شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۷۴ دنیای اقتصاد

اخبار نیرو - روزنامه شماره ۵۹۷۴

  • دستورکار برقی مجلس دوازدهم

    دنیای اقتصاد: چالش‌‌‌های کنونی تولیدکنندگان برق، ویژگی شگفتی دارد؛ غالب آنها از دل فرصت‌‌‌های قانونی ایجاد شده‌‌‌اند که بر اثر مسکوت یا مغفول ماندن در مرحله اجرا یا اجرایی شدن ناقص یا سلیقه‌‌‌ای، دچار کژکارکردهایی شده‌‌‌اند که ثمره‌‌‌ای جز پیچیده‌‌‌تر شدن وضعیت تولیدکنندگان برق نداشته‌‌‌اند و چاره کار هم تا آنجا که در حوزه توانایی مجلس شورای اسلامی است، از سویی نظارت همه‌‌‌جانبه مجلس بر اجرای قوانین و از سوی دیگر اقدام اساسی و عمیقی است که از مجلس آتی برای مسائل ریشه‌‌‌ای چون اصلاح تعرفه‌‌‌های حامل‌‌‌های انرژی انتظار می‌رود. اینها خلاصه‌‌‌ای از موضوعاتی است که در گفت‌‌‌وگو با میثم نصر، مدیرعامل شرکت تولید برق پرند مپنا، اما در مقام کارشناس خبره‌‌‌ای مستقل، در‌باره انتظارات از دوره بعدی مجلس برای حل مسائل عمده تولیدکنندگان برق مطرح شده است.
  • ارزان‌‌‌ترین برق جهان در اختیار فولاد ایران

    دنیای‌اقتصاد: هدررفت برق در صنعت فولاد به گواهی سازمان ملی استاندارد در یک دهه ۴ برابر شده و به بیشتر از ۴۴۷ میلیون کیلووات‌‌‌ساعت رسیده است، برقی که ۶۳ میلیون یورو معادل هزینه ساخت یک نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی ارزش داشت. به گزارش بازار، «صنایع فولادی ما آهن صادر نمی‌‌‌کنند، بلکه با ریختن بسته انرژی تقریبا رایگان به جیب کشورهای دیگر رسما آینده‌‌‌فروشی می‌کنند.» این بخشی از سخنان رضا اردکانیان وزیر سابق نیرو در نقد یارانه برق به صنایعی است که محصول خود را صادر می‌کنند. تارنمای استاتیستا متوسط قیمت برق صنعتی در ۹ کشور برتر تولیدکننده فولاد دنیا را ۸ برابر متوسط قیمت برق صنعتی ایران گزارش کرده است. هدررفت برق در صنعت فولاد در یک سال به گواهی سازمان ملی استاندارد در یک دهه ۴ برابر شده و به بیشتر از ۴۴۷ میلیون کیلووات ساعت رسیده، برقی که ۶۳ میلیون یورو معادل هزینه ساخت یک نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی ارزش داشت.
  • سالانه باید ۵‌درصد به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شود

    دنیای‌اقتصاد: سالانه باید ۵‌درصد به ظرفیت تولید برق در کشور افزوده شود تا برق پایدار برای صنایع و مشترکان تامین شود. حسنعلی تقی‌‌‌زاده‌لنده، رئیس هیات‌مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق غیردولتی افزود: در پیک تابستان ۱۵‌هزار مگاوات ناترازی در تولید و مصرف برق داریم.
  • تمام نیروگاه‌‌‌های جدید با سوخت زغال‌سنگ را چین می‌‌‌سازد

    دنیای‌اقتصاد: داده‌‌‌های گلوبال انرژی مانیتور(GEM)، گروهی که پروژه‌‌‌های تولید برق حرارتی و تجدیدپذیر را در سراسر جهان ردیابی می‌کند، نشان می‌دهد که چین مسوول ساخت ۹۶‌درصد از تمام تاسیسات جدید زغال‌‌‌سنگ‌سوز در جهان در سال گذشته و تقریبا ۷۰‌درصد از تمام تاسیسات جدید نیروگاه‌‌‌های با سوخت زغال‌‌‌سنگ که در حال حاضر آنلاین هستند، بوده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر