2002 تاکنون
شامل مدیریت بیمارستان (بدون خدمات)
این پروژه، اولین قرارداد PPP در بخش سلامت در آفریقای جنوبی و در عین حال اولین «بیمارستان بدون کاغذ و فیلم» در نیمکره جنوبی بود. ساخت این بیمارستان توسط یک بخش دولتی آغاز شده بود اما پس از ساخت، منابع مالی لازم برای تجهیز بیمارستان وجود نداشت. قرارداد PPP از طریق تشکیل شرکت مخصوص پروژه (SPV) شکل گرفت و بنا شد این شرکت مسوول تدارک و تامین مالی و نگهداری همه تجهیزات پزشکی و IT باشد و در عین حال مدیریت خدماتی نظیر نظافت، نگهداری ساختمان و کترینگ را عهده‌دار باشد. شرکت مخصوص پروژه نیز تهیه تجهیزات پزشکی را به شرکت‌های تخصصی نظیر زیمنس واگذار کرد. طبیعت بلندمدت این قرارداد، آینده نگری در تهیه تجهیزات پزشکی و IT را تبدیل به موضوعی مهم کرد که در این راستا، ترکیبی از سازوکارهای انگیزشی در نظر گرفته شد.
در این قرارداد پرداخت‌های دولت منوط به این است که تجهیزات و فناوری اطلاعات به کار رفته مطابق با نیازها باشد. در جایگزینی تجهیزات پزشکی نیز وضعیت مشابه گروهی از بیمارستان‌های منتخب به‌عنوان مبنای مقایسه و تصمیم‌گیری در نظر گرفته می‌شود.
درس‌ها و نتایج:
۱- نظارت مشترک بر کار از طریق هیاتی عالی‌رتبه متشکل از افراد زیر صورت می‌گیرد: رییس اداره استانی سلامت، رییس واحد PPP در خزانه‌داری ملی، رییس خزانه‌داری استانی، رییس اداره ملی سلامت
۲- به منظور به روز نگه داشتن تجهیزات، در قرارداد قید شده‌است که تجهیزات پزشکی باید هر پنج سال یک بار و تجهیزات فناوری اطلاعات هر سه سال یک بار به‌روز رسانی شوند. در سال هفتم باید تجهیزات به صورت جزئی و در سال سیزدهم به صورت کلی جایگزین شوند. شرکت زیمنس یکی از شرکای شرکت مخصوص پروژه است ولی مجاز نبوده که تهیه تجهیزات بیمارستان را در انحصار خود در بیاورد.
۳- وجود یک SPV واحد، دولت را قادر می‌سازد تا تنها با یک شرکت مواجه باشد تا اینکه بخواهد با چندین پیمانکار سروکار داشته باشد. همچنین این امکان را فراهم می‌کند تا ریسک‌های موجود، توسط SPV و نه توسط دولت مدیریت شود.