چگونگی اطلاع از جزئیات قبوض گاز
محمد عسگری با بیان اینکه فرآیند حذف قبوض کاغذی گاز از آبان سال گذشته آغاز شد و درنهایت در بهمن ۹۸ تمام قبوض کاغذی حذف شدند، اظهار کرد: تنها در موارد خاص و با درخواست مشترکان قبض گاز چاپ میشود.
وی با بیان اینکه در سایت شرکت گاز هر استان، جزئیات قبوض گاز مشترک بهطور کامل وجود دارد، تصریح کرد: مشترکان میتوانند با مراجعه به سایت موردنظر اطلاعات موردنیاز خود را کسب کنند و تاکنون نیز هیچ مشکلی در این رابطه وجود نداشته است.
سخنگوی شرکت ملی گاز با بیان اینکه در حال حاضر ۲۴ میلیون مشترک گاز در کشور وجود دارد، اظهار کرد: تقریبا تمام این افراد شماره تلفن خود را در اختیار ما قرار دادهاند و افرادی که توانایی قرائت اعداد یا استفاده از اینترنت را نداشته باشند، معمولا از فرزندان خود یا کارمندان شرکت گاز کمک میگیرند.
به گزارش «ایسنا» اواخر پاییز سال ۱۳۹۷ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از صرفهجویی ۱۴۴۰ میلیارد تومانی در صورت حذف قبوض کاغذی آب، برق، گاز و تلفن خبر داد و گفت: با این صرفهجویی میتوان کارهای بزرگی به نفع مردم انجام داد و ذهن مردم را باید نسبت به هدررفت این منابع حساس کرد.
آمارها حاکی از آن بود که ۳۵ میلیون کنتور برق، حدودا همین تعداد کنتور آب و ۲۰ میلیون کنتور گاز در ایران وجود دارد و برآوردها نشان میداد ۱۴۴۰ میلیارد تومان برای قبوض خدماتی هزینه میشود. این در حالی بود که به گفته آذری جهرمی، ظرفیت کامل برای صدور تمام این قبوض بهصورت الکترونیکی فراهم است.
تاکنون قبوض کاغذی برق و گاز در کل کشور حذف شده اما برای حذف قبوض کاغذی آب هنوز این امر بهطور رسمی رقم نخورده است و طبق گفته مسوولان این کار به زمان بیشتری نیاز دارد.