کادیلاک در راه پیست
کادیلاک با معرفی خودرویی مسابقهای با نامی عجیب خبرساز شده است، چراکه این خودروساز عادت به چنین کاری ندارد. نامی که برای این خودرو انتخاب شده DPI-V. R است اما موضوعی که اهمیت بیشتری دارد قدرت موتور ۸ سیلندر آن است که به ۶۰۰ اسب بخار میرسد. در حالی این خودرو با موتور ۲/ ۶ لیتری معرفی شده که مزدا از موتور ۲ لیتری و چهار سیلندر با قدرت ۶۰۰ اسب بخار رونمایی کرده است. این کار کادیلاک در ادامه همان سنت قبلی خود بوده که موتورهای تنفس طبیعی با حجم بالا را به زیر کاپوت خودروهایش آورده است. در حالی که مزدا مانند بسیاری دیگر از خودروسازان این روزها به سراغ استفاده از توربوشارژر رفته است.
کادیلاک با معرفی خودرویی مسابقهای با نامی عجیب خبرساز شده است، چراکه این خودروساز عادت به چنین کاری ندارد. نامی که برای این خودرو انتخاب شده DPI-V.R است اما موضوعی که اهمیت بیشتری دارد قدرت موتور ۸ سیلندر آن است که به ۶۰۰ اسب بخار میرسد. در حالی این خودرو با موتور ۲/ ۶ لیتری معرفی شده که مزدا از موتور ۲ لیتری و چهار سیلندر با قدرت ۶۰۰ اسب بخار رونمایی کرده است. این کار کادیلاک در ادامه همان سنت قبلی خود بوده که موتورهای تنفس طبیعی با حجم بالا را به زیر کاپوت خودروهایش آورده است. در حالی که مزدا مانند بسیاری دیگر از خودروسازان این روزها به سراغ استفاده از توربوشارژر رفته است. این خودروی مسابقهای از نظر ظاهر هم جذاب و تکنیکی طراحی شده و آخرین فناوریهای مربوط به خودروهای مسابقهای در آن استفاده شده است. این نمونه اولیه برای رقابت در سال ۲۰۱۷ ساخته شده است تا در رقابتهای IMSA WeatherTech SportsCar Championship و در کلاس نمونههای اولیه که با حرف P مشخص میشود شرکت کند.
این سری مسابقات از جمله سریعترین و پیشرفتهترین رقابتهایی است که در آمریکای شمالی انجام میشود که بعد از ۱۴ سال غیبت مجدد انجام میشود. شرکت کادیلاک توانسته است با طراحی این مدل خودروی مسابقهای خودش را در رقابتی سخت و نفسگیر و البته پر هیجان وارد کند؛ موضوعی که تجربه چندانی در آن ندارد. شرکت کادیلاک با داشتن خط تولید خودروهای V-Performance خودروهایی با عملکرد بالا را در دستور کار قرار داده است؛ هر چند این خودروساز همواره خودروهای قدرتمندی را تولید میکرده اما اینجا عملکرد به معنای اسپرت بودن است. از جمله مدلهایی که در این خط تولید شدهاند میتوان به سوپر سدان CTS-V اشاره کرد. اما مدلی که برای مسابقات ماشینهای کلاس P طراحی شده آزمایشهای زیادی را در تونل باد پشت سر گذاشته است. خودروهایی که برای مسابقات طراحی میشوند از نظر شکل ظاهری بسیار خاص هستند و این خودرو با خودروهای فرمول یک تفاوتهایی دارد و البته از نظر وزن هم سنگینتر بوده و سقف دارد و بهعنوان خودرویی چرخ باز شناخته نمیشود. وزن این کادیلاک ۹۳۰ کیلوگرم است که نسبت به وزنش نیروی خوبی تولید میکند.
کادیلاک از سال ۱۹۰۲ در زمینه تولید خودرو فعال بوده است و بیش از صد سال است که به تولید خودروهای لوکس مشغول است. کادیلاک یکی از مجموعههای جنرال موتورز است که هم اینک پا به رقابتهای اتومبیلرانی گذاشته است و میخواهد توان خود را در این بخش به رخ رقیبانش بکشد. کادیلاک با درشکههای موتوردار شروع کرده و در سال ۲۰۱۷ به خودروهای سوپر اسپرت مسابقهای رسیده است. کادیلاک در رابطه با اینکه این خودرو چه شتاب و سرعتی دارد اطلاعاتی منتشر نکرده است اما داشتن موتور تنفس طبیعی از ویژگیهایی است که این خودرو به آن مجهز شده است و البته در برخی مدلها از توربو شارژر در هم استفاده میشود که در خط V-Performance تولید میشوند.
ارسال نظر