فرهنگسازی باثبات
دکتر نیما امیرشکاری «فرهنگسازی از ثبات میآید» ۱۲ ساله شدن دنیای اقتصاد به خوبی نشاندهنده درست بودن این گزاره است. روزنامه دنیای اقتصاد با انتشار مداوم و فعال توانسته در فضای اقتصادی کشور فرهنگ را به وجود آورد که قبل از آن اگر نگویم وجود نداشت حداقل به پررنگی و قوت امروز نبود. به دلیل تاکید بر رویکرد کارشناسی و انتشار حرفهای اخبار، این روزنامه تبدیل به مرجعی برای کارشناسان شده است. از دیگر اقدامات مطلوب مسوولان دنیای اقتصاد، اجازه استفاده از مطالب روزنامه در سایت است. سایت روزنامه این امکان را به محققان میدهد تا بسیاری از دادهها و ادبیات موضوع پژوهشها را از طریق این سایت به دست بیاورند.
دکتر نیما امیرشکاری «فرهنگسازی از ثبات میآید» 12 ساله شدن دنیای اقتصاد به خوبی نشاندهنده درست بودن این گزاره است. روزنامه دنیای اقتصاد با انتشار مداوم و فعال توانسته در فضای اقتصادی کشور فرهنگ را به وجود آورد که قبل از آن اگر نگویم وجود نداشت حداقل به پررنگی و قوت امروز نبود. به دلیل تاکید بر رویکرد کارشناسی و انتشار حرفهای اخبار، این روزنامه تبدیل به مرجعی برای کارشناسان شده است. از دیگر اقدامات مطلوب مسوولان دنیای اقتصاد، اجازه استفاده از مطالب روزنامه در سایت است. سایت روزنامه این امکان را به محققان میدهد تا بسیاری از دادهها و ادبیات موضوع پژوهشها را از طریق این سایت به دست بیاورند. اما دنیای اقتصاد بعد از 12 سالگی چه اقداماتی باید انجام دهد. به طور مشخص پیشنهاد من این است که در ادامه راه همان گونه که بازار پول و سرمایه به طور کامل رصد میشود و اخبار و شاخصهای مربوط به آن منعکس میشود در دیگر حوزهها نیز چنین اقدامی صورت گیرد. اقدامی که دنیای اقتصاد در انتشار مداوم و ثابت جداول بورس کرده است امروز به منبع اصلی مخاطبان تبدیل شده است. مسوولان دنیای اقتصاد این الگو را در حوزه و شاخصهای دیگر نیز
عملیاتی کنند. برای مثال روزنامه گاردین بخشی از کار خود را به تحلیل آمار و اطلاعات اختصاص داده است و در برخی مواقع این آمار و اطلاعات را مستقل از روزنامه اما به اعتبارنامه گاردین منتشر می کند. دنیای اقتصاد نیز در ایران از چنین جایگاهی برخوردار است. این روزنامه با گستردهتر کردن حوزه آماری، حتی اگر اطلاعات و آمار را بهصورت خام هم منتشر کند کمک بزرگی به پژوهشگران و محققان اقتصادی کرده است.
ارسال نظر