جزئیات ۳ ماموریت جدید صنعت نفت
گروه بنگاهها- عضو کارگروه اصلاح قراردادهای نفتی در وزارت نفت از مدیریت مخازن نفت، تربیت نیروی انسانی متخصص و ایجاد شرکتهای چند ملیتی به عنوان ۳ ماموریت صنعت نفت یاد کرد و گفت: برای احیای مخازن نفت ایران باید گروه مشاورین مهندسی مخازن ایجاد شود. به گزارش روابط عمومی شرکت گلوبال پتروتک کیش، نصرتالله اسپیاری در جمع مدیران صنعت نفت با اشاره به گذشت بیش از یکصد سال از کشف نفت در ایران گفت: پس از آمریکا ایران دومین کشور جهان بود که تاسیسات صنعت نفت را طراحی، ساخت، نصب و راهاندازی و تولید نفت و فرآوردههای نفتی را آغاز کرد.
گروه بنگاهها- عضو کارگروه اصلاح قراردادهای نفتی در وزارت نفت از مدیریت مخازن نفت، تربیت نیروی انسانی متخصص و ایجاد شرکتهای چند ملیتی به عنوان 3 ماموریت صنعت نفت یاد کرد و گفت: برای احیای مخازن نفت ایران باید گروه مشاورین مهندسی مخازن ایجاد شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت گلوبال پتروتک کیش، نصرتالله اسپیاری در جمع مدیران صنعت نفت با اشاره به گذشت بیش از یکصد سال از کشف نفت در ایران گفت: پس از آمریکا ایران دومین کشور جهان بود که تاسیسات صنعت نفت را طراحی، ساخت، نصب و راهاندازی و تولید نفت و فرآوردههای نفتی را آغاز کرد.
وی با اعلام اینکه حدود یک قرن قبل تکنولوژی و فناوریهای حفاری بیش از ۶۵۰ متر در عمق زمین وجود نداشت، تصریح کرد: با این وجود با پیشرفت فناوریهای حفاری، برخی از میادین بزرگ نفت ایران همچون هفتگل، نفت سفید، گچساران، آقاجاری توسعه و تولید نفت از آنها آغاز شد. مدیرعامل شرکت گلوبال پتروتک کیش با یادآوری اینکه در حال حاضر تمامی فعالیتهای راهبری، تعمیر، حفظ و نگهداشت بخشهای مختلف بالادستی تا پائین دستی صنعت نفت و گاز ایران بدون حضور کارشناسان خارجی توسط متخصصان داخلی انجام میشود، اظهارکرد: هم اکنون یکی از مهمترین نیازهای صنعت نفت، آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص است.
اسپیاری با تاکید بر اینکه برای در اختیار داشتن کادر قوی مدیریتی در سطح صنعت نفت نباید مدیران کوتوله بر مسند امور قرار گیرند زیرا مدیران تحت نظر خود را وادار میکنند که روی زانوهایشان راه بروند، گفت: یکی از برنامههایی که باید در دستور کار قرار بگیرد در کنار تربیت نیروی انسانی، مدیریت صحیح مخازن هیدروکربوری است.به گفته وی، بررسی گزارش مطالعات و تحقیقات قبلی انجام شده بر روی مخازن، جمعبندی، تجزیه و تحلیل نتایج مطالعات و تحقیقات، تعیین اولویتهای تولید از مخازن و اولویتهای تزریق به مخازن، ارائه برنامه یکساله و پنج ساله برای انجام مطالعات جامع و مطالعات مقطعی در مخازن و طرح توسعه مخازن (MDP)، ارائه برنامه اجرایی برای مدیریت مخازن هیدروکربوری ضروری است.
این عضو کارگروه اصلاح قراردادهای نفتی وزارت نفت با تاکید بر اینکه شرکت ملی نفت و مناطق نفتخیز جنوب همواره از آخرین نرمافزارها و مدلهای شبیه ساز مخازن استفاده میکنند، تصریح کرد: از این رو ایجاد گروه مشاورین مهندسی مخازن به عنوان بازوی فنی و مشورتی برای برنامهریزی مطالعات جامع و مدیریت مخازن ضروری به نظر می رسد.
وی با بیان اینکه تشکیل گروه مشاورین مهندسی مخازن به منظور هدایت و نظارت بر فعالیت گروههای مطالعاتی باید مورد توجه قرار بگیرد، بیان کرد: علاوه بر این یکی از چالشهای پیش روی صنعت نفت فقدان تاسیس شرکتهایی مشابه پتروناس مالزی است که جنبه بینالمللی داشته باشد.
ارسال نظر