حرفهای ساعی پس از شکست در مقابل حریف
او میگوید: من تمامی سعی و تلاش خود را انجام دادم و تصور میکنم به خوبی مسابقه دادم و به پای فینال رسیدم، ولی در آنجا همانطور که همگان شاهد بودند، با نا داوری کار به راند اضافی و امتیاز طلایی کشید و در نهایت نمیدانم چه شد و امتیازهای مسلم من را ثبت نکردند تا حریف افغانستانی برنده شود، البته از راند دوم این احساس را داشتم که داور وسط با قضاوت مغرضانه، قصد برنده کردن حریف را دارد.
هادی ساعی پس از شکست مقابل حریف افغانستانی خود و کسب مقام نائب قهرمانی جهان در چین جوابگوی انتقادات اخیر شد.
او میگوید: من تمامی سعی و تلاش خود را انجام دادم و تصور میکنم به خوبی مسابقه دادم و به پای فینال رسیدم، ولی در آنجا همانطور که همگان شاهد بودند، با نا داوری کار به راند اضافی و امتیاز طلایی کشید و در نهایت نمیدانم چه شد و امتیازهای مسلم من را ثبت نکردند تا حریف افغانستانی برنده شود، البته از راند دوم این احساس را داشتم که داور وسط با قضاوت مغرضانه، قصد برنده کردن حریف را دارد. هادی ساعی در ادامه میگوید: مجارستان، انگلیس، پورتوریکو و کانادا حریفانی بودند که تا پیش از مصاف با حریف افغانستانی همه را مغلوب کردم. البته مسابقات جهانی چیزی نیست که یک حریف تنها با قرعه خوب و شانس بتواند به پای فینال برسد. من در تمام طول مسابقه حواسم را جمع و تمرکز کامل داشتم تا مدال طلا را ببرم، ولی وقتی که داور وسط با زیرنظرداشتن تابلوی امتیازات، قصد برنده کردن حریف را دارد این دیگر دست من نیست.
دارنده ۹ مدال مسابقات جهانی و جام جهانی تکواندو با تاکید بر اینکه قضاوت ناعادلانه داور مورد قبول همه کارشناسان خارجی بوده و تلویزیون چین هم به دفعات مسابقه وی را نشان داده است، میگوید: تعجبآور است که در داخل کشور همه فقط میگویند چرا از افغانستانی باختهام، در حالی که اگر قرار به بازاندن من بوده، دیگر حریف چه فرقی میکند که از کجا باشد.
من از آنهایی که سر تمرین نیامدند ولی مرتبا میگفتند که ساعی سرتمرین نیست گلایه دارم، من اگر هم در مواقعی سر تمرین صبح نبودم، تمرینات خود را در آکادمی ملی المپیک دنبال میکردم. بحث حضور در شورای شهر و دوشغله بودن من هم مساله جدیدی نیست، چون از ۱۵ سالگی سرپرست خانواده و از همان زمان دو شغله بودهام.
ساعی با تاکید به اینکه همه تمرکز خود را معطوف به مسابقات کرده است تا چنین حرفهایی مطرح نشود، گفت: من بچه نیستم که موقعیت خود را نشناسم، همواره به حفظ آبروی خود و اعتبار ورزشیام فکر میکنم تا به خطر نیافتد. واقعیت این است که حضور در شورا باعث شده چند کار دیگر خود را جز ورزش تعطیل کنم و با تمرکز بیشتر به ورزش بپردازم.
حق واقعی ما از مسابقات جهانی پکن حداقل کسب دو نشان طلا بود و در این صورت کره هرگز نمیتوانست به ما برسد، در واقع تمامی ۸ ملیپوش ایران، شانس کسب مدال داشتند و باید بپذیریم که تیم ایران، تیم قدرتمندی است که تنها به یک یا چند چهره خاص متکی نیست. با این شرایط حتما دو سهمیه مردان المپیک را کسب خواهیم کرد و بهرغم دشواری، برای کسب سهمیه برنامه داریم.
ساعی در تشریح دیدگاههای خود نسبت به انتقادات اخیر در مورد نتایج تیم ملی تکواندو میگوید: مشکل اصلی این است که برخی از این منتقدین به دنبال پست و منافع شخصی خود هستند و هیچکس و هیچ چیز برای آنها در تکواندو مهم نیست. خیلی از انتقادات درست نبود و این منتقدین اصلا فکر نکردهاند که مشکل آنها با فلان مسوول فدراسیون، ربطی به بازیکن تیم ملی ندارد. به عنوان مثال فلان کارشناس و قهرمان سابق تیم ملی که از باخت من انتقاد میکند مگر یادش رفته خودش هم برابر ساحل عاج، باخته بود. من این مربی را به شخصه دوست دارم و همواره یکی از الگوهای فنی من بوده است، ولی این واقعیت هم وجود دارد. امروز سابقه کاری و حضور من در تکواندو از بسیاری از این منتقدین بیشتر است، ولی ظاهرا حرمتها شکسته شده و خانمی که هیچ کجای تکواندو نیست به عنوان کارشناس عملکرد یک قهرمان جهان و المپیک را نقد میکند.
به هرحال آنچه که درباره عملکرد تیم ملی میتوان گفت این است که ما از نظر رنگ مدال نزول داشتیم، ولی از نظر امتیاز که معیار ردهبندی است، نایب قهرمانی حاصل شد و حضور پرتعداد در جدول مسابقات، بیانگر رشد سطح فنی ملیپوشان بود.
ارسال نظر