رکورد جدیدی در استادیومسازی ثبت میشود
ورزشگاه یادگار امام تبریز ۲۰ سال در انتظار بیپایان
استادیوم ۷۱هزار نفری یادگار امام (ره) تبریز دومین ورزشگاه بزرگ کشور است که عملیات اجرایی آن از اوایل سال ۱۳۶۸ به طور رسمی آغاز شد و هماکنون پس از گذشت بیش از ۲۰ سال از آن زمان متاسفانه به دلیل بیاعتنایی و بیتوجهی مسوولان در گذشته و حال، هنوز در انتظاری شاید بیفرجام برای افتتاح باقی مانده است! استادیوم یادگار امام تبریز یکی از اماکن ۱۴گانه ورزشی ورزشگاه بزرگ المپیک تبریز است که ۳۶۰هزار هکتار مساحت دارد که ۵/۱۲هکتار آن به استادیوم فوتبال اختصاص دارد که البته همین استادیوم تا حدودی نسبت به اماکن دیگر از پیشرفت فیزیکی مناسبی برخوردار بوده که آن نیز با نواقص و کاستیهای بیشماری روبهرو است. در حالی که تنها چند روز تا آغاز نهمین دوره رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور باقی است و قرار است دیدارهای تراکتورسازی با تیمهایی چون پرسپولیس و استقلال به دلیل استقبال و ازدحام جمعیت در این مکان برگزار شود، این استادیوم با نواقص بسیار عدیده و مشکلات جدی مواجه است که ممکن است میزبانی این بازی را غیرممکن کند.
گزارش ایسنا از استادیوم یادگار امام تبریز حاکی است، نبود حفاظهای امنیتی لازم، وضعیت بسیار نامناسب و خطرناک راه دسترسی، فقدان امکانات رفاهی، عدم وجود سرویسهای بهداشتی، رختکنهای قابلاستفاده برای تیمها، جایگاه خبرنگاران، نیمکت ذخیرهها، اسکوربورد، سیستمهای صوتی و دهها مشکل دیگر از جمله نکات قابلتوجهی است که برگزاری مسابقات لیگ برتر در این مکان را با اما و اگرهای متعدد و جدی مواجه میکند.
در حال حاضر سرویسهای بهداشتی استادیوم، فاقد شیر آب و برق بوده و شیشههای شکسته آن هر گونه استفاده را غیرممکن ساخته است و علاوهبر آن در این استادیوم هیچگونه مکانی برای عرضه مواد غذایی و فروش بلیت و آب آشامیدنی و همچنین پارکینگهای مناسب برای توقف خودرو وجود ندارد که این مسائل امنیت و آسایش تک تک تماشاگران را که شاید برای ساعتها در این مکان برای مشاهده یک بازی صرف کنند، به مخاطره میاندازد.
نکته قابلتوجه در این میان فرسودگی سازههای بتنی و فلزی استادیوم است که شاید لزوم بازسازی آن را پیش از افتتاح ضروری میکند!
پراکندگی سنگریزهها و انواع فلزات و تیرآهنها و میلگردها، چاههای کنده شده و رو باز و آجرهای بیشمار پراکنده در اطراف استادیوم و حتی در چند متری سکوهای تماشاگران عملا برگزاری هر گونه مسابقه در این ورزشگاه زیبا را با علامت سوال جدی روبهرو میکند. مدیرکل تربیتبدنی آذربایجان شرقی در این زمینه میگوید: متاسفانه این استادیوم باید سالها پیش به بهرهبرداری کامل میرسید که به دلیل کمبود اعتبارات و بیتوجهیها و همچنین واگذاری کامل اختیارات ساخت و تکمیل آن به شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی این امر تاکنون میسر نشده و شاید اگر همین روند ادامه یابد تا مدتها باید منتظر افتتاح آن باشیم. غلامحسین فخاری افزود: عملیات اجرایی ساخت و تکمیل استادیوم فوتبال یادگار امام از حدود چهار سال پیش از تربیتبدنی استان گرفته شده و به شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی سپرده شد که متاسفانه این شرکت نیز تاکنون نتوانسته است به تعهدات خود عمل کند و کارها را طبق برنامه پیش ببرد. من در همین جا اعلام میکنم که اگر شرکت مزبور خودش را کنار بکشد، ما با توجه به امکانات و اعتبارات استانی میتوانیم کارهای باقی مانده و نواقص استادیوم را رفع کرده و آن را تکمیل کنیم.
ارسال نظر