سرانه  مصرف  فولاد  افزایش  یابد
دنیای اقتصاد: دوازدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی فولاد و صنایع معدنی با حضور حسین اسفهبدی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و همچنین رضا رحمانی رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت فولادمبارکه اصفهان، در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی فولاد، صنایع معدنی، آهنگری و ماشینکاری، قالبسازی و ریخته گری (ایرانمتافو) مقامات یاد شده در جریان بازدید از نمایشگاه ضمن حضور در غرفه فولاد مبارکه با معاونان بهره برداری، اقتصادی و مالی، تکنولوژی و اجرای پروژه های شرکت در خصوص مباحث مربوط به واردات، لزوم برنامه ریزی بهتر برای اصلاح و کنترل بازار و...به گفت وگو پرداختند.

بنا بر این گزارش در دوازدهمین نمایشگاه ایران متافو که با حضور ۲۱۷ شرکت داخلی و ۹۵ شرکت خارجی در عرصه های مختلف صنایع معدنی همراه بود، دکتر سبحانی مدیر عامل فولاد مبارکه به همراه جمعی از معاونین شرکت از غرفه های مختلف این نمایشگاه بازدید کردند و راهکارهای افزایش توانمندی و تکمیل زنجیره فولاد را با تأمین کنندگان، سازندگان قطعات و مصرف گنندگان مورد بحث و بررسی قرار دادند.

رییس کمیسیون معادن و صنایع مجلس شورای اسلامی، حضور شرکتهای قدرتمند در عرصه فولاد که برخی از آنها غولهای صنعت فولاد جهان به شمار می آیند را فرصت مناسبی دانست و با بیان اینکه رشد ۱۰۰درصدی شرکت های خارجی در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی ایران متافو نشان از شرایط و فضای جدید حاکم بر کشور دارد، گفت: حضور ۹۵ شرکت خارجی را می توان به معنای تمایل و علاقه برای حضور در ایران و همکاری مشترک قلمداد کرد. وی ادامه داد: باید از فرصت نمایشگاههای اینچنینی بهترین استفاده را برد و از آن برای حمایت از تولید ملی بهره گرفت. از طرفی این نمایشگاه و برنامه های ارائه شده در آن، می تواند فعالان این صنعت را برای رسیدن به اهداف تعیین شده در چشم انداز ۱۴۰۴ برای تولید ۵۵ میلیون تن فولاد یاری کند. شرکتهای ایرانی و خارجی ضمن آشنایی با یکدیگر، می توانند به تبادل اطلاعات و دانش فنی بپردازند و با بستن قراردادهای بلندمدت در این زمینه به اهداف مشترک دست یابند.

رییس کمیسیون معادن و صنایع مجلس شورای اسلامی با اشاره به این نکته که باید برای رسیدن به تولید ۵۵میلیون تن فولاد، به تکمیل زنجیره تولید و قرار گرفتن تمامی حلقه ها در کنار یکدیگر توجه کرد، افزود: باید برای ماده اولیه تولید فولاد که همان سنگ آهن است تا تولید محصول نهایی یعنی فولاد، برنامه ریزی شود.

رحمانی همچنین درباره آخرین فناوریهای صنعت فولاد که به ایران وارد شده، اظهار کرد: توانمندی های صنعت فولاد ایران مطابق با فناوری های روز جهان است. در این بخش ممکن است برای ساخت تجهیزات و فناوریها به شکل صددرصد به خودکفایی نرسیده باشیم اما باید از شرایط جدید و رفع تحریم ها استفاده بهینه کرده و زمینه را برای توسعه این بخش فراهم کنیم. وی ادامه داد: صنایع معدنی ایران ازجمله صنایع فولادی باید در حوزه های جدید همچون فولادهای آلیاژی و خاص بیشتر ورود کند زیرا ایران به سمت صنعتی شدن پیش میرود و در سایه برنامه ریزی برای تولید فولادهای آلیاژی و خاص می توان با کمک فعالان این حوزه به اهداف خود در سند چشم انداز۱۴۰۴ دست یافت و علاوه بر تولید محصول مورد نیاز کشور بخشی از آن را صادر کرد.

رییس کمیسیون معادن و صنایع مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید در بیشتر برنامه ها به سمت و سوی افزایش سرانه فولاد پیش برویم، تصریح کرد: سرانه مصرف فولاد در ایران کم است بنابراین کشوری که در حال صنعتی شدن است باید میزان مصرف خود را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار فولاد نمایشگاه ایران متافو ۲۰۱۵ میزبان تعداد بسیاری از شرکتهای بزرگ و پیشرو در عرصه صنایع معدنی بود و در آن از آخرین دستاوردها، دانش فنی روز جهان، فناوریها و... رونمایی شده است. بخشهای مختلفی مانند آهن و فولاد، فناوریهای ساخت فولاد، مهندسی، تهیه، نصب و اجرای EPC، تجهیزات و ماشین آلات (کورهها، بوته آهنگری، پاتیل، غلتک، مشعلها، گلوله های آسیابی، بلبرینگها، وسایل سنجش و اندازه گیری، ماشین آلات و تجهیزات گرمایش و سخت کننده، ماشین آلات لیزری)، آلومینیوم، فلزات غیرآهنی، معدن و صنایع معدنی، تجهیزات و ماشین آلات، خدمات پیمانکاری، کورههای صنعتی، سیمان، سیستم های اندازه گیری، دوربین های کنترل کوره و مشعل و... در این نمایشگاه ارائه شد.

گفتنی است در جریان برگزاری این نمایشگاه که ۹۵ شرکت خارجی حاضر در این نمایشگاه از کشورهای آلمان، استرالیا، اسپانیا، انگلستان، امارات متحده عربی، ایتالیا، بلغارستان، تایوان، ترکیه، چک، روسیه، سوئیس، سوئد، فرانسه، چین، هند و هلند حضور یافتند، کارشناسان واحدهای خرید، فروش، صادرات و روابط عمومی فولاد مبارکه پذیرای عموم بازدیدکنندگان و پاسخگوی سؤالات ایشان بودند.