گامی تا تحقق آرزوی ١٠ ساله تولید نفت از پارس جنوبی
حفاری چاههای لایه نفتی پارس جنوبی به پایان رسید
مدیرعامل شرکت پتروایران با اشاره به پایان یافتن حفاری چاههای لایه نفتی پارس جنوبی گفت: هماکنون تست پیش راهاندازی این چاهها در حال انجام است و تا ۲ ماه دیگر به پایان میرسد.
رهام قاسمی در گفتوگو با «شانا» با اشاره به پیشرفت ١٠٠درصدی حفاری چاههای لایه نفتی پارس جنوبی، گفت: هماکنون در مرحله تست و راهاندازی چاههای لایه نفتی پارس جنوبی هستیم که امیدواریم تا دو ماه آینده این عملیات نیز پایان یابد. وی با بیان اینکه ساخت جکت و سکوی لایه نفتی پارس جنوبی در خردادماه امسال به پایان رسیده و سکوی لایه نفتی هماکنون در خلیجفارس نصب شده است، تصریح کرد: براساس برنامهریزی انجام شده تلاش میکنیم تا برداشت از لایه نفتی پارس جنوبی را طبق برنامه ریزی انجام شده در سال ٩٥ شروع کنیم.
مدیرعامل شرکت پتروایران با اشاره به پایان یافتن حفاری چاههای لایه نفتی پارس جنوبی گفت: هماکنون تست پیش راهاندازی این چاهها در حال انجام است و تا ۲ ماه دیگر به پایان میرسد.
رهام قاسمی در گفتوگو با «شانا» با اشاره به پیشرفت ١٠٠درصدی حفاری چاههای لایه نفتی پارس جنوبی، گفت: هماکنون در مرحله تست و راهاندازی چاههای لایه نفتی پارس جنوبی هستیم که امیدواریم تا دو ماه آینده این عملیات نیز پایان یابد. وی با بیان اینکه ساخت جکت و سکوی لایه نفتی پارس جنوبی در خردادماه امسال به پایان رسیده و سکوی لایه نفتی هماکنون در خلیجفارس نصب شده است، تصریح کرد: براساس برنامهریزی انجام شده تلاش میکنیم تا برداشت از لایه نفتی پارس جنوبی را طبق برنامه ریزی انجام شده در سال ٩٥ شروع کنیم. مدیرعامل شرکت پتروایران درباره ساخت شناور FPSO نیز تصریح کرد: ساخت این شناور از ٦ ماه پیش شروع شده و پیشبینی میشود تا سه ماه آخر سال ٩٥ ساخت این شناور نیز به پایان برسد. قاسمی گفت: در حال حاضر امکان تولید از لایه نفتی پارس جنوبی فراهم است، اما به دلیل اینکه شناور FPSO تکمیل نشده است، بنابراین نمیتوانیم تولید از این لایه نفتی را شروع کنیم. علیرضا ضیغمی، مجری طرح مستقل توسعه لایه نفتی پارس جنوبی پیش از این با اشاره به حفاری هفت حلقه چاه در لایه نفتی پارس جنوبی به «شانا» گفته بود: «در مرحله نخست این طرح، پیشبینی میشود روزانه ٣٥ هزار بشکه نفت تولید شود که پس از اجرای این مرحله و بررسی رفتار میدان، در صورت اقتصادی بودن، مرحله دوم توسعه میدان نیز اجرا خواهد شد.» به گزارش «شانا»، اجرای طرح توسعه و بهرهبرداری از لایههای نفتی میدان گازی پارس جنوبی که مشترک با عراق است، در دو فاز صورت میگیرد که در حال حاضر توسعه فاز یک در دست اقدام است. برآوردهای اولیه، نفت درجای لایه نفتی پارس جنوبی را حدود ٧ میلیارد بشکه تخمین زده است.
ارسال نظر