افرادی که مشکل ریوی دارند  چگونه ورزش کنند؟
افرادی که مشکل ریوی دارند و بیمار هستند نباید کاملا ورزش کردن را کنار بگذارند، انجام فعالیت فیزیکی می‌تواند برای این افراد مفید باشد.معمولا افرادی که مشکل ریوی دارند، تصور می‌کنند که ورزش کردن برای آنها غیر ممکن است، زیرا آنها از ضعف عضلات، خستگی و تنگی نفس رنج می‌برند. هنگامی که آنها شروع به فعالیت ورزشی می‌کنند، ناامید می‌شوند و به دلیل تنگی نفس فعالیت را متوقف می‌کنند. در واقع، عدم فعالیت این افراد باعث می‌شود که بیماری آنها وخیم‌تر شود.
ورزش باعث می‌شود که قلب و ریه‌ها بهتر کار کنند. برای مثال ورزش منظم باعث افزایش کارآیی ماهیچه‌ها می‌شود و به آنها کمک می‌کند، تا با مقدار اکسیژن کمتری همان کارآیی را داشته باشند. پیاده روی فعالیتی مناسب برای کسانی است که بیماری ریه دارند. پیاده‌روی برای شروع برنامه ورزشی بسیار مناسب است، زیرا ساده است. نیاز به تجهیزات خاصی ندارد و همه جا می‌توان آن را انجام داد و فشار زیادی به اسکلت ماهیچه‌ای بدن وارد نمی‌کند.کسانی که مشکل ریه دارند به هنگام ورزش باید تنفس عمیق داشته باشند. بالا رفتن اکسیژن دریافتی باعث می‌شود، ورزش تاثیر بیشتری بر سیستم‌ تنفسی داشته باشد. طول مدت بازدم برای افراد بیماری ریوی باید دو برابر دم باشد و در هیچ زمانی آنها نباید نفس خود را متوقف کنند و هوا را در ریه نگه دارند. تنگی نفس همیشه نشانه این نیست که فعالیتی که انجام می‌دهیم خطرناک است و به بدن آسیب می‌زند، بلکه نشانه این است که ریه‌ها در حال فعالیت سخت هستند.
افرادی که بیماری ریوی دارند اگر احساس کردند که خیلی خسته شده‌اند و تنگی نفس زیاد دارند، باید برای چند دقیقه‌ فعالیت را متوقف کرده و استراحت کنند. کسانی که در فضای آزاد فعالیت می‌کنند، باید مراقب باشند که هوا تمیز باشد. آلودگی هوا باعث می‌شود که مشکلاتی برای افرادی که بیماری ریوی دارند، ایجاد شود. افرادی که بیمار هستند باید دور از اتوبان‌ها ورزش کنند، حداقل فاصله با اتوبان یا ماشینی که در حال کار است، باید ۹ تا ۱۵ متر باشد.