هوآوی در نیمه اول سال جاری میلادی، روزانه ۳۵ میلیون دلار درآمد داشته است
این دستاورد به معنی رشد ۱۳.۶۷ درصدی (YoY) در مقایسه با سال پیش است. در همین بازه زمانی، سود خالص هوآوی ۴۳.۱ میلیارد یوآن (معادل ۶.۲ میلیارد دلار) ارزیابی شده که رشد سالانه ۲۳.۴۹ درصدی را نشان میدهد. هوآوی در نیمه اول سال ۲۰۲۰ میلادی، تقریبا در هر روز توانسته ۳۵ میلیون دلار سود داشته باشد.
نتایج عملیاتی هوآوی در نیمه اول سال ۲۰۲۰ نشان میدهند که این شرکت در ۶ ماهه اول سال توانسته است درآمد حاصل از فروش خود را به ۴۵۴ میلیارد یوآن (۶۶ میلیارد دلار) برساند؛ یعنی رشد سال به سال ۱۳.۱ درصدی و حاشیهی سود خالص ۹.۲ درصدی.
نتایج عالی هوآوی در نیمهی اول سال ۲۰۲۰
بخش محصولات مصرفی هوآوی با کسب ۲۵۵.۸ میلیارد یوآن (۳۶.۵ میلیارد دلار) توانسته بیشترین درآمد را برای هوآوی حاصل کند. بخش کسبوکارهای مخابراتی (مربوط به اپراتورهای موبایل) و سازمانی (Enterprise) این شرکت نیز به ترتیب ۱۵۹.۶ میلیارد یوآن (۲۲.۸ میلیارد دلار) و ۳۶.۳ میلیارد یوآن (۵.۱ میلیارد دلار) درآمد را ثبت کردهاند.
نتایج حاصلشده توسط هوآوی در نیمه اول سال ۲۰۲۰ نشان میدهند که علارغم تمام فشارها برای کاهش پیشرفت این شرکت، هوآوی در حال حاضر وضعیت خوبی دارد. هوآوی در سال ۲۰۱۹ رکوردشکنی کرد و حدود ۲۴۰ میلیون دستگاه گوشی موبایل را به سراسر دنیا فرستاد. این شرکت در ماه آوریل سال ۲۰۲۰ سامسونگ را پشت سر گذاشت و عنوان برترین تولیدکنندهی گوشی موبایل در دنیا را به دست آورد. شرکت هوآوی همچنین بزرگترین تولیدکنندهی گوشیهای موبایل هوشمند 5G در جهان است.
هوآوی در این مورد گفته: «در شرایطی که کشورهای دنیا در حال مبارزه با پاندمی کووید ۱۹ هستند، اطلاعات و فناوریهای ارتباطات (ICT) نه تنها به ابزاری حیاتی برای مبارزه با ویروس تبدیل شدهاند، بلکه موتوری برای احیای اقتصادی هم هستند. هوآوی تعهدش به کار کردن با اپراتورهای موبایل و شرکای این صنعت را از نو تعریف کرده است تا عملیات شبکه را پایدار نگه دارد، سرعت تحول دیجیتال را افزایش دهد و از تلاشهای محلی برای محدود کردن شیوعها و بازگشایی اقتصادهای منطقهای پشتیبانی کند.
محیط پیچیده خارجی باعث میشود تا همکاری آزادانه و اعتماد در زنجیرهی ارزش جهانی، بیش از پیش اهمیت پیدا کنند. هوآوی پیمان بسته تا به تعهداتی که به مشتریان و تامینکنندگان داده، عمل کند. همچنین به حرکت رو به جلویش ادامه دهد و در اقتصاد دیجیتال جهانی و توسعهی فناورانه مشارکت داشته باشد؛ فارغ از اینکه این شرکت در آینده با چه چالشهایی مواجه خواهد بود.»
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.