اجرایی شدن فاز دوم میدان مسجدسلیمان

معاون وزیر نفت با اشاره به توافق‌نامه امضاشده با بنیاد مستضعفان و شرکت انرژی‌گستر به منظور توسعه فاز دوم میدان نفتی مسجدسلیمان به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار، گفت: هم‌‌‌اکنون مطالعات این طرح توسعه‌‌‌ای و تهیه نقشه آن در حال انجام است. حفر ۱۵ حلقه چاه، بازسازی و نوسازی برخی تاسیسات و انجام لرزه‌‌‌نگاری سه‌‌‌بعدی از ویژگی‌‌‌های این طرح است. به گفته خجسته‌‌‌مهر، طرح توسعه فاز دوم میدان مسجدسلیمان از جمله طرح‌‌‌هایی است که ظرفیت‌‌‌های جدیدی از نوع مسوولیت‌‌‌های اجتماعی و آبادانی را به همراه دارد و از جمله طرح‌‌‌های اولویت‌‌‌دار و جدی نفت به شمار می‌رود. وی اظهار امیدواری کرد که طرح توسعه‌‌‌ای مسجدسلیمان حداکثر تا پایان امسال وارد فاز اجرایی شود. با اجرای این پروژه، ضمن نگهداشت توان تولید فعلی، بخشی از میدان موسوم به یال شمالی که از گذشته تاکنون توسعه‌ نیافته است، توسعه می‌‌‌یابد.

 بیمارستان نفت در مسجدسلیمان

معاون وزیر نفت با بیان اینکه شرکت ملی نفت ایران تخصیص ۷۰۰ میلیون یورو اعتبار را برای بازسازی و نوسازی تاسیسات پیش‌بینی کرده است، تصریح کرد: بخش عمده‌‌‌ای از این اعتبار به مناطق نفت‌‌‌خیر جنوب تعلق می‌گیرد که با برنامه‌‌‌ریزی مدیرعامل این شرکت به طور قطع اجرای پروژه‌‌‌های مرتبط با میدان مسجدسلیمان و نوسازی تاسیسات قدیمی شتاب می‌گیرد. خجسته‌‌‌مهر توضیح داد: بازسازی و نوسازی صرفا به معنای تغییر تاسیسات نیست بلکه به منظور کاهش آلایندگی‌‌‌هایی است که به دلیل قدیمی ‌‌‌بودن این تاسیسات وجود دارد؛ از این رو در کنار بازسازی و نوسازی، رسیدگی به مباحث زیست‌محیطی نیز مطرح است. وی با بیان اینکه هیچ مشکلی برای تخصیص منابع مالی موردنیاز برای تکمیل بیمارستان مسجدسلیمان وجود ندارد، اظهار کرد: مصوبه هیات‌مدیره اخذ شده و مطالعات نیز از سوی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در حال انجام است. مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران افزود: برای تکمیل بیمارستان مسجدسلیمان هر منبعی لازم باشد تخصیص می‌‌‌دهیم، کما اینکه بخشی نیز تخصیص داده شده است. در ضمن با توجه به پیشرفت کار و مطالعات انجام‌شده به نظر می‌رسد بتوانیم از مهرماه امسال فعالیت‌‌‌های اجرایی را آغاز کنیم.

 عمل به تمام تعهدات

خجسته‌‌‌مهر با بیان اینکه شرکت ملی ایران به تمامی تعهدات خود از جمله تعهدات مربوط به سفر رئیس‌جمهوری، تعهدات حوزه مسکن و مسوولیت‌‌‌های اجتماعی عمل می‌کند، اظهار کرد: شرکت نفت مکلف به تامین منابع مالی این تعهدات است، ضمن اینکه درخواست می‌شود که پروژه‌‌‌ها و ریزپروژه‌‌‌های مرتبط به این تعهدات شتاب بگیرند. وی با تاکید بر این موضوع که سهم اشتغال بومی نباید نادیده گرفته شود، اظهار کرد: در زمان اجرای پروژه‌‌‌ها حداکثر اشتغال در هر استانی باید متعلق به بومی‌‌‌های منطقه باشد مگر در مواردی که مشاغل تخصصی است. تنها در این صورت به‌کارگیری نیروهای غیربومی قابل‌درک و بلااشکال است.  معاون وزیر نفت افزود: نه‌تنها در اشتغال باید از نیروهای بومی منطقه استفاده کرد بلکه هر جا نیاز به خدمت، تجارت، فعالیت‌‌‌های عمرانی و... هم بود باید استفاده از این نیروهای انسانی در اولویت باشد؛ حتی لازم است این موارد در قراردادهایی که با پیمانکاران منعقد می‌شود لحاظ شود و عدول از آن با اعمال جریمه برای پیمانکاران همراه باشد. بر اساس این گزارش، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مدیرعامل شرکت ملی گاز، رئیس و اعضای کمیسیون انرژی مجلس، مدیران ارشد نفت و مدیران ارشد وزارت نیرو و نفت امروز با حضور در استان خوزستان مشکلات و مسائل شهرهای مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا را بررسی کردند.