صادرات نفت ایران طبق روال ادامه دارد
به گزارش خانه ملت، علی کاردر اظهار کرد: آمریکا نقشی در صادرات نفت ایران نداشته است و اگر اروپاییها ضمانتهای لازم را بدهند و برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) حفظ شود، میتوان در همین سقف نفت صادر کرد؛ البته به استثنای تغییر مسائل تجاری دنیا مثل تاثیرپذیری تقاضای نفت از رشد اقتصادی که ربطی به تحریم ندارد. به گفته وی، اگر اروپاییها به همه اجزا و لوازم مورد نیاز صادرات نفت یعنی کشتیرانی، حملونقل، نقل و انتقال پول و بیمه متعهد بمانند، مشکلی در صادرات نفت به وجود نمیآید.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران درباره آخرین وضع حضور توتال در طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی گفت: هماکنون توتال تلاش میکند استثنایی از دولت آمریکا بگیرد و اگر این موضوع محقق نشود، طرح فاز ۱۱ پارس جنوبی را ترک و به شریک چینی خود واگذار می کند؛ در این صورت بازپرداخت هزینههای این شرکت فعلا انجام نمیشود.
تصمیمگیری ژاپنیها در مورد کاهش خرید نفت ایران چند ماه طول میکشد
رئیس اتحادیه نفت ژاپن گفت: چند ماه طول میکشد تا پالایشگاههای ژاپنی در مورد سیاست خود در قبال خرید نفت از ایران پس از تحریمهای جدید آمریکا تصمیمگیری کنند.
به گزارش رویترز، تاکاشی تسوکیوکا که ریاست دومین شرکت بزرگ پالایشگاهی ژاپن یعنی ایدمیتسو کوسان را نیز بر عهده دارد گفت: پالایشگاههای ژاپنی در حال جمعآوری اطلاعات هستند و هنوز گفتوگویی با دولت ژاپن یا دولت آمریکا انجام ندادهاند.وی افزود: سیاست پالایشگاهها در مورد کاهش خرید نفت از ایران احتمالا طی چند ماه آینده و پس از مدنظر قرار دادن واکنشهای دیگر مشتریان نفت ایران از جمله چین، هند، کرهجنوبی، فرانسه و ایتالیا اتخاذ خواهد شد.این مقام ژاپنی اظهار کرد: با توجه به مهلت ۱۸۰ روزهای که برای کاهش خرید نفت از ایران تعیین شده، پالایشگاههای ژاپنی احتمالا باید تا ماه آگوست در مورد کاهش خرید خود از ایران تصمیمگیری کنند. ماه آگوست زمانی است که خریداران در مورد تعیین میزان خریدهای خود از ایران برای بارگیری در ماه اکتبر تصمیمگیری میکنند.
ارسال نظر