رویکرد مدیران ما معطوف به نتیجه است

گروه ورزش- عملکرد فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در سال ۸۶ روز سه‌شنبه با حضور خبرنگاران توسط وحید مرادی رییس این فدراسیون تشریح شد. عکس: حمید جانی‌پور

در ابتدای این برنامه رییس فدراسیون شنا گفت: سال ۸۶ برای این فدراسیون سالی بسیار پرکار و افتخار‌آفرین بود؛ به‌طوری که موفقیت در رویدادهای داخلی و بین‌المللی امسال نوید بخش روزهای پرباری برای ورزش‌های آبی ایران دارد.جابه‌جایی، رکوردهای متعدد در سطح قاره‌ای و بین‌المللی و نزدیکی این رکوردها به حد نصاب‌های معتبر در این عرصه بیانگر رشد و پیشرفت این ورزش در سال‌های اخیر است.

شروع موفق در عرصه این رقابت‌ها در سال ۸۶ با حضور تیم شنا در مسابقات جهانی در ملبورن استرالیا آغاز شد. در این مسابقات محمد علیرضایی با شکستن دو رکورد ملی در بالاترین سطح از مسابقات شنای قهرمانی جهان دستاورد مهمی بود.

سپس نوبت به تیم ملی واترپلو زیر ۱۸سال کشورمان رسید که در پنجمین دوره مسابقات قهرمانی رده‌های سنی و عموم آسیا در اندونزی برای دومین دوره پیاپی برسکوی قهرمانی ایستاد. تیم ملی شیرجه نیز در رقابت‌های قهرمانی رده‌های سنی و عموم آسیا موفق به کسب ۲ مدال نقره و ۵ برنز شد. همچنین ملی‌پوشان شنای کشورمان در مسابقات رده‌های سنی عموم آسیا؛ یک مدال طلا، ۴نقره و ۴ برنز کارنامه درخشانی از خود برجای گذاشت. شناگران ایران در پایان این مسابقات در مجموع ۹ رکورد ایران در رده سنی عموم و ۱۱رکورد رده‌های سنی را بهبود بخشیدند که بیانگر حرکت روبه‌رشد و متحول شده شنای کشور است.مرادی ادامه داد: قطعی شدن نخستین حضور واترپلو ایران در مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۰۸ چین و شرکت در لیگ جهانی در عرصه رقابت مهم جهانی است که شرکت در چنین میادین بزرگی در رشد فنی و کیفی واترپلو تاثیر بسزایی دارد.دبیر کنفدراسیون شنای آسیا گفت: در طول امسال حدود ۱۱۵ رکورد ملی در بخش آقایان و خانم‌ها در این فدراسیون جابه‌جا شده است. حضور در میادین بین‌المللی از جمله ملبورن استرالیا، کاپ فینا، لانگ بیج آمریکا و ... باعث شده فدراسیون جهانی نگاهی متفاوت به فدراسیون ما داشته باشد.

مرادی در ادامه گفت: تیم واترپلو برای گرفتن سهمیه المپیک هفته گذشته به مجارستان اعزام شده است.

تیم‌ملی شنا نیز به همین منظور ظرف چند روز آینده به کرواسی اعزام خواهد شد و ما در مجموع خوش‌بین هستیم، در یک یا دو ماده ورودی المپیک را به دست آوریم.رییس فدراسیون شنا در ادامه صحبت‌هایش گفت: متاسفانه رویکرد مدیران ورزش همیشه به نتیجه معطوف بوده و کمتر نگاه این مدیران غیرورزشی به بحث زیرساخت‌ها و پرورش استعدادها و کارهای پایه‌ای بوده است که این خود بزرگ‌ترین ضربه را به دستگاه ورزش وارد می‌کند.

وی گفت: ما برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای استعدادیابی و توجه ویژه‌ای به تیم‌های پایه داریم؛ چون معتقد هستیم از دل این تیم‌های پایه است که تیم‌ملی و نفرات قدرتمندی شکل می‌گیرد.

وی در بخش پایانی صحبت‌هایش در مورد بانوان گفت: بانوان قابلیت‌های زیادی در عرصه ورزش دارند. حضور بانوان شناگر در بازی‌های کشورهای اسلامی قطعی است.

وی همچنین در مورد لباس بانوان شناگر نیز گفت: کشور مالزی لباسی را با کمک یک کارخانه استرالیایی طراحی کرده که این لباس بسیار پوشیده و دارای استاندارد خاصی است؛ به گونه‌ای که به هیچ عنوان آب را در خود نگه نمی‌دارد و سنگین نمی‌شود.اگر این لباس به تایید علما و مجتهدین عزیز نیز برسد، بانوان ما با پوشیدن این لباس می‌توانند مدال‌های فراوانی را برای ما در مسابقات بین‌المللی کسب کنند.