ورزشکاران ایرانی در مقایسه با قهرمانان کشورهای عربی چقدر پاداش میگیرند؟
قهرمان ایرانی ۵۰۰ دلار قهرمان کشورهای عربی چند هزار دلار
در شرایطی که کشورهای عربی برای مدال آوران بازیهای کشورهای اسلامی پاداشهای آنچنانی در نظر گرفتهاند، ورزشکاران ایرانی با پاداشی جزئی قدردانی میشوند. به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدال بازیهای کشورهای اسلامی به اندازه خود دارای ارزش است که اگر غیر از این بود کاروانی با ورزشکارانی که بیشترین شانس دستیابی به مدال را داشته باشند به این دوره از مسابقات اعزام نمیشدند. ورزشکاران مدال آور ایران که در برخی از رشتههای ورزشی عنواندار جهانی و آسیایی هستند در این کارزار نیز سر و گردنی از رقبای خود بالاترند، اما در این بین پاداشی دریافت میکنند که پاسخگوی تلاشهای شبانه روزی آنها نیست.
در شرایطی که کشورهای عربی برای مدال آوران بازیهای کشورهای اسلامی پاداشهای آنچنانی در نظر گرفتهاند، ورزشکاران ایرانی با پاداشی جزئی قدردانی میشوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدال بازیهای کشورهای اسلامی به اندازه خود دارای ارزش است که اگر غیر از این بود کاروانی با ورزشکارانی که بیشترین شانس دستیابی به مدال را داشته باشند به این دوره از مسابقات اعزام نمیشدند.
ورزشکاران مدال آور ایران که در برخی از رشتههای ورزشی عنواندار جهانی و آسیایی هستند در این کارزار نیز سر و گردنی از رقبای خود بالاترند، اما در این بین پاداشی دریافت میکنند که پاسخگوی تلاشهای شبانه روزی آنها نیست.این اتفاق وقتی بیشتر به چشم میآید که در قیاس با کشورهای دیگر قرار میگیرند.
رای ورزشکاران ایرانی که مدال طلای بازیهای کشورهای اسلامی را کسب کنند پاداش 500 دلاری تعیین شده، حال آنکه این پاداش برای کشورهای دیگر چندین و چند برابر بیش از این است.
عربستانیها که خود را متولی برگزاری بازیهای کشورهای اسلامی میدانند برای ورزشکارانی که مدال طلای این مسابقات را کسب کنند پاداشی 5 هزار دلاری در نظر گرفتهاند که رقم این پاداش برای مدال آوران نقره و برنز تغییر خواهد کرد.
قدردانی آنها از قهرمانانشان به همین جا خلاصه نمیشود و ورزشکاران مدال آور در دیدار با پادشاه عربستان و سران این کشور حتی تا رقم 50 هزار دلار هم پاداش خواهند گرفت.
کویتیها هم برای تشویق ورزشکاران خود هدایایی در نظر گرفتهاند تا شاید آنها را در میدان رقابت با دیگر کشورهای اسلامی ترغیب کنند. هر ورزشکار کویتی که در بازیهای کشورهای اسلامی از سکوی نخست بالا برود پاداشی 15 هزار دلاری در انتظار او است.
بحرینیها هم برای اینکه از این رقابت جا نمانند برای مدال آوران خود پاداشی بین 3 تا 5 هزار دلار را در نظر گرفتهاند که به ورزشکاران زبده این کشور که غالبا از دیگر کشورها هستند تعلق میگیرد.
پاداش کشور های عربی به قهرمانانشان با ایران قابل قیاس نیست.ورزشکاران ایرانی در شرایطی سخت و دغدغه های زندگی روزمره به ورزش حرفه ای روی میآورند و مجبورند با همه مشکلات به قهرمانی فکر کنند . در حالی که ورزشکاران کشورهای عربی با بیشترین امکانات و بدون هیچ دغدغه دیگری تنها به قهرمانی فکر می کنند و شاید این جدال تا اندازه ای نابرابر هم باشد.با این حال ایرانی ها در میدان هایی مثل بازی های کشور های اسلام نه تنها همیشه بهترین نتیجه ها را گرفته اند بلکه یک سر وگردن از حریفانشان بالاتر هم بوده اند.
شاید با تغییر اوضاع کشور در عرصه سیاست وقت آن رسیده باشد که تفکر حرفه ای در برخورد با ورزشکاران قهرمان فراهم شود.
ارسال نظر