کاشت ابرو طبیعی پرتراکم برای زنان و مردان
رپرتاژ آگهی: ابروهای زیبا و پرپشت آرزوی هر خانم و آقایی است. ابروهای نازک و کم پشت می توانند زیبایی چهره را از بین برده و چهره فرد را خسته و بی روح نشان دهند. از این رو بیشتر افرادی که ابروهای کم پشت دارند به کمک وسایل آرایشی سعی در پرپشت نشان دادن آن ها دارند.
اما وسایل آرایشی موقت بوده و خود موجب ریزش بیشتر ابروها خواهد شد. از این رو روش کاشت ابرو یا پیوند ابرو به عنوان راه حل دائمی و قطعی کم پشتی ابرو شناخته شده است. در این مقاله می خواهیم به معرفی کامل کاشت ابرو، مراحل انجام آن و روش های آن بپردازیم.
کاشت ابرو طبیعی چیست؟
کاشت ابرو به عملی گفته می شود که در آن گرافت ها یا فولیکول های مو از ناحیه موهای سر برداشته می شوند. سپس این گرافت ها در ناحیه ابرو کاشت داده شده تا در این محل رشد کنند. بنابراین موهای جدید ابرو از طریق گرافت های پیوند خورده رشد خواهند کرد. در این عمل از موهای طبیعی سر خود بیمار برای پیوند زدن استفاده می کنند. بنابراین پیوند ابرو جزء عمل های کم تهاجمی و کم خطر محسوب می شود.
مهم ترین مزیت کاشت ابرو، دائمی بودن آن است. تمامی روش های دیگری که برای پرپشت کردن ابروها استفاده می شوند، موقت هستند. همچنین میزان موفقیت آن ها بسیار کم است. اما پیوند ابرو یک روش دائمی و قطعی جهت درمان همیشگی کم پشتی ابروها می باشد.
هزینه کاشت ابرو
هزینه کاشت ابرو با توجه به میزان تخصص و تجربه دکتر تفاوت دارد. حتما غیر از هزینه، اعتبار و سابقه دکتر کاشت ابرو را بررسی کنید تا از نتیجه کار راضی باشید.
چه کسانی به کاشت ابرو نیاز دارند؟
افرادی که دارای ابروهای کم پشت بوده و حجم زیادی از ابروها را از دست داده اند، کاندید مناسبی برای کاشت ابرو هستند. کندن ابروها در اثر استرس، برخی بیماری ها، مصرف برخی داروهای شیمیایی، عوامل ارثی، انجام شیمی درمانی و ... باعث کم پشتی ابرو می شوند.
افرادی که می خواهند زیبایی چهره خود را با ابروهای پرپشت و زیبا کامل کنند گزینه مناسبی برای انجام کاشت می باشند. داشتن ۱۸ سال تمام و برخورداری از سلامت عمومی برای انجام این عمل لازم است. افرادی که دارای بیماری های خودایمنی، سیستم ایمنی ضعیف، اختلال عدم انعقاد خون و ... هستند کاندید مناسبی برای پیوند ابرو نیستند.
روش های کاشت ابرو
کاشت ابرو به دو روش استخراج واحد فولیکولی (FUE) و پیوند واحد فولیکولی (FUT) انجام می شود. هر کدام از این روش ها دارای مزایا و معایب مربوط به خودشان هستند. هر بیماری با توجه به شرایط خود ممکن است یکی از این روش ها را برای پیوند ابرو انتخاب نماید. البته توصیه ما این است که انتخاب بهترین روش کاشت ابرو را حتما به عهده پزشک معالج خود بگذارید.
استخراج واحد فولیکولی (FUE)
در این روش از کاشت مو، گرافت های مو از طریق دستگاهی به نام پانچ از ناحیه اهدایی مو برداشته می شوند. در واقع موها به صورت تار به تار برداشته خواهند شد. درنتیجه هیچ جای زخم، بخیه و پانسمانی در محل ایجاد نمی شود. در این روش برداشت گرافت های مو طولانی تر شده و به زمان بیشتری نیاز دارد. کندن موهای ضعیف و کوتاه نیز می تواند بر روی کیفیت عمل تاثیر بگذارد.
پیوند واحد فولیکولی (FUT)
در این روش از کاشت مو، گرفت های مو به صورت نواری از بخش اهدایی جدا می شوند. برای اینکار ابتدا بخش اهدایی کاملا بی حس می شود تا برداشت مو راحت تر باشد. سپس محل مورد نظر بخیه و پانسمان می شود. در این روش فولیکول ها در بخشی برداشت می شوند که زیر موهای دیگر قرار گیرد. بنابراین جای زخم به هیچ عنوان مشخص نخواهد شد. سپس پزشک فولیکول های مو اهدایی را جدا کرده و آنان را برای کاشت در محل مورد نظر ابرو آماده می کند. این روش نسبت به روش قبلی بسیار سریع تر بوده و کیفیت فولیکول های مو نیز بهتر است.
مراحل کاشت ابرو
بسیاری از بیمارانی که خواهان کاشت ابرو طبیعی هستند، در مورد مراحل انجام آن سوال دارند. مراحل انجام پیوند ابرو شامل معاینه و برنامه ریزی، برداشت گرافت های مو، پیوند گرافت ها و ریکاوری و مراقبت های بعد از عمل است. در واقع پیوند ابرو در 4 مرحله اصلی انجام می شود. در ادامه هر کدام از این مراحل کاشت ابرو را بررسی می کنیم.
معاینه و برنامه ریزی
در این مرحله بیمار توسط پزشک به صورت کامل معاینه شده و وضعیت سلامتی او بررسی می شود. همچنین در این جلسه ناحیه مناسب برای قسمت اهدایی توسط پزشک مشخص خواهد شد. بیمار در این جلسه باید انتظارات خود را از نتیجه عمل با پزشک در میان بگذارد. روش کاشت ابرو با توافق بیمار و پزشک انتخاب می شود.
برداشت گرافت مو
در این مرحله که عمل آغاز شده است ناحیه اهدایی به صورت موضعی بی حس می شود. سپس گرافت های مو به میزان لازم و طبق روش انتخاب شده برداشته خواهند شد. سپس گرافت ها توسط پزشک تفکیک سازی شده و برای کاشت آماده می شوند.
پیوند گرافت مو
در این مرحله ناحیه ابرو بی حس شده و گرافت ها طبق مدل مشخص شده در ناحیه جدید کاشته می شوند. این مرحله ممکن است دو الی سه ساعت طول بکشد.
ریکاوری و مراقبت های بعد از عمل: در این مرحله فرایند انجام پیوند گرافت ها تمام شده است. درنتیجه محل های مورد نظر به صورت کامل پانسمان می شوند. پانسمان کردن برای جلوگیری از بروز عفونت الزامی است. سپس پزشک مراقبت های لازم بعد از عمل را به شما توصیه می کند.
بهترین دکتر کاشت ابرو
اگر قصد انجام کاشت ابرو را دارید، بهتر است در انتخاب دکتر مورد نظر خود دقت کنید. زیرا پیوند ابرو از آن عمل هایی است که به صورت مستقیم بر روی زیبایی چهره تاثیر می گذارد. کسب نتیجه دلخواه و رضایت بخش و همچنین انجام عمل در شرایط کاملا سالم و ایمن از دلایل اهمیت انتخاب بهترین کلینیک هستند.
بهترین کلینیک کاشت ابرو بهترین پزشکان پوست و مو، کادر درمان مجرب، تجهیزات پیشرفته و فضایی آرامش بخش و بهداشتی در اختیار دارد. بیماران در این کلینیک احساس راحتی کرده و پیوند ابرو در اتاق عمل کاملا استریل شده انجام می شود. درنتیجه احتمال بروز عفونت و انتقال انواع بیماری های خطرناک به صفر می رسد. بهترین دکتر کاشت ابرو تهران دکتر سمیه زمانی نیا است که اهمیت زیادی برای راحتی، سلامتی و زیبایی بیماران خود قائل هستند.
عکس کاشت ابرو قبل و بعد
سخن آخر
کاشت ابرو ایمن ترین و دائمی ترین روش برای رفع کم پشتی ابرو و نازک بودن آن است. اگر شما نیز از انواع روش های پرپشت کردن مو ناامید شده اید پیوند مو را امتحان کنید. زیرا این روش می تواند انتظارات شما را از داشتن ابروهایی پرپشت و زیبا برآورده سازد. دکتر سمیه زمانی نیا را در گوگل سرچ کنید و نمونه کارها و اطلاعات لازم را بررسی کنید.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.