گروه ورزش - بالاخره بی‌توجهی‌های مسوولان وزارت رفاه به باشگاه استقلال، مدیرعامل این باشگاه را وادار به استعفا کرد. محمدحسین قریب، مدیرعامل استقلال که در روزهای پایانی سال ۸۴ از طرف مسوولان وزارت رفاه جانشین کاظم اولیایی شده بود، پنج‌شنبه گذشته استعفای خود را به مسوولان وزارت رفاه و رییس هیات‌مدیره باشگاه استقلال داد. جواد قراب، سخنگوی باشگاه استقلال، استعفای قریب را هشداری به مسوولان وزارت رفاه می‌داند. او می‌گوید: «استعفای قریب به خاطر بی‌توجهی‌های مسوولان وزارت رفاه است. این استعفا هشداری بود به آنها تا در آینده بیشتر به فکر تیم باشند.» البته خود قریب دلیل استعفایش را چیز دیگری اعلام کرده. او در نامه‌ای که به رییس هیات‌مدیره باشگاه داده، نوشته که «مشغله کاری» دلیل اصلی این استعفا بود. قریب می‌گوید: «دوست دارم بیشتر به فعالیت‌های دانشگاهی بپردازم. همان طور که به اطلاع وزیر رساند مشغله کاری یکی از دلایل اصلی من برای استعفا بوده. البته جدایی من از استقلال در فضایی دوستانه اتفاق افتاد.»

اما استعفای قریب هیچ کس را در باشگاه استقلال ناراحت نکرده. در تمام مصاحبه‌هایی که دیروز خبرگزاری‌های مختلف با مسوولان استقلال انجام داده بودند، هیچ کس جدایی قریب را به ضرر استقلال ندانسته بود. حتی عشرت شایق، یکی از اعضای هیات‌مدیره استقلال در این رابطه گفت: «نباید برای ماندن قریب اصرار کنیم. او انگیزه کافی برای کار نداشت. با عدم انگیزه‌ای که او داشت بهتر است از حالا دنبال گزینه‌هایی برای مدیریت باشگاه باشیم.» هیات‌مدیره استقلال امروز تشکیل جلسه می‌دهد تا اعضای آن درباره استعفای قریب بحث کنند. البته با این استعفا هنوز موافقت نشده اما تا زمان تعیین مدیرعامل جدید، امیدوار رضایی، رییس هیات‌مدیره استقلال اداره امور را بر عهده می‌گیرد.

برای جانشینی قریب تا حالا به اسم چهار گزینه اشاره شده. مهرعلی و عزیزی از وزارت رفاه، منوچهر صالحی، نماینده تام‌الاختیار وزارت رفاه در استقلال و حسین کفعمی، مدیرعامل سابق پیکان چهار گزینه احتمالی مدیرعاملی استقلال هستند.