رییس فدراسیون آمادگی جسمانی: میخواهند فدراسیون را منحل کنند!
حسام: مصلحت نظام از هر مسالهای مهمتر است
ایسنا - تیم ملی آمادگی جسمانی و ایروبیک ایران قرار بود ۱۱ تا ۱۷ آذرماه دومین حضور خود را در مسابقات جهانی روسیه تجربه کند که پس از سه ماه اردونشینی و صرف ۹۰میلیون تومان برای آمادهسازی به دلیل مخالفت «محمد هادی حسام» رییس مرکز توسعه ورزشهای همگانی سازمان تربیتبدنی از شرکت در مسابقات جهانی محروم شد. این در حالی است که «اشکان سام دلیر» عضو تیم ملی ایران به این رقابتها اعزام شده است. فاطمه ابوالقاسمی، رییس این فدراسیون عنوان میکند که ممانعت از اعزام تیم ملی، تنها با هدف انحلال فدراسیون و زیر سوال بردن مدیریتش است.
رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و ایروبیک با انتقاد از منع اعزام تیم ملی مردان به مسابقات جهانی اظهار کرد: پنج ماه قبل شورای برون مرزی با اعزام تیم ما به مسابقات جهانی موافقت کرد. سه ساعت قبل از پرواز، حسام طی نمابری به ما اعلام کرد که تیم اعزام نشود. شب قبل از اعزام زمزمههایی مبنیبر اینکه حسام قصد دارد فدراسیون ما را منحل کند و در قدم اول میخواهد مانع از اعزام تیم ملی شود، مطرح شد. من موضوع را با «علیآبادی» در میان گذاشتم و قرار شد علت اینگونه رفتارها روشن شود.
وی افزود: متاسفانه کسی توضیحی برای اعزام نشدن تیم ملی ارائه نکرد و تنها شنیدیم که به خاطر مصلحت نباید در مسابقات شرکت کنیم. فدراسیون برای برپایی اردوی سه ماهه، مبلغی معادل ۹۰میلیون تومان هزینه کرد و به همین راحتی مانع از این شدند تا نتیجه زحمات یک سال خود را بگیریم.
رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و ایروبیک با انتقاد از عملکرد فدراسیون ژیمناستیک و همکاری حسام در زمینه اعزام «اشکان سام دلیر» به مسابقات جهانی در قالب ورزشکار ملیپوش ایران متذکر شد: وقتی من علت این اتفاق را از حسام جویا شدم، به من گفتند که با پول شخصی خودش در مسابقات شرکت کرده است. این در حالی است که اگر به صورت آزاد رفته، چرا با نام ایران در رقابتها حضور پیدا کرده است؟ هدف از این اقدام این بود که به فدراسیون ما ضربه بزنند. فدراسیون ژیمناستیک ایران برای پوشاندن شکستهای مکرر خود، روی ایروبیک دست گذاشته و ادعای مالکیت میکند. مشکل حسام این است که نمیتواند قبول کند یک مدیر زن، بدون هیچ بودجه و امکاناتی فعالیت میکند! آنها مدام با مشکلتراشی کارهای مثبت ما را زیرسوال میبرند.
محمد هادی حسام نیز در پاسخ به گفتههای فاطمه ابوالقاسمی، رییس فدراسیون آمادگی جسمانی خاطرنشان کرد: سازمان متولی اصلی ورزش است و تشخیص بد یا خوب بودن یک اعزام را برعهده دارد. اعزام شدن یا نشدن یک تیم در درجه اول نیاز به کار کارشناسی فدراسیونها دارد و مصلحتاندیشی و بررسی همه جوانب برعهده سازمان است.
وی گفت: هر دو هفته یک بار شورای برون مرزی وضعیت ۴۰ تا ۴۸ اعزام را بررسی میکند و با حدود ۹۰درصد آنها نیز موافقت میکند. گاهی هم به دلیل مصلحت نظام در پای هواپیما یک تیم را برمیگرداند.
رییس مرکز توسعه ورزش همگانی درباره علت اعزام نشدن تیم ملی ایروبیک خاطرنشان کرد: فقط بدانید که مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران بود. از گفتن علت نیز معذورم. به دلیل شائبه هتک آبروی نظام مانع از اعزام تیم شدیم. اگر این تیم اعزام میشد و مشکلی پیش میآمد آن وقت چه کسی میپذیرفت که به خاطر ۹۰میلیون تومان هزینه، آبروی نظام زیر سوال برود؟!
وی درخصوص اعزام «اشکان سام دلیر» به مسابقات جهانی نیز یادآور شد: حوزه همگانی هیچ اطلاعی از اعزام این فرد ندارد. این اعزام در شورای برون مرزی مطرح نشد و مورد تایید نیست. قرار است این شخص پس از سفر با حضور در سازمان پاسخگوی اقدام خود باشد.
معاون سازمان تربیتبدنی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا دلایل شخصی مانع از این اعزام شده است؟ اظهار کرد: سازمان روسای فدراسیونها را انتخاب میکند. بنابراین ما حامیان آنها هستیم. البته، این حمایت ۱۰۰درصدی و همیشگی نیست. ما نقش نظارتی و کنترلی ایفا میکنیم.
ارسال نظر