی دوره ۱۰ ساله برگزاری جایزه تعالی سازمانی در کشور تاکنون هیچ سازمانی موفق نشده است در اولین سال حضور در فرآیند ارزیابی جایزه تعالی سازمانی، تقدیرنامه چهار ستاره دریافت نماید و در سال دوم به سطح تندیس دست یابد، این رویداد را در کشور بی نظیر و مایه مباهات تک تک همکاران خود در همه سطوح دانست. وی گفت: این موفقیت در سایه الطاف بیکران الهی، راهبری داهیانه و هوشمندانه تیم کارآزموده مدیریت ارشد و به اتکای تلاش و همدلی مثالزدنی تمامی همکاران شایسته شکل گرفته و بانک پاسارگاد امروز نه فقط به عنوان اولین سازمان در «صنعت بانکداری» بلکه نخستین «سازمان غیرصنعتی فعال در بخش خدمات» در کشور است که توانسته به این سطح از جایزه ملی بهرهوری و تعالی سازمانی دست یابد.
وی خاطر نشان کرد بانک پاسارگاد به منظور پیشبرد نظاممند برنامههای خود در حیطه تعالی سازمانی نسبت به تهیه برنامه زمانبندی تفضیلی مجموعه فعالیت ها و اقدامات سال 92 اقدام نموده است. به گفته وی این برنامه که در مراحل و زمانهای اجرای فعالیتهای مختلف مشتمل بر اجرای برنامههای بهبود جدید، توسعه آموزشها، تربیت ارزیابان داخلی و نیز آمادهسازی بانک برای حضور در دوره یازدهم جایزه تعیین شده است، توسط مدیریت تعالی سازمانی بانک و با همکاری تمامی واحدهای عملیاتی و ستادی به اجرا در خواهد آمد.
مهندس اشرف سمنانی، عضو کمیته علمی و داوری جایزه ملی بهرهوری و تعالی سازمانی:
در انجام مسئولیتهای اجتماعی، هیچ سازمانی مانند بانک پاسارگاد فعال نبودهاست
مهندس اشرف سمنانی هم در این همایش گفت: بانک پاسارگاد توانست به عنوان یک سازمان موفق عمل کند. سالهای خیلی قبل حرکتها، تفکرات و مفاهیم، در بانک پاسارگاد انطباق بسیار زیادی با مدل تعالی سازمانی داشتهاست. حتی قبل از اینکه بانک به مرحله فرآیند ارزیابی وارد شود برنامههای زیادی را دنبال و اجرا کرد. در حقیقت توانست با آمادهسازی کامل و مشارکتهایی که از پیش انجام شدهبود و همچنین فعالیتهایی که در سازمانهای جهانی و داخلی داشت، به فرآیند تعالی سازمانی وارد شود و البته کار بسیار استثنایی هم انجام داد. یک بانک چطور در سال اول توانست تقدیر نامه چهار ستاره بگیرد؟ در حقیقت این اتفاق تنها در طول یک سال رخ نداد. بلکه گذشته خیلی بنیادی و ریشهای بانک و رهبریش توانستهبود این جریان را طی کند و این جریان مکمل، از طریق این مدل حاصل شد و به سطح تندیس هم رسید. به عنوان مثال در بعد توانمند سازی، به عنوان بانک سبز و بانک سالم انتخاب شد و جوایز گوناگونی هم اخذ کرد. اینها نشاندهنده جایگاه ویژهای است که برای خود ترسیم کردهاست. شعار آنچه توانستهایم لطف خدا بودهاست و یا بانک رضوی، نشاندهنده توجه به ارزشهاست. مشتری ذات
بانک است گویای رویکرد این بانک به مشتری است. همین تغییر واژه کارکنان به همکاران و سرمایه انسانی، انجام کار گروهی با عشق، صمیمیت و یکدلی و با انگیزش همه موارد مشهودی است. من واقعاً میگویم در انجام مسئولیتهای اجتماعی، هیچ سازمان دیگری به اندازهای که بانک پاسارگاد فعال بوده، فعالیت نکردهاست. حمایت از هنرمندان، ورزشکاران، رتبه های برتر کنکور سراسری و شاگردان ممتاز، حضور اساتید و کمک به زندانیان خاص و ... همگی مؤید عمل به مسئولیتهای اجتماعی در بانک پاسارگاد است. به گفته وی در نتایج کلیدی عملکرد، ارزیابیهای جهانی، رنکینگهای بینالمللی و داخلی مؤید موفقیتهای بانک پاسارگاد است. پس مشاهده میشود که یک سازمان موفق که به اهمیت مفاهیم و مبانی و همچنین نظام تعالی پیبرده و بر آن اساس اقدام کرده، توانسته توفیقات خود را افزایش دهد. در بانکپاسارگاد، اخذ تندیس بسیار توفیق بزرگی است. البته این که در بخش خدمات کشور، توانستهایم به این جایگاه برسیم، مسئولیتها را بیشتر میکند. چون انتظار میرود که به عنوان الگو، پذیرای آموزش و انتقال تجربیات به سازمانهای دیگر و ارزیابها باشیم. ارزیابهای ما بیشتر در بعد ساخت و
تولید تخصص داشتند تا بعد خدمات و در چند سال اخیر بیشتر در این حوزه کار کردند. در سال جاری چندین مؤسسه و بانک داشتیم که در سطح گواهی تعهد به تعالی رسیدند. بنابراین نیاز دارند که حمایت شوند تا این سیستم بانکی در کشور بتواند ارتقا پیدا بکند. من تردید ندارم که خانواده بزرگ پاسارگاد با راهبری مدبرانه و ویژه و کاریزماتیک و همکاران پرتلاش و صمیمی و خستگی ناپذیرش و خوشرو همواره موفق خواهد بود. من قبل از عید در یکی از شعبه های بانک بودم . آقایی آمد خیلی رفتار بدی را داشت. من واقعا از صبر و برخورد خوبی که رئیس شعبه داشت، حیران شدم. من ایشان را تشویق کردم. خانواده پاسارگاد میتواند ضمن ادامه توفیقاتش نقش مهمی در ارتقای سازمانها بویژه در بخش مالی و بانکی کشور داشته باشد.
دکتر اثنیعشری، ارزیاب ارشد جایزه تعالی سازمانی:
من آنچه در بانک پاسارگاد دیدم عشق بود ودیگر هیچ
دکتر اثنیعشری دیگر سخنران این همایش هم گفت: من آنچه در بانکپاسارگاد دیدم عشق بود و دیگر هیچ. عشق همیشه ماندگار است و باعث می شود که شما خسته نشوید. هر زمان احساس خستگی کردید بدانید که در عشق شما خلاء ای وارد شدهاست. انسان عاشق هیچگاه خسته نمیشود.
قطعا آن چه که بعد از این اتفاق میافتد و آقای مهندس اشرف سمنانی هم به آن اشاره داشتند بحث این است که دیگر شما الگوبردار نیستید بلکه از شما الگو خواهند گرفت. بنابراین در اینجا رسالت و وظیفه شما بسیار سنگین می شود. بانکی هستید که باید الگو باشید. آنچه که من در بانک پاسارگاد دیدم باور تعالی در جای جای سازمان بود که در شعبهها و سازمان نهادینه شده بود. من به خاطر انتخاب این عزیزان به شما تبریک عرض میکنم و امیدوارم این جمع خانوادگی شما روزبه روز توسعه پیدا کند وپر برکتتر باشد. وی تاکید کرد: پایبندی به مسئولیت های اجتماعی دلیلی است که باعث خوشنامی بانکپاسارگاد شده است . وقتی که یک بانک به مسئولیتهای اجتماعی خود وفادار باشد و ایفای مسئولیت کند قطعاً این خوشنامی باعث توجه و ایجاد انگیزه بین مشتریان بانک خواهد شد و جاذبهای خواهد بود برای مشتریان شما. این اتفاقاتی که در بانک شما افتاده باید توسعه پیدا کند و از توجه و جلب رضایت مشتری به مشعوف کردن مشتری حرکت کند.
نکتهای که در بانک شما برای من جلب توجه میکرد و امیدوارم استمرار داشته باشد دیدگاه فلسفی بود که پشت هر حرکتی در بانک مشاهده کردم. وقتی به شعبههای شما مراجعه کردم دیدم حتی آن میزی که انتخاب شده برای مشتری، هیچ فرقی با میز همکار ندارد. هیچ احساس برتری بین همکار و مشتری وجود ندارد. و در بسیاری از مسائل من دید فلسفی را حس کردم. شما سازمان پیشتازی بودید انتظار جامعه از شما این است که این پیشتازی را حفظ کنید، خسته نشوید و پرتلاش به کارتان ادامه دهید.
این پیشتازی شما در زمینهERPو COREBANKING فاصله بسیار خوبی بین شما و دیگر بانکها در سطح کشور ایجاد کرده است، باید بتوانید این فاصله را حفظ کنید.
مهندس همایونفر، عضو کمیته علمی، راهبری و داوری جایزه ملی بهرهوری و تعالی سازمانی:
نوآوری، ویژگی خاص بانک پاسارگاد است
مهندس همایونفر سخنران دیگر این همایش هم با اشاره به اینکه بانک پاسارگاد همواره درپی نوآوری بوده و این یکی از ویژگیهای خاص بانک پاسارگاد،است گفت: به نظر بنده، اگر بانک پاسارگاد، بهعنوان یک نوآوری جدید، بتواند یک گزارش مسئولیت اجتماعی را در سال 1392 منتشر کند، بهطور قطع یک نوآوری در کل کشور خواهد بود چرا که تاکنون ما چنین گزارشی را از هیچ سازمانی ندیدهایم که بهصورت رسمی منتشر شده باشد، در حالی که هزاران سازمان و شرکت در جهان، این نوع گزارشها را به صورت سالانه منتشر کرده و از طریق شبکههای اینترنتی در اختیار عموم مردم قرار میدهند و بسیار خوب است بانک پاسارگاد که در حوزه مسئولیتهای اجتماعی هم وارد شده و اقدامات بسیار ارزشمندی را هم در این زمینه انجام داده، به همین لحاظ هم در کشور ما پیشگام باشد. نکتهای که در ویرایش 2013 مطرح شده، این است که سازمانها وقتی میتوانند حداکثر امتیازها را در معیارهای در نظر گرفته شده دریافت کنند که «الگوی جهانی» باشند و بهنظر میرسد مقدمات لازم برای نیل به این هدف در بانک پاسارگاد مهیا شده است و تجربیات این بانک در این زمینه میتواند در اختیار تمامی سازمانهای کشور قرار
گیرد.
وی اضافه کرد: امروز تعالی سازمانی در کشور ما به یک نهضت و یک حرکت وسیع در توسعه مدیریت تبدیل شده و این امر برای خیل عظیمی که حول این محور حرکت میکنند، بسیار خشنودکننده است و من امیدوارم با حضور بانک پاسارگاد در مسیر تعالی سازمانی، این راه برای بقیه سازمانها در کشورمان هموارتر شود و سال آینده موفقیتهای درخشانتری را از بانک پاسارگاد شاهد باشیم.
دکتر مجید قاسمی، مدیرعامل بانک پاسارگاد:
بانک پاسارگاد در راه یافتن جایگاه شایسته در میان ۵۰۰ شرکت برتر دنیا
دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد در همایش افتتاحیه برنامههای تعالی سازمانی سال 92 ، از عزم و اراده این بانک برای قرار گرفتن در فهرست 500 شرکت برتر جهان خبر داد.
وی در آغاز سخنان خود با گرامیداشت ایام شهادت بزرگ بانوی جهان و مادر عالمیان حضرت فاطمه الزهرا (س) با ذکر سخنی از این حضرت که فرمودند: « نزد پروردگار آنانی محبوبترند که با مردم به نرمخویی رفتار کنند» خطاب به بانکداران پاسارگاد گفت: به تایید همه کسانی که با شما کار میکنند و به شهادت این حقیر شما از مصادیق این فرمایش بزرگ بانوی جهان هستید که کرامت مردم را رعایت میکنید. دلهایتان مملو از عشق خدمت به مردم است و چه تعالی از این بهتر که انسان خود را خاک پای مردم بداند و چه سرآمدی از این بالاتر که این خضوع و خشوع باعث شده بانک پاسارگاد بانکی خوشنام، دوست داشتنی، مهربان و خادم در بین مردم باشد. وی اضافه کرد: برای من چه توفیقی بالاتر از اینکه متوجه شوم شما نوکری مردم را به عنوان وصیت پدر خود عمل میکنید زیرا هیچ کمالی بالاتر از این نیست که مردم به شما اعتماد کنند و شما را دوست داشته باشند.
وی با اعلام تشکر و قدردانی خود از همکاران بانک پاسارگاد که مسیر تعالی سازمانی را به خوبی شناسایی نموده و در این راه به موفقیتهای کمنظیر و بزرگی دست یافتهاند، در خصوص اهمیت تعالی در بانک پاسارگاد گفت: در فرهنگ پاسارگادیان بحث سرآمدی یک بحث جدی، نهادینه شده و قابل مشاهده است و قرار نیست که ما حتی به بالاترین سطح جایزه ملی بهرهوری و تعالی سازمانی اکتفا کنیم بلکه باید تلاش خود را بکار گیریم و 1000 امتیاز نهایی مدل را مدنظر قرار دهیم و خود را به آن نقطه برسانیم تا چشمانداز بانک که قرار گرفتن در بین 500 شرکت برتر جهان است را محقق نمائیم. این چشمانداز قطعا با تلاش و همدلی همه ما دستیافتنی است. گفتنیاست وی از همه همکاران خود خواست که برخیزند و با بانگ رمز «یا زهرا» و توسل به این معصوم، با یکدیگر عهد نمایند که در راه تحقق این هدف ملی بانک و کسب افتخار برای کشور از هیچ کوششی فروگذار نکنند.
دکتر قاسمی با اشاره به اینکه بخش خدمات حدود ۵۰ درصد تولید ناخالص داخلی کشور را به خود اختصاص داده است، عدم توجه لازم به این بخش را عجیب دانست و با بیان اینکه در سال۹۱ هفده موسسه مالی و بانکی در دهمین دوره جایزه تعالی سازمانی شرکت و موفق به دریافت جایزه در سطوح مختلف شدهاند، پیشنهاد کرد بخش جداگانهای برای موسسات بانکی و مالی در جایزه تعالی ایجاد شود تا از این طریق سازمانهای خدماتی میل و رغبت بیشتری به ارزیابی خود در جایزه تعالی سازمانی داشته باشند. وی هم چنین از آمادگی بانک پاسارگاد برای انتقال تجربیات خود به سازمان مدیریت صنعتی و دبیرخانه جایزه ملی بهرهوری و تعالی سازمانی خبر داد.
دکتر قاسمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سابقه فعالیت طولانی در حوزههای مختلف تخصصی و همچنین تواناییهای مدل تعالی سازمانی، به اصحاب جراید و رسانه نیز توصیه کرد: با یک نگاه ملی و در جهت کمک به گسترش فرهنگ تعالی سازمانی در کشور بهصورت روزانه به موضوع تعالی و بهرهوری دامن بزنند و بهویژه سازمانهای خدماتی را برای اینکه خودشان را در معرض ارزیابیهای مستقل بیرونی قرار دهند، تشویق کنند.
وی با تشکر و قدردانی از حضور ریاست سازمان مدیریت صنعتی و دبیر جایزه ملی بهرهوری و تعالی سازمانی و همچنین اعضای کمیتههای مختلف راهبری، علمی و داوری این جایزه در این همایش با بیان برخی زمینههای همکاری، اعلام داشت: بانک پاسارگاد آماده کمک و همراهی با سازمان مدیریت صنعتی برای اعتلای نام کشور و توسعه مدیریت در کشور است. وی خاطرنشان کرد: هدف ما از برگزاری این همایش رساندن پیام تعالی سازمانی به عمق شبکه گسترده شعبههای بانک پاسارگاد است.
مدیرعامل بانک پاسارگاد در پایان سخنان خود در این همایش، با تاکید بر اینکه تعالی وقتی حاصل میشود که انسان امور خود را با نام خدا شروع کند و به نقل از علامه جوادی آملی، گفت: کاری که با نام خدا شروع نشود ابتر میماند، به همکاران خود توصیه نمود: همواره کار خود را با نام و یاد و برای خدا آغاز کنید. برای درک معنای عمیق آن همین بس که مرحوم آیت ا... فاضل لنکرانی می فرمایند 50 سال قرآن پژوهی و دین پژوهی کردم حاصل این پنجاه سال این است که «واجبات خود را به جا بیاورید به جای مستحبات به کمک مردم بشتابید.» شما مصداق این یافته هستید وقتتان را برای خدمت به مردم وقف کنید و این توفیق بزرگی است. حریم الهی را رعایت کنید. برای خود توشه آخرت جمع کنید و در بین آنها نباشید که خدا را فراموش میکنند وگرنه خداوند کاری خواهد کرد که خودتان را هم فراموش کنید. از قرآن غافل نشوید و روزانه حتی اندک آیاتی از قرآن را تلاوت کنید.
ارسال نظر