رشد ۴۰ درصدی واردات نفت کره جنوبی از ایران در مرداد
تسنیم: میزان خرید نفت کره جنوبی از ایران در ماه اوت ۲۰۱۷(مرداد امسال) نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی ۲/ ۴۰ درصدی داشته و به ۳۶۵ هزار و ۶۴۱ بشکه در روز رسیده است. به گزارش رویترز، در حالی که پالایشگاههای کرهای به دلیل قیمت مناسب پیشنهادی ایران در حال خرید نفت بیشتر از ایران هستند، میزان خرید نفت کره جنوبی از ایران در ماه اوت نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی ۲/ ۴۰ درصدی داشته است. آمارهای گمرکی نشان میدهد، کره جنوبی، پنجمین واردکننده بزرگ نفت جهان، در ماه گذشته میلادی ۵۵/ ۱ میلیون تن، معادل روزانه ۳۶۵ هزار و ۶۴۱ بشکه نفت خام از ایران خریداری کرده، در حالی که این رقم در ماه اوت سال گذشته ۱/ ۱ میلیون تن بوده است.
تسنیم: میزان خرید نفت کره جنوبی از ایران در ماه اوت ۲۰۱۷(مرداد امسال) نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی ۲/ ۴۰ درصدی داشته و به ۳۶۵ هزار و ۶۴۱ بشکه در روز رسیده است. به گزارش رویترز، در حالی که پالایشگاههای کرهای به دلیل قیمت مناسب پیشنهادی ایران در حال خرید نفت بیشتر از ایران هستند، میزان خرید نفت کره جنوبی از ایران در ماه اوت نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی ۲/ ۴۰ درصدی داشته است. آمارهای گمرکی نشان میدهد، کره جنوبی، پنجمین واردکننده بزرگ نفت جهان، در ماه گذشته میلادی ۵۵/ ۱ میلیون تن، معادل روزانه ۳۶۵ هزار و ۶۴۱ بشکه نفت خام از ایران خریداری کرده، در حالی که این رقم در ماه اوت سال گذشته ۱/ ۱ میلیون تن بوده است. این گزارش حاکی است، ایران در ۸ ماه نخست سال جاری میلادی، ۲۲/ ۱۲ میلیون تن، معادل روزانه ۳۶۸ هزار و ۵۲۹ بشکه نفت به کره جنوبی صادر کرده که ۷/ ۴۶ درصد نسبت به ۳۳/ ۸ میلیون تن مدت مشابه سال قبل رشد نشان میدهد. کره جنوبی، یکی از مشتریان عمده آسیایی نفت ایران عمدتا نفت بسیار سبک، یعنی میعانات از ایران خریداری میکند. این کشور از میعانات برای تولید سوختهای گرانقیمتتری نظیر نفتا استفاده میکند.
کره جنوبی خرید گاز از ایران را بررسی میکند
در عین حال کره جنوبی در حال بررسی واردات گاز طبیعی از ایران است. به گزارش پایگاه خبری کره تایمز، شرکت کره گاز کورپوریشن (کوگاز) در حال بررسی واردات گاز طبیعی از ایران و آمریکا است تا به منابع تامین انرژی خود از خاورمیانه و آفریقا تنوع ببخشد. این شرکت همچنین قصد دارد فرصتهای خرید سهام و مشارکت در برخی میادین گازی در این دو کشور را مورد بررسی قرار دهد. یک مقام شرکت کوگاز کره جنوبی در این باره گفت: «در حالی که قراردادهای تامین گاز ما با قطر و عمان تا سال ۲۰۲۵ میلادی منقضی میشوند، ما به شکل فعالانهای خرید گاز از آمریکا را مورد بررسی قرار خواهیم داد اما قبل از اتخاذ هرگونه تصمیمی به دقت قیمتها، تضمینهای عرضه و دیگر عوامل را بررسی خواهیم کرد. کوگاز شراکت خود با شرکتهای انرژی آمریکایی را برای اکتشاف و تجاریسازی مشترک گازی طبیعی تقویت خواهد کرد.» وی افزود: «ایران یک کشور غنی از منابع گازی است. بنابراین ما تمایل داریم از نزدیک با شرکتهای انرژی دولتی و خصوصی این کشور کار کنیم. اما ما قبل از هر تصمیم تجاریای ابتدا ریسکهای ژئوپلیتیک مرتبط با این کشور را بررسی خواهیم کرد.» ایران با دارا بودن ۱۲۰۱ تریلیون فوت مکعب، بزرگترین ذخایر گازی جهان را داراست. در حال حاضر شرکت کوگاز در ۲۴ پروژه اکتشاف و توسعه گازی در ۱۳ کشور جهان فعال است. این مقام شرکت کوگاز افزود: «کوگاز تمام تلاش خود را میکند تا یک منبع تامین با ثبات گاز طبیعی بیابد تا تداوم رشد بدون مانع چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا را تضمین کند. با توجه به اینکه کره جنوبی بخش عمدهای از منابع انرژی خود را از طریق واردات تامین میکند، توجه بیشتر به فرصتهای تجاری در حوزه توسعه منابع طبیعی یک امر ضروری است. ما به پرورش نیروی انسانی با استعداد و تقویت همکاریها با شرکتهای ساخت و ساز و انرژی ادامه خواهیم داد.»
ارسال نظر