ثبت ٥٠ میلیون تراکنش سوختگیری ومصرف ١/ ١ میلیارد لیتر بنزین
مصرف بنزین کشور در تعطیلات نوروز امسال به بیش از ۱/ ۱ میلیارد لیتر رسید. به گزارش «شانا»، در بازه زمانی یکم تا چهاردهم فروردین ماه امسال، یک میلیارد و ١٠٣ میلیون لیتر بنزین مصرف شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال (یک میلیارد و ١١١ میلیون لیتر) تغییر محسوسی نداشته است. بر پایه این گزارش، بیشترین میزان مصرف بنزین در این بازه زمانی با ١٠٥ میلیون لیتر به روز ١٢ فروردین و کمترین میزان مصرف آن نیز با ٦٥ میلیون لیتر به روز ١٤ فروردین ماه مربوط میشود. بالاترین میزان مصرف سوخت در این بازه زمانی(یکم تا ١٤ فروردین ماه) در استانهای تهران، اصفهان، فارس و خراسان رضوی ثبت شده است.
مصرف بنزین کشور در تعطیلات نوروز امسال به بیش از ۱/ ۱ میلیارد لیتر رسید.به گزارش «شانا»، در بازه زمانی یکم تا چهاردهم فروردین ماه امسال، یک میلیارد و ١٠٣ میلیون لیتر بنزین مصرف شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال (یک میلیارد و ١١١ میلیون لیتر) تغییر محسوسی نداشته است.بر پایه این گزارش، بیشترین میزان مصرف بنزین در این بازه زمانی با ١٠٥ میلیون لیتر به روز ١٢ فروردین و کمترین میزان مصرف آن نیز با ٦٥ میلیون لیتر به روز ١٤ فروردین ماه مربوط میشود.بالاترین میزان مصرف سوخت در این بازه زمانی(یکم تا ١٤ فروردین ماه) در استانهای تهران، اصفهان، فارس و خراسان رضوی ثبت شده است.در ١٤ روز نخست امسال، مصرف بنزین استان تهران ١٥٣ میلیون لیتر، استان اصفهان ٨٢ میلیون لیتر، استان فارس ٧١ میلیون لیتر و استان خراسان رضوی نیز ٦٨میلیون لیتر بوده است.همچنین در بازه زمانی یکم تا چهاردهم فروردین ماه، ٥٠ میلیون تراکنش (تعداد سوختگیری خودرو و موتورسیکلت) در مجاری عرضه سوخت انجام شد. بیشترین میزان تراکنش با ٤,٤ میلیون بار تراکنش به روز ١٢فروردین ماه و کمترین این عملیات نیز با ۹/ ۲ میلیون بار به روز ١٤ فروردین ماه مربوط میشود.
برنامه ویژه نفتی ایران در اروپا
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با تشریح برنامه ویژه نفتی ایران در اروپا گفت: برنامه صادرات سالانه ۵ میلیارد دلار محصول پتروشیمی به اروپا در صورت تعلیق تحریمها تدوین شده است.
احمد مهدوی در گفتوگو با خبرگزاری مهر در تشریح برنامههای جدید ایران به منظور صادرات محصولات پتروشیمی و فرآوردههای پلیمری به اروپا گفت: هم اکنون صادرات برخی از محصولات پتروشیمی و پلیمری به کشورهای اروپایی بهصورت تک محموله انجام میشود.دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران با تاکید بر اینکه افزایش صادرات محصولات پتروشیمی به کشورهای اروپایی در گرو لغو کامل تحریمهای بینالمللی است، تصریح کرد: در صورت لغو تحریمها در کنار افزایش صادرات به کشورهای عضو اتحادیه اروپا امکان خرید و انتقال دانش فنی، لایسنس، تکنولوژی و بازگشایی خطوط اعتباری فاینانس وجود دارد.این مقام مسوول با اعلام اینکه کاهش هزینههای انتقال منابع ارزی از کشورهای خریدار، تامین پوشش بیمه ناوگان کشتیرانی و کاهش هزینههای صادرات از دیگر مزیتهای لغو تحریمها به شمار میرود، بیان کرد: علاوه بر این، با تعلیق محدودیتهای بینالمللی امکان افزایش مشارکت و سرمایهگذاری در طرحهای نیمه تمام صنعت پتروشیمی توسط شرکتهای خارجی فراهم میشود.مهدوی تاکید کرد: ایران برای افزایش صادرات محصولات پتروشیمی و فرآوردههای پلیمری به کشورهای عضو اتحادیه اروپا برنامه ویژهای دارد. دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با یادآوری اینکه تا پیش از اعمال تحریمهای بینالمللی بهطور متوسط سالانه حدود ۲ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی و پلیمری به کشورهای عضو اتحادیه اروپا صادر میشد، اظهار کرد: هماکنون تولید سالانه محصولات پتروشیمی در ایران حدود ۴۳میلیون تن بوده که قرار است با تکمیل طرحهای نیمه تمام این ظرفیت به ۷۵ تا ۸۰ میلیون تن در سال افزایش یابد.
این مقام مسوول با بیان اینکه امکان افزایش حجم صادرات محصولات پتروشیمی به بیش از ۵ میلیارد دلار به کشورهای اروپایی وجود دارد، افزود: از این رو در شرایط فعلی برنامههای ویژه بازاریابی و فروش تدوین شده است.
ارسال نظر