در نشست خبری مدیر شرکت توسعه و تجهیز مطرح شد
پاساژ ورزشی بهجای استادیوم ورزشی!
گروه ورزش: روز گذشته مدیر شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی در یک نشست خبری به سوالات اصحاب رسانه پاسخ داد. در روزهایی که سوالات زیادی از جمله در مورد سرنوشت ورزشگاههای آزادی و شیرودی در حوزه کاری این شرکت وجود دارد، مصطفی مدبر توضیحات مفصلی در مورد دغدغههای زیرساختی ورزش کشور ارائه کرد.
افزایش صددرصدی بودجه
مدبر، رئیس شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی در کنفرانس خبری گفت: «خوشبختانه برای سال آینده بودجه خوبی برای شرکت توسعه و تجهیز در نظر گرفته شده است. در همین خصوص بودجه ما ۱۰۰ درصد افزایش خواهد داشت.
گروه ورزش: روز گذشته مدیر شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی در یک نشست خبری به سوالات اصحاب رسانه پاسخ داد. در روزهایی که سوالات زیادی از جمله در مورد سرنوشت ورزشگاههای آزادی و شیرودی در حوزه کاری این شرکت وجود دارد، مصطفی مدبر توضیحات مفصلی در مورد دغدغههای زیرساختی ورزش کشور ارائه کرد.
افزایش صددرصدی بودجه
مدبر، رئیس شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی در کنفرانس خبری گفت: «خوشبختانه برای سال آینده بودجه خوبی برای شرکت توسعه و تجهیز در نظر گرفته شده است. در همین خصوص بودجه ما ۱۰۰ درصد افزایش خواهد داشت. این افزایش بودجه باعث خواهد شد ما پروژههای نیمهتمام را بتوانیم تکمیل کنیم و به بهرهبرداری برسانیم. در سال ۹۳ با وجود بودجه عمرانی نهچندان مناسب ما موفق شدیم حدود ۴۸ پروژه را به بهرهبرداری برسانیم و امیدواریم که تا پایان امسال ۱۳ پروژه عمده از جمله ورزشگاه ۱۵ هزار نفری سمنان، پیست دوچرخهسواری کرمان و پروژه مجموعه ورزشی ۲۰ هزار نفری شیراز را تکمیل و آماده کنیم.»
امیدواری به سرمایهگذاری خارجی
وی با تبریک به مردم و دولت درخصوص به سرانجام رسیدن برجام و رفع تحریمهای چند ساله، نسبت به اثر مثبت آن در ورزش اظهار خوشبینی کرد و گفت: «یکی از پیامدهای خوب رفع تحریمها بدون شک جذب سرمایهگذارهای خارجی در ورزش ایران خواهد بود. در حال حاضر ما پروژه فاینانسی را با کشور چین درخصوص سرمایهگذاری در ورزش داریم که به زودی با آمدن رئیسجمهور این کشور به ایران درخصوص این مساله بحث و تصمیمگیری خواهد شد. همین الان برخی از شرکتهای بزرگ ابراز علاقهمندی کردند که در پروژههای ورزشی ایران سرمایهگذاری کنند.»
تاکید به حضور بخش خصوصی
مدبر تاکید کرد درخصوص موضوع نگهداری اماکن ورزشی هیچ بودجهای از دولت دریافت نمیشود. او ادامه داد: «در این بعد مشکل جدی داریم و امیدواریم دولت یک بودجه جداگانه به این منظور در نظر بگیرد. با این حال ما در همه پروژههای خود حضور بخش خصوصی را پررنگ کردیم. یکی از دلایل درآمدزایی بزرگ ما در ۲ سال گذشته تعامل با بخش خصوصی بود. در حال حاضر نیز تعداد مزایده و مناقصههای ما با حضور این بخش افزایش چشمگیری داشته است. اگر بخش خصوصی در ورزش تقویت شود ورزش ما به سوی شفافیت و درآمدزایی حرکت خواهد کرد. اما این موضوع خواست همه ارکان مدیریتی کشور را میطلبد. گاهی پیش آمده ما پروژهای را به بخش خصوصی دادیم اما بعدا از جایی حکمی میآید که چرا واگذار کردید و از آنها پس بگیرید.»
بازسازی استادیوم آزادی
اخیرا موضوع رسیدگی به وضعیت ورزشگاه آزادی مورد تاکید ویژه رئیسجمهوری هم قرار گرفته است. مدبر در مورد وضعیت این استادیوم میگوید: «ورزشگاه آزادی قدمت بالایی دارد و نگهداری آن هزینههای زیادی میخواهد. فقط مرمت موتورخانه این استادیوم ۴ میلیارد تومان هزینه داشت. در حال حاضر تیمی متشکل از وزارت ورزش و وزارت راه و شهرسازی در حال بازدید و برگزاری جلسات هستند تا بعد از دستور رئیسجمهور این مهم به سرانجام برسد. در این بین صندلیدار کردن طبقه دوم و مسقف کردن استادیم که قبلا اعلام کرده بودیم حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه در بر خواهد داشت. از این مبلغ قرار شده دولت در سال آینده ۸۰ میلیارد تومان به ما پرداخت کند. با این شرایط ما مرمت و بازسازی این استادیوم را ظرف مدت ۲ سال انجام خواهیم داد.»
ماجرای تجاریسازی استادیوم شیرودی
موضوع تخریب و تجاریسازی ورزشگاه قدیمی شهید شیرودی در چند روز گذشته کلی سروصدا به پا کرد و برخی نیز به این موضوع واکنش منفی نشان دادند. مدیر شرکت توسعه و تجهیز در این خصوص گفت: «ما در قبال این استادیوم دو راهکار داشتیم. یکی اینکه این ورزشگاه را مثل گذشته ترمیم کنیم یا اینکه تخریب شود چون در حال حاضر اصلا قابل استفاده نیست. در همین خصوص ما تصمیم گرفتیم به شیوهای عمل کنیم که هم تخریب نشود و هم بازسازی شود. با توجه به اینکه این مجموعه در مرکز شهر قرار دارد ما تصمیم گرفتیم بخشی از این مجموعه را تجاریسازی کنیم. این تجاریسازی البته به معنای عموم نخواهد بود. ازکمیسیون ماده ۵ درخواست کردیم اجازه دهد ما بخشی از این استادیوم را تجاری و صرفا تبدیل به مجموعههای فروش لوازم ورزشی کنیم. در این خصوص گودرزی، وزیر ورزش هم تاکید کرده تجاریسازی این مجموعه به معنای عمومی نباشد و فقط بهصورت ورزشی باشد. بسیاری از اعضای شورای شهر نیز با این مدل موافق هستند. فقط تعجب من از آن عضو شورای شهر است که خودش ورزشی بوده و باطرح مسائلی مخالف این موضوع بوده. این درحالی است که در سالیان اخیر بسیاری از زمینهای ورزشی در تهران تغییر کاربری داده و تجاری شدند که هیچ واکنشی به این ماجرا نداشتند.»
نقش جهان چه زمانی آماده میشود؟
مدبر همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار «دنیای اقتصاد» در مورد زمان آماده شدن ورزشگاه نقشجهان اصفهان هم گفت: «ما پارسال برای این استادیوم دو میلیارد تومان هزینه کردیم. با دقت و وسواس زیادی در حال ساخت این پروژه هستیم. در حال حاضر در حال نصب سیستم گرمایشی زیر چمن این مجموعه هستیم و زمین آماده کاشت چمن است. تا پایان امسال سازه فولادی آن تکمیل خواهد شد و امیدواریم با زمانبندی مناسب، در سال آینده این استادیوم را به بهرهبرداری برسانیم. برای اتمام این پروژه به ۳۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که امیدوارم با افزایش بودجه ما در سال آینده این مبلغ هم فراهم شود.»
ارسال نظر