دریافت گواهی اشتهار ستاره دار توسط ابوالفضل باباپور مدیرعامل شرکت کلرپارس
این جشنواره با رویکرد ارتقای سلامت صنایع تولیدی و خدماتی، معرفی سازمانهای پاسخگو و مسئولیتپذیر حوزه سلامت کشور در فرهنگ و برنامههای زیرساختی صنایع کشور، نگاه سلامتمحوری را بهعنوان یک اصل اساسی، انسانی و محوری در فرآیندهای سازمانها پیادهسازی نموده و همچنین با نگاهی علمی و آموزشی در بخش صنایع مادر و تخصصی کشور، به دنبال محقق کردن اصول سلامت همهجانبه و انسان سالم در تمامی قوانین و سیاستهای اجرایی با شعار سلامتمحوری، فرهنگسازمانی، توسعه پایدار است.
ابوالفضل باباپور، مدیرعامل شرکت کلرپارس که در کنار 43 واحد صنعتی دیگر از برگزیدگان این جشنواره بود، در پایان این مراسم، لوح تقدیر و تندیس واحد برگزیده را دریافت کرد.
در لوح تقدیر اهدایی این مراسم، ضمن تأکید بر بررسی عملکرد شرکت کلرپارس، این مجموعه را بر اساس آئیننامه اعطای جوایز جشنواره ملی صنعت سلامتمحور، ارزیابی و بررسی مستندات ارسالی و مصوبه هیئتداوران جشنواره، شایسته احراز دریافت گواهی اشتهار (یک ستاره) شناخته است.
این جشنواره با شعار «باهم برای ایرانی سالمتر» میکوشد تا با همکاری و مشایعت سازمانها و نهادهای متولی صنعت سلامتمحور نظیر سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، وزارت صنعت معدن و تجارت، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت ورزش و جوانان و وزارت جهاد کشاورزی به طراحی، اجرا و حمایت از اقدامات صورت گرفته در حوزه سلامت بپردازد و سلامت را در مرکز توجه و اولویت سیاستها و برنامه بنگاههای اقتصادی قرار دهد.
انتخاب کلرپارس بهعنوان واحد منتخب روز صنعت و معدن در سالهای 1400 و 1401، انتخاب بهعنوان صادرکننده نمونه غیرنفتی در سالهای 1400 و 1401، تقدیر از مدیرعامل کلرپارس در چهارمین همایش ملی پدافند شیمیایی و تقدیر مدیرعامل هلدینگ شستا از شفافیت مالی و افزایش سوددهی مجموعه از دیگر افتخارات کلرپارس در سالیان اخیر است که به خوبی نشان میدهد، دریافت گواهی اشتهار ستارهدار در حوزه سلامت نه یک اتفاق، بلکه یک عادت مستمر در مجموعه کلرپارس است.
شرکت کلرپارس در سال ۱۳۶۶ توسط وزارت نیرو برای تأمین کلر شرکتهای آب و فاضلاب در تبریز طراحی و عملیات اجرایی آن با همکاری شرکت دنورا از ایتالیا از سال ۱۳۷۲ با ساختوساز و نصب تجهیزات آغاز شد و درنهایت در نیمه دوم سال ۱۳۷۷ به بهرهبرداری رسید. این کارخانه با اجرای طرحهای توسعهای مساحتی معادل ۲۱ هکتار را شامل میشود و محصولات آن در صنایعی مثل آب و فاضلاب، شوینده و بهداشتی، نیروگاهها، دارویی و غذایی، پتروشیمی، پالایشگاه نفت و گاز، رنگسازی، کاغذسازی و نساجی مصرف میشود.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.