با ایجاد وبسایتی از سوی شرکت ملی نفت ایران
آگاهی از جزئیات مدل جدید قراردادهای نفتی تسهیل شد
جزئیات دقیق مدل جدید قراردادهای نفتی به همراه ٥٢ پروژه معرفی شده به شرکتهای داخلی و خارجی برای سرمایهگذاری از طریق وبسایتی که شرکت ملی نفت ایران تعریف و راهاندازی کرده، در دسترس عموم قرار گرفته است. به گزارش «شانا» شرکت ملی نفت ایران با ایجاد وبسایتی به آدرس http:/ / ipc. nioc. ir/ Portal/ Home/ #۳ اقدام به انتشار جزئیات دقیقتری از مدل جدید قراردادها و پروژههای نفتی ایران کرده است.
مدل جدید قراردادهای نفتی شنبه و یکشنبه هفته گذشته (هفتم و هشتم آذرماه) در یک کنفرانس دو روزه و با حضور نمایندگان بیش از ١٣٠ شرکت از ٤٥ کشور جهان در تهران برگزار شد.
جزئیات دقیق مدل جدید قراردادهای نفتی به همراه ٥٢ پروژه معرفی شده به شرکتهای داخلی و خارجی برای سرمایهگذاری از طریق وبسایتی که شرکت ملی نفت ایران تعریف و راهاندازی کرده، در دسترس عموم قرار گرفته است. به گزارش «شانا» شرکت ملی نفت ایران با ایجاد وبسایتی به آدرس http:/ / ipc.nioc.ir/ Portal/ Home/ #۳ اقدام به انتشار جزئیات دقیقتری از مدل جدید قراردادها و پروژههای نفتی ایران کرده است.
مدل جدید قراردادهای نفتی شنبه و یکشنبه هفته گذشته (هفتم و هشتم آذرماه) در یک کنفرانس دو روزه و با حضور نمایندگان بیش از ١٣٠ شرکت از ٤٥ کشور جهان در تهران برگزار شد. سیدمهدی حسینی، رئیس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی ایران هفته گذشته و در مراسم پایانی کنفرانس دو روزه تهران با بیان اینکه ما به دنبال به خطر انداختن منافع دیگران نیستیم و در عین حال نمیخواهیم از منافع خود نیز چشمپوشی کنیم، تصریح کرد: همسویی منافع و در نظر گرفتن منافع طرفین میتواند تضمینکننده قراردادی پایدار باشد و شفافسازی در قراردادها برای ما بسیار حائز اهمیت است.
میدانهای نفتی آزادگان جنوبی، دارخوین٣، چنگوله، لایه نفتی پارس جنوبی، جفیر، سپهر، سوسنگرد، بند کرخه، اروند و میدانهای گازی پارس شمالی، کیش، بلال، فرزاد A، میدان خامی، کارون، بنگستان و بلوکهای اکتشافی کویر، مغان، باداد ماهان پارسال، تایباد، تودج، بلوک ٢٤، سردار جنگل برخی از پروژههای ارائه شده در کنفرانس دو روزه تهران هستند. در مدل جدید قراردادهای نفتی حلقههای مختلف صنعت نفت (اکتشاف، توسعه و تولید) بهصورت یکپارچه واگذار میشوند تا شرکتهای خارجی با چنین قراردادی، انگیزهای برای حضور در صنعت نفت ایران داشته باشند. در این نوع قرارداد مالکیت مخزن قابل انتقال نیست و مالکیت آن واگذار نمیشود و تولید صیانتی از مخزن، یکی از مهمترین مباحث در این قراردادها است.
ارسال نظر