سایت خبری الف در گزارشی به بررسی درآمد برخی مربیان لیگ برتر فوتبال پرداخته و علی دایی، افشین قطبی، امیر قلعه‌نویی، پرویز مظلومی و وینگو بگوویچ را به‌عنوان گران‌ترین مربیان فوتبال ایران که حتی قیمت‌شان از برخی ستاره‌ها نیز بالاتر است، معرفی کرده است.

علی دایی


آنچه همه را به میزان مبلغ قرارداد این مربی حساس کرد، حساسیتی بود که در قبال مسکوت ماندن آن نشان می‌داد. علی دایی حدود 3 ماه قراردادش با فدراسیون را به تعویق انداخت تا سرانجام بر سر میزان رقم آن به توافق برسد. درآمد سالانه 500‌میلیون تومان از نظر او کافی نیست و برای توجیه ادعایش، حرف جالبی می‌زند. او کلمنته را نمونه می‌آورد که برای هر سال یک‌میلیون و یکصدهزار دلار پیشنهاد داده بود، اما کلمنته کارنامه‌ای مشخص داشت و پیشینه‌ای که در تاریخ به ثبت رسیده است. دایی با یک سال و نیم عمر مربیگری به نیمی از درآمد کلمنته می‌رسد! درآمد ماهانه او از تیم ملی (منهای قرارداد شرکت تولیدی پوشاکش با فدراسیون فوتبال)‌ و حقوقی که بابت یک عضو بلند پایه در کارخانه سایپا برایش در نظر گرفته شده است، حیرت‌انگیز به نظر می‌رسد. دایی را می‌توانیم یکی از پردرآمدترین مربیان فوتبال ایران بدانیم. مردی که هم سرمربی است، هم عضو هیات مدیره باشگاه سایپا و هم یکی از اسپانسرهای تیم ملی ایران!
افشین قطبی


با ناز رفت و با کرشمه بازگشت! اما با چه رقمی؟ زمانی که علی آبادی از فرصت کاری‌اش می‌زند و خود را درگیر حضور دوباره او روی نیمکت پرسپولیس می‌کند پس می‌تواند با درخواستی بالا لطف مدیران بلند پایه فوتبال ایران را هم بسنجد... رقم قراردادش حدود ۸۰۰‌هزار دلار برآورد شده است، اما او برتری‌هایی نسبت به دیگر مربیان گران قیمت فوتبال ایران دارد. اول این‌که او یک راننده شخصی را تمام مدت کنار خود می‌بیند که با هزینه باشگاه استخدام شده است. منزلی مبله در منطقه‌ای اعیان نشین در شمال پایتخت نیز به برگ برنده‌های او اضافه می‌شود. چه چیز او را از گران قیمت ترین دور می‌کند؟ لااقل همه می‌دانند او درآمدهای جانبی از کنار تیمش نخواهد داشت. افشین قطبی هرگز ادعا نکرد رقم قراردادش برای یک مربی باشگاهی که قصد حضور در باشگاه‌های آسیا را دارد، اندک است! فراموش نکنید که سال‌ها زندگی کنار مردان حرفه‌ای فوتبال اروپا از قطبی یک حرفه‌ای ساخته است.
امیر قلعه نویی


او در سیاهه مربیانی می‌گنجد که برای بالابردن رقم قراردادشان، از سیاست‌‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای استفاده می‌کنند. قلعه‌نویی یک راه عجیب و در عین حال نوین ابداع کرد و به ازبکستان رفت. هرچند استعلام باشگاه استقلال از پاختاکور نشان داد او هرگز برای مذاکره به این شهر سفر نکرده است، اما توانست باز هم با همین راه حل، دل مدیریت باشگاه را برای رساندن رقم به 450‌میلیون تومان برای عقد قراردادی یکساله جذب کند، رقمی که برای این مربی نجومی به نظر می‌رسد. قلعه‌نویی هرگز درباره رقمی که در برگه او به ثبت رسیده هیچ توضیحی نمی‌دهد، ولی همین بس که بدانیم استقلالی‌ها برای حفظ این مربی، حاضر به پرداخت مالیات سالانه او هم شده‌اند. امیر می‌تواند در فهرست سه مربی گران‌قیمت فوتبال ایران قرار بگیرد.
پرویز مظلومی
شک نکنید که او به متمول ترین تیم رسیده است. تیمی که توانست بازیکنی مثل فرزاد آشوبی را با رقمی حدود 300‌میلیون تومان جذب کند، بنابراین مشکلی برای خریدهای سنگین‌تر ندارد. مس کرمان بعد از واکنش‌های سازمان تربیت‌بدنی کوشید رقم‌های پیشنهادی خود را مخفی نگه دارد، ولی اگر کمی گوش تیز کنیم، می‌شنویم که برای حضور پرویز مظلومی بیش از آنچه برای آشوبی هزینه شده را در چک‌های خود نوشته‌اند.
وینگو بگوویچ
فصل پیش خودش را یک مربی کاملا موفق نامید و البته محق بود. او پس از یک سلسله ناکامی در فولاد، پرسپولیس، پگاه و البته یک فاجعه تاریخی با تیم المپیک توانست رده‌ای متوسط کسب کند و به رده پنجم برسد. حالا تصور می‌کنید این مربی با این کارنامه چقدر می‌ارزد؟ با رقم‌های پاداش و جایزه‌های مختلف و احتمالی به 400هزار دلار در سال می‌رسد... مغزتان سوت کشید؟ مهم نیست! وینگو در این فوتبال پول‌هایی برده که باور کردنش چندان ساده نیست.